wegatka 09.04.05, 10:48 Trzeba znaleźć 3 szczegóły różniące obrazki. Zaleca się włączenie głośników. members.home.nl/saen/Special/zoeken.html Życzę miłej rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:13 jeśli to jest to, co ja myślę, to dobrze, że zdążyłam zamknąć stronę za każdym razem daję się nabrać i mało mi serce kołkiem nie staje Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:27 łaaaaaaaaaaa, wstręciuchu jeden,aż z krzesła zleciałam z dzikim wrzaskiem. matkoooooooo. Zawału dostanę,będziesz mnie miała na sumieniu. Paskuda jedna Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:34 Roześmiałam sie serdecznie. Ale nic wiecej nie powiem, zeby inni też mogli poprawic sobie samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:36 tak sie nie robi!!! hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:40 ja też zawsze daję się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
d.orka Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 11:40 A idź w cholerę wegatka! "Dobrze", że dane mi było to poznać, bo dziś nie mam ochoty na takie "niespodzianki". MOja 5 letnia Sikora przez przypadek jakiś czas temu natknęła się na podobną "zabawę" - dobrze, że zdjęcie było mało upiorne, ale i tak się wystraszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
moi_betti Wegatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.05, 16:39 Jakbym Cię dorwała to... Włosy mi na rękach stanęły i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
ewa216 Re: Wegatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.05, 17:58 Wieśniaro)!!! Prawie się poryczałam ze strachu! Serce mi wali jak nie wiem!;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 18:03 W moim przypadku niestety to nie było śmieszne .... ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 21:35 Wegatka nie wybacze Ci tego... Odpowiedz Link Zgłoś
tynka11 Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 21:42 łooooo maaaatkkkkooooo mało zawału nie dostałam!!!!!!!!! odjechałam razem z krzesłem sprzed kompa!!!!!!!!! uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Coś na odprężenie - dla "bojuchów" 09.04.05, 21:54 O, Ty babo jedna, aż mi ręce zdrętwiały a kolana zmiękły!!!!!!! No, czuję się zrelaksowana, nie powiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś