Dodaj do ulubionych

Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie się

• lolinka2 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 16:52
      licencjat, filologia angielska
      Może za dwa lata coś się zmieni...
    • polly6 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 17:04
      wyższe, WSM Gdynia
    • czarna_mewa Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 17:26
      wyższe - dr nauk medycznych, specjalność: ortopedia
    • pyrliczek Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 18:05
      jak trzeba być naiwnym, by uwierzyć, że 99 % ma wyzsze wykształcenie????
    • jolka2005 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 18:45
      o kurka wodna dziewczyny nieprzypuszczałam ,że jesteście takie szkolone,
      no aż brak mi słów.......
      Wpisujcie dalej
      smile))))))

Pozdrawiam Jola

• nowahania Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:24
        Wyższe dwa fakultety, w trakcie doktoratu w PANie , mąż już doktor wink
    • mama_patulki Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:29
      wyższe
    • marcelino1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:36
      www.bydgoszcz.com.pl/wyksztalcenie-mieszkancow.html

To chyba całe 9% na forum e mama pisze smile
      A gdzie reszta społeczeństwa?
      • tiramisu175 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:39
        Sorry, ale ja tez wyższe filologiczne i dwie podyplomówki.
        Pozdrawiam serdecznie.
      • umasumak Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:47
        marcelino1 napisała:

> www.bydgoszcz.com.pl/wyksztalcenie-mieszkancow.html
        >
        > To chyba całe 9% na forum e mama pisze smile
        > A gdzie reszta społeczeństwa?

Hmmmm wpisało się dopiero około 50 osób, a nie całe forum emama ;-P. Pzdr

Uma z wykształceniem wyższym muzycznym, czyli magister sztuk, specjalność
        fortepian ;-P
        • cocollino1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 16.08.05, 15:26
          o kurde, a ja z bydgoszczy. Skonczylam studia w Toruniu, prawo administracyjne.
          Zadnych 20 fakultetow i doktoratow, przykro mi...
    • kasper68 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:39
      Wyższe- KUL, teologia.
    • ania.freszel Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 20:38
      Ja wyzsze, mgr zarzadzania
      • maxim31 Wyższe zawodowe n/t. 14.08.05, 21:10

• jolka2005 Re: tylko piszcie zgodne z prawdą moje drogie!!!:) 14.08.05, 21:15
    • cocosek1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:31
      mało oryginalnie - wyższe prawnicze. Tak swoją drogą to jakiś czas założyłam
      wątek na forum poznajmy się! pt. mamy prawniczki. Wpisały się dwie, a tu już
      naliczyłam 6...
    • bea.bea Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:35
      inżynier buownictwa........ale na codzień...smile)plastyk ..bez wyksztauceniasmile
    • anpija Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:42
      wyższe jestem magistrem od fikołków he he he
    • iva_marti Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 00:12
      wyższe- skńczyłam matematykę
    • mk110 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 00:14
      Ale nuda ja też wyższe ekonomia mało oryginalne jesteśmy dziewczyny....
      Magda i Oleńka
    • edytkus Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 05:03
      Ee tam, papierki i dyplomy wcale o wyksztalceniu nie swiadcza. Jam samouk and proud of it LOL
    • alisja75 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 08:42
      Wyższe-socjolog
      Swoją drogą ciekawa ta statystykasmile
    • alisja75 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 09:43
      Ciekawa statystyka biorąc pod uwagę ilość i jakość porażających błędów
      ortograficznych w wątkach.Nie jestem polonistką ani purystą językowym tylko
      socjologiem ale uważam że ludzie z wyższym wykształceniem reprezentują jakiś
      poziom i nie napisaliby "pruba" czy "szlak mnie trafił" to tylko 2 z licznych
      przykładów.Wiem że internet ma ułatwiać życie i nie chodzi mi tu o zdania
      podrzędnie złożone, interpunkcję czy literówki, które się wszystkim zdarzają
      ale o podstawowe zasady ortografii.Nie wierzę że pisząc jest tak wszystko jedno
      czy to będzie "ż" czy "rz" np.Wyższe wykształcenie to nie tylko papier ale
      sposób wyrażania się, zasób słownictwa no i jakieś pojęcie przynajmniej o
      zasadach polskiej pisowni.Zrozumcie że nie czepiam się błędów tylko śmieszy
      mnie że tak wiele z Was podpisało się pod wyższym wykształceniem.
      • umasumak Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 09:59
        To wcale nie jest znowu tak wiele, biorąc pod uwagę ile osób wypowiada się na
        tym forum. Pamiętej też, że wyższe wykształcenie nie zawsze jest świdectwem
        faktycznego wykształcenia. Znam osoby po wyższych studiach, które prezentują
        marny poziom i odwrotnie, bez dyplomu uczelnianego, przy których nie jeden
        wykształcony wypada blado.
        Co do błędów, nawet podstawowych, to nie byłabym aż tak surowa w osądzie -
        bywa, że się trafią najmądrzejszym. Kiedyś podziwałam błąd zrobiony przez
        bardzo mądrą i wykształconą foremkę, która napisała "tesz" zamiast "też" ;-D.
        Pzdr
        • triss_merigold6 ;) 15.08.05, 11:15
          Jakoś wielu znajomych nicków brakuje.D
          Na pewno grupa, która się wpisała jest niereprezentatywna.
          W kwestii błędów, o ile sporadyczne orty lub literówki można wybaczyć o tyle
          czymś co potwornie mnie drażni jest niechlujstwo językowe. Wypowiedzi
          pozbawione znaków interpunkcyjnych, całkowicie chaotyczne, z licznym błędami
          składniowymi, gramatycznymi, stylistycznymi. Jesli ktoś mówi w ten sam sposób
          jak pisze (w/w) to po prostu bełkocze i jest niekomunikatywny.
          I proszę nie wmawiać, że wszystkie nieczytelne posty powstają pod wpływem
          zdenerwowania. Można być bardzo zdenerwowanym, załamanym itd. i pisać w miarę
          składnie.
          • umasumak Re: ;) 15.08.05, 12:20
            triss_merigold6 napisała:

> I proszę nie wmawiać, że wszystkie nieczytelne posty powstają pod wpływem
            > zdenerwowania. Można być bardzo zdenerwowanym, załamanym itd. i pisać w miarę
            > składnie.

Zgadzam się. Mnie raczej chodziło o sporadyczne błędy, a nie o nieczytelne
            posty. Mieści sie w granicach mojej wyobraźni, że osoba naprawdę inteligentna,
            pisząc na klawiaturze, może wsadzić kwiatek typu "pruba" i zauważyć to dopiero
            czytając swój post już na forum. Pzdr
            • michiko Tak, ale mnie czasem zdarzają sie literówki... 15.08.05, 12:21
              i poźniej jak na to patrze to ...
              • czarna_mewa Re: oj nie tylko literówki oj nie tylko 15.08.05, 12:36
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=27689973&a=27712439
                • michiko haha ciekawe że tylko mnie wytknęłas błąd?? 15.08.05, 12:42
                  i mamy dowód że poprostu mnie nie lubisz i wręcz prześladujesz....niesamowite
                  że poswięcasz czas na szukanie takich drobiazgów.
                  • czarna_mewa Re: haha ciekawe że tylko mnie wytknęłas błąd?? 15.08.05, 20:44
                    Nie mogę Cię nie lubić - jak Cię nie znam. Wybrałam pierwszy lepszy post z
                    błędem.
    • marta_g Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 10:13
      I ja się oryginalnościa nie popiszę - wyższe politechniczne wink, ale tytuł mgr
      inż. fizyki technicznej ze specjalizacją aparatura biomedyczna brzmi na tyle
      dziwacznie, że rzadko komu o tym mówię, he, he
      Marta
      • aga_star Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 17.08.05, 20:52
        a ja też te same tylko specjalność optyka. co robisz po tej aparaturze
        biomedycznej?????
        agata
    • aniarad1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:21
      wyższe - filologia angielska
    • mamand Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:27
      wyższe - filozof przyrody
      • r.kruger Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:47
        wyższe,ale mało przydatne
        • denay Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 12:02
          wyzsze pelne, ale jeszcze niepelne smile))
        • twinmama76 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 16:24
          r.kruger napisała:

> wyższe,ale mało przydatne
          To dokładnie tak, jak ja wink))))
    • babsee Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 12:37
      UAM- wyższe prawnicze.
    • martamaria10 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 14:32
      Średnie,
      pozdrawiam - Marta
    • e_r_i_n Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 14:41
      Jeszcze srednie - zaczynam 5 rok studiow. Za rok o tej porze bedzie,
      mam nadzieje smile, wyzsze ekonomiczne.
      • ania800 tech. plastyk tech.architekt 15.08.05, 15:15
        wyższego nie mam ale swoją droga to dziwne że 90% emam ma wyższe może i tak jest
        nie wnikam może te ze średnim się nie wpisująsmile
        ja tam jesem 2* technik i żyjęsmile)
        może kiedyś będę wyższasmile) hehe
        • mamaloli Re: tech. plastyk tech.architekt 15.08.05, 16:48
          Licencjat - turystyka...
          • gwx jakie macie wykształcenie? 15.08.05, 17:52
            Ja jestem pod wrażeniem, że wszystkie e-mamy mają wyższe wykształcenia.
            Pozdrawiam wszystkie mamy.
            • umasumak Gwx 15.08.05, 18:36
              gwx napisała:

> Ja jestem pod wrażeniem, że wszystkie e-mamy mają wyższe wykształcenia.
              > Pozdrawiam wszystkie mamy.

Błąd w myśleniu. Ten wątek nie świadczy o tym, że wszystkie mamy mają wyższe
              wykształcenie. Świadczy jedynie o fakcie, że PRAWIE wszystkie mamy, które się
              do niego WPISAŁY, ukończyły studia, bądź są w trakcie. To bardzo duża różnica.
              Pzdr
              • michiko Hej Umasumak. Miło cię zobaczyć. 15.08.05, 18:38

• umasumak A witam, witam :-) 15.08.05, 18:40

• tsunami05 Re: jakie macie wykształcenie? 16.08.05, 10:00
              hmm, ja też wyższe, filologiczne - za rok mam nadzieję, będę doktorem smile
    • jk3377 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 17:56
      wyż.mgr - nauczyciel

Wiek Szymusia

Nasz kochany Szymuś

Fotki Szymusia

***Mam już roczek!!!***

~To ja-mały rozrabiaka~

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka