karin5 Re: Stracilam węch i smak 01.06.05, 15:23 Za wcześnie poszedł enter, przepraszam. Od trzech dni jestem wściekła, nie wiem co jem, nie czuje żadnych zapachów, to jest okropne uczucie. Gotuje obiad dla rodziny i nie wiem czy jest słone czy nijakie. Szok. Smaruje nochal maśćią majerankową(zawsze pomagało, a tu nic), były już krople do nosa, tantum verde do gardla i nic. Przed chwilą wypiłam gorące mleko z 3 zębami czosnku i wielką łychą miodu i normalnie jakbym wodę piła. Córcia chodzi z pełną pieluchą, bo nie czuję że narobiła. Co ja mam z tym zrobić? Znacie jakieś dobre sposoby? Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: Stracilam węch i smak 01.06.05, 16:18 Hej!U mnie na katar, zapchany nos zawsze sprawdza sie metoda mojej babci-na dużą łyżke nalewam troche kropli miętowych (kupuje w aptece),podpalam to zapałką,po chwili zdmuchuję płomień i ostrożnie,po woli nadstawiam nos nad łyżke i wdycham nosem oparyTrzeba bardzo uważać-dokładnie sprawdzić czy płomień zgasł.Opary są bardzo intensywne, ale szybko leczą katar i odblokowują nos!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Stracilam węch i smak 01.06.05, 17:05 słysząłm tez, ze dobrze robi zucie gozdzików - olejki eteryczne odtykają drogi oddechowe Odpowiedz Link Zgłoś
lilian2 Re: Stracilam węch i smak 01.06.05, 18:10 ale to z powodu kataru? sorry bo to jasno nie wynika z Twojego postu (albo ja czytac nie umiem). jesli nie katar to koniecznie idz do neurologa Odpowiedz Link Zgłoś