beata985 10.08.05, 10:53 byłam piękna i młoda,stałam szczęśliwa w białej,długiej sukni z welonem u boku ukochanego a dzisiaj....została tylko kropka nad i siedze przed kompem,w kuchni kopa prania i zmywania,dzieci na dworze a ja jeszcze w pizamie i nieumyta. ech życie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyrliczek Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 10:58 Nie "ech życie" tylko lenistwo. U mnie już obiad na gazie wrze, dzieci czyste i ubrane bawią się, wszystko wyprane, posprzątane, wyprasowane, zakupy zrobione i szarlotka jest w planach. Wystarczy chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
patka1111 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:21 Eee tam, nie lenistwo, tylko kwestia priorytetów. Zamiast poświęcać życie na nudne obowiązki wolę zająć się swoimi zainteresowaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:23 Gratulacje! I miłego świętowania! Odpowiedz Link Zgłoś
pyrliczek Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:29 pewnie, masz rację, bo mycie się, sprzątanie, gotowanie, poranne ubranie to nudne obowiązki, lepiej być fletujchem Odpowiedz Link Zgłoś
ewala5 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 10:59 ech życie mimo wszystko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i następnych lat razem Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 10:59 Ja 9 lat temu miałam lat 20 i poza tym to chyba mało pamiętam z tamtego okresu..kochałam się wtedy w takim jednym ale dzięki bogu nic z tego nie wyszło bo jak się potem okazało to damski bokser był..uff Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 10:59 a jesteś szczęśliwa? i masz nadal przy boku ukochanego? bo chyba to się najabrdziej liczy a pozmywać i ubrać się można na 5 min przed przyjściem męża Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:01 Kochana, każda z nas z pewnością zmieniłaby coś w swoim życiu. Nie dołuj się, pamiętaj, że Twoje życie zależy tylko od Ciebie. Jeśli nie jesteś szczęśliwa, to coś zmień. I spójrz na to z innej perspektwy. Nie zam Cię, ale na pewno jest w Twoim życiu coś, z czego jesteś dumna, może dzieci, praca... no nie wiem. I pamiętaj, zawsze może być gorzej. Moje życie nigdy nie było usłane różami i dlatego teraz, kiedy wszystko się unormowało, jeszcze bardziej doceniam każdy dzień, kiedy budzę się u boku mojego męża, a synek przychodzi do nas i mówi "kokam" (kocham). Zrób pranie, ubierz się, umaluj, walnij sobie małą czarną, namaluj z dziećmi dom Waszych marzeń... Będzie dobrze, przecież masz dla kogo żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.tadka Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:03 Pranie i zmywanie to detal, a piżamy są bardzo wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:18 oj nie wcale nie jestem zdołowana.a w życiu jak to w życiu czasem jest lepiej czasami gorzej.ubrać tez czasem sie chce a czasem nie.prania tyle bo z wakacji wróciliśmy chciałam się tylko pochwalić ze dzisiaj rocznica,że kiedys była sobota ,mój dzień wielki a dzisiaj zwykły codzienny dzien-pranie sprzątanie gotowanie. kiedys skakali koło mnie a dzisiaj ja skaczę dziękuje za miłe slowa Odpowiedz Link Zgłoś
dario.plus2 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:24 Wiesz co - niech każdy następny dzień będzie równie piękny i szczęśliwy jak ten 9 lat temu. A jak masz ochotę i możesz sobie posiedzieć w pidżamie, to sobie posiedź. Każdemu coś się od życia należy, co nie . Pozdrawiam. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
iamkate Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:42 Przede wszystkim najserdeczniejsze zyczenia! Tak sie sklada, ze ja tez 9 lat temu bralam slub. Wszystko bylo tak jak sobie zaplanowalismy... Dzis mamy synka (5 miesiecy) no i jestesmy o te 9 lat starsi. kazdy dzien razem jest super i tylko to sie naprawde liczy! Niech zyje 10 sierpnia!!! pozdrawiam gorąco w ten nasz dzień Odpowiedz Link Zgłoś
kamilkka30 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:56 Wszystkiego najjjlepszego w tym wyjątkowym dla Ciebie dniu. Szybko się ubierz i otwórz szampana. Będzie dużo przyjemniej........ siedzieć przed kompem )) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 11:59 Rzeki radości morza miłości oceanu szczęścia Wszystkiego naj... naj... naj... Odpowiedz Link Zgłoś
kolgosia Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 12:27 Ja 9 lat temu bylam swiezo po maturze, dostalam sie na studia i przezywalam swoje najdluzsze w zyciu wakacje. Wlasnie poznalam mojego meża. To byl super czas. Teraz tez nie jest źle, inne życie. Praca, dom , dzieci, ale ja jestem szczęśliwa. Zyczę też Wam szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: 9 lat temu.......:-) 10.08.05, 12:31 Hehe....9 lat temu bylam z tym samym facetem,nie mialam dzieci swiat wydawal sie inny...milo wspominam tamte czasy...a zeby mozna bylo w ogole cofnac czas...Hmmm ) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: 9 lat temu.......:-)i dzisiaj... 10.08.05, 20:15 mąż wparzył z kwiatkami widze,że zaopatrzył tez nas w winko kurcze ale sie ciesze tylko,że jeszcze go nie ma ,dzieci nie śpią chyba wskoczyc trzeba w strój "organizacyjny" Odpowiedz Link Zgłoś