polka3 28.07.05, 15:42 Własnie się zastanawiałam,co Cię pokusiło o przybycie na forum dla mam siedzących w domu z małymi dziećmmi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muwka Re: a ja mam pytanie do luccio1 28.07.05, 18:36 .....a luccio1 milczy ,a ja też jestem troszke ciekawa. Luccio1 nie daj się prosić i odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: a ja mam pytanie do luccio1 12.09.05, 13:07 Luccio wrócił..witamy ,a ja ponawiam pytanie)) Odpowiedz Link Zgłoś
luccio1 Re: a ja mam pytanie do luccio1 12.09.05, 21:17 Nie pamiętam dobrze, chyba poprzez link. Od roku wędruję po forach, zaczynając od e-dziecka poprzez e-mamę, MMiS... itd. Nie mam własnych dzieci - córkę, już dorosłą, otrzymałem gotową wraz z Żoną. Mimo to usiłuję czynić porównania w skali 40-50 lat, patrząc na problemy z pozycji dziecka, jakim byłem wówczas, i usiłując rejestrować zmiany. Jest to częściowo moje "skrzywienie" zawodowe (jestem historykiem - poza tym także historykiem sztuki...). Pozdrawiam. Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś