chimba 27.06.05, 13:09 Taka ładna pogoda a ja chora, czy ktoś jeszcze cierpi z powodu choroby. Ja jak zwykle gardło... Kobiety zachorzłe, kaszlące i kichające - łączmy sie.... Pozdraiwm serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingrid123 wirus 27.06.05, 13:31 dopadła mojego synka ma katarek i zanosi się, że i ja długo zdrowa nie będę bo drapie w gardle i neoangin został zaaplikowany Odpowiedz Link Zgłoś
karakalka Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 13:46 Mój synek też był chory. Jeden lekarz podejrzewał anginę, ale drugi-nasz domowy lekarz- całe szczęście to zanegował. Okazało się, że to lekkie przeziębienie i już właściwie po kłopocie. Zaraz jedziemy na basen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 13:49 Mam dokładnie to samo . Dzieci też chore . Załamac sie można ... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 19:14 A ja z zawianym uchem mogę do was dołączyć?Od paru godzin nic na nie nie słyszę! Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 20:02 mi się pogarsza z każda chwilą...katar sie nasilil a gardło piecze ech życie! a w sobote mam wesele obym sie podźwignęła... Odpowiedz Link Zgłoś
reyka Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 21:40 to i ja sie dolacze. pieknie mam rozkwitnieta angine, ledwo przelykam. mam nadzieje ze moja dzidzia sie nie zarazi. dzis dostalam antybiotyk i moze mi przejdzie bo w taka pogode to beznadzieja a maz tez daleko i nie ma kto sie mala zajac Odpowiedz Link Zgłoś
mama_patulki Re: Taka ładna pogoda a ja chora 27.06.05, 23:08 pozdrawiam i życzę zdrówka)) Odpowiedz Link Zgłoś