mamapitunia 26.04.05, 18:31 Panicznie boje się latających żyjatek,ale to tak bardzo że aż mi dech zapiera. Właśnie przed chwilka gosciłam w domu szerszenia. Może musze się leczyć.Do tej pory wydaje mi się że lata w kuchni. Czy wy też tak macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 18:37 Mam to samo.Tylko że zamiast owadów boję i brzydzę sie ptaków. Odpowiedz Link Zgłoś
justimic Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 18:39 ....... a ja pająków...... fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juskapl Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 18:54 ja tez tragicznie boje sie pajakow .....naprawde nie raz mysle ze powinnam sie gdzies wybrac na jakis kurs ktory by mi pomogl to przezwyciezyc po powoli juz wszystkiego zaczynam sie bac nawet cmy w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 18:59 jejku to co ja mam zrobić? ja się panicznie boję i pająków i owadów... zwłaszcza os, pszczół, szerszeni i bąków. A jeszcze latają u mnie chrząszcze, takie wielkie i brązowe brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 19:06 myslałam, że ja napisałam ten post doskonale Cię rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 21:32 Ja niestety podobnie. Przeradza się to w fobię I psy do tego dochodzą - już dwa razy mnie dziabnęły Odpowiedz Link Zgłoś
izabela78 Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 21:47 Ja tez okropnie boje sie pajakow, owadow , wszystkiego co pelza. A najbardziej brzydze sie tysiacnogi(tzw sanepid). Dosyc ze ja uderzysz to nogi sie ruszaja we wszystkie strony. Najgorsze to to ze ja sie boje wszystkiego tego zabic, bo co jak trzepne pajaka a on na mnie odskoczy( Kiedys osa wpadla do kuchni u mojej mamy to tak dlugo psikalam na nia Windexem az zdechla , ale okropnie przebarwilam parapet i zaluzje tym plynem. pozdrawiam Izabela Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 21:56 Gdzie mieszkasz Izabelo? Ja zawsze wolam mojego meza, zeby zabil. tez sie boje, zeby czasem to dranstwo na mnie nie wskoczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Paniczny strach przed owadami!!! 26.04.05, 23:02 Podobnie jak lipiec, przerazaja mnie ptaki... Nie mam pojecia czemu. A co do owadow to najgorsze sa chyba cmy! Brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś