lolinka2 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 16:52 licencjat, filologia angielska Może za dwa lata coś się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 17:04 wyższe, WSM Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 17:26 wyższe - dr nauk medycznych, specjalność: ortopedia Odpowiedz Link Zgłoś
pyrliczek Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 18:05 jak trzeba być naiwnym, by uwierzyć, że 99 % ma wyzsze wykształcenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka2005 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 18:45 o kurka wodna dziewczyny nieprzypuszczałam ,że jesteście takie szkolone, no aż brak mi słów....... Wpisujcie dalej )))))) Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
nowahania Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:24 Wyższe dwa fakultety, w trakcie doktoratu w PANie , mąż już doktor Odpowiedz Link Zgłoś
mama_patulki Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:29 wyższe Odpowiedz Link Zgłoś
marcelino1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:36 www.bydgoszcz.com.pl/wyksztalcenie-mieszkancow.html To chyba całe 9% na forum e mama pisze A gdzie reszta społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu175 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:39 Sorry, ale ja tez wyższe filologiczne i dwie podyplomówki. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:47 marcelino1 napisała: > www.bydgoszcz.com.pl/wyksztalcenie-mieszkancow.html > > To chyba całe 9% na forum e mama pisze > A gdzie reszta społeczeństwa? Hmmmm wpisało się dopiero około 50 osób, a nie całe forum emama ;-P. Pzdr Uma z wykształceniem wyższym muzycznym, czyli magister sztuk, specjalność fortepian ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 16.08.05, 15:26 o kurde, a ja z bydgoszczy. Skonczylam studia w Toruniu, prawo administracyjne. Zadnych 20 fakultetow i doktoratow, przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 19:39 Wyższe- KUL, teologia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 20:38 Ja wyzsze, mgr zarzadzania Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:31 mało oryginalnie - wyższe prawnicze. Tak swoją drogą to jakiś czas założyłam wątek na forum poznajmy się! pt. mamy prawniczki. Wpisały się dwie, a tu już naliczyłam 6... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:35 inżynier buownictwa........ale na codzień...)plastyk ..bez wyksztaucenia Odpowiedz Link Zgłoś
anpija Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 14.08.05, 21:42 wyższe jestem magistrem od fikołków he he he Odpowiedz Link Zgłoś
iva_marti Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 00:12 wyższe- skńczyłam matematykę Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 00:14 Ale nuda ja też wyższe ekonomia mało oryginalne jesteśmy dziewczyny.... Magda i Oleńka Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 05:03 Ee tam, papierki i dyplomy wcale o wyksztalceniu nie swiadcza. Jam samouk and proud of it LOL Odpowiedz Link Zgłoś
alisja75 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 08:42 Wyższe-socjolog Swoją drogą ciekawa ta statystyka Odpowiedz Link Zgłoś
alisja75 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 09:43 Ciekawa statystyka biorąc pod uwagę ilość i jakość porażających błędów ortograficznych w wątkach.Nie jestem polonistką ani purystą językowym tylko socjologiem ale uważam że ludzie z wyższym wykształceniem reprezentują jakiś poziom i nie napisaliby "pruba" czy "szlak mnie trafił" to tylko 2 z licznych przykładów.Wiem że internet ma ułatwiać życie i nie chodzi mi tu o zdania podrzędnie złożone, interpunkcję czy literówki, które się wszystkim zdarzają ale o podstawowe zasady ortografii.Nie wierzę że pisząc jest tak wszystko jedno czy to będzie "ż" czy "rz" np.Wyższe wykształcenie to nie tylko papier ale sposób wyrażania się, zasób słownictwa no i jakieś pojęcie przynajmniej o zasadach polskiej pisowni.Zrozumcie że nie czepiam się błędów tylko śmieszy mnie że tak wiele z Was podpisało się pod wyższym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 09:59 To wcale nie jest znowu tak wiele, biorąc pod uwagę ile osób wypowiada się na tym forum. Pamiętej też, że wyższe wykształcenie nie zawsze jest świdectwem faktycznego wykształcenia. Znam osoby po wyższych studiach, które prezentują marny poziom i odwrotnie, bez dyplomu uczelnianego, przy których nie jeden wykształcony wypada blado. Co do błędów, nawet podstawowych, to nie byłabym aż tak surowa w osądzie - bywa, że się trafią najmądrzejszym. Kiedyś podziwałam błąd zrobiony przez bardzo mądrą i wykształconą foremkę, która napisała "tesz" zamiast "też" ;-D. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 ;) 15.08.05, 11:15 Jakoś wielu znajomych nicków brakuje.D Na pewno grupa, która się wpisała jest niereprezentatywna. W kwestii błędów, o ile sporadyczne orty lub literówki można wybaczyć o tyle czymś co potwornie mnie drażni jest niechlujstwo językowe. Wypowiedzi pozbawione znaków interpunkcyjnych, całkowicie chaotyczne, z licznym błędami składniowymi, gramatycznymi, stylistycznymi. Jesli ktoś mówi w ten sam sposób jak pisze (w/w) to po prostu bełkocze i jest niekomunikatywny. I proszę nie wmawiać, że wszystkie nieczytelne posty powstają pod wpływem zdenerwowania. Można być bardzo zdenerwowanym, załamanym itd. i pisać w miarę składnie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: ;) 15.08.05, 12:20 triss_merigold6 napisała: > I proszę nie wmawiać, że wszystkie nieczytelne posty powstają pod wpływem > zdenerwowania. Można być bardzo zdenerwowanym, załamanym itd. i pisać w miarę > składnie. Zgadzam się. Mnie raczej chodziło o sporadyczne błędy, a nie o nieczytelne posty. Mieści sie w granicach mojej wyobraźni, że osoba naprawdę inteligentna, pisząc na klawiaturze, może wsadzić kwiatek typu "pruba" i zauważyć to dopiero czytając swój post już na forum. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
michiko Tak, ale mnie czasem zdarzają sie literówki... 15.08.05, 12:21 i poźniej jak na to patrze to ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: oj nie tylko literówki oj nie tylko 15.08.05, 12:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=27689973&a=27712439 Odpowiedz Link Zgłoś
michiko haha ciekawe że tylko mnie wytknęłas błąd?? 15.08.05, 12:42 i mamy dowód że poprostu mnie nie lubisz i wręcz prześladujesz....niesamowite że poswięcasz czas na szukanie takich drobiazgów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: haha ciekawe że tylko mnie wytknęłas błąd?? 15.08.05, 20:44 Nie mogę Cię nie lubić - jak Cię nie znam. Wybrałam pierwszy lepszy post z błędem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_g Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 10:13 I ja się oryginalnościa nie popiszę - wyższe politechniczne , ale tytuł mgr inż. fizyki technicznej ze specjalizacją aparatura biomedyczna brzmi na tyle dziwacznie, że rzadko komu o tym mówię, he, he Marta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_star Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 17.08.05, 20:52 a ja też te same tylko specjalność optyka. co robisz po tej aparaturze biomedycznej????? agata Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:21 wyższe - filologia angielska Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:27 wyższe - filozof przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 11:47 wyższe,ale mało przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 12:02 wyzsze pelne, ale jeszcze niepelne )) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 16:24 r.kruger napisała: > wyższe,ale mało przydatne To dokładnie tak, jak ja )))) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 12:37 UAM- wyższe prawnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 14:32 Średnie, pozdrawiam - Marta Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 14:41 Jeszcze srednie - zaczynam 5 rok studiow. Za rok o tej porze bedzie, mam nadzieje , wyzsze ekonomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 tech. plastyk tech.architekt 15.08.05, 15:15 wyższego nie mam ale swoją droga to dziwne że 90% emam ma wyższe może i tak jest nie wnikam może te ze średnim się nie wpisują ja tam jesem 2* technik i żyję) może kiedyś będę wyższa) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: tech. plastyk tech.architekt 15.08.05, 16:48 Licencjat - turystyka... Odpowiedz Link Zgłoś
gwx jakie macie wykształcenie? 15.08.05, 17:52 Ja jestem pod wrażeniem, że wszystkie e-mamy mają wyższe wykształcenia. Pozdrawiam wszystkie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Gwx 15.08.05, 18:36 gwx napisała: > Ja jestem pod wrażeniem, że wszystkie e-mamy mają wyższe wykształcenia. > Pozdrawiam wszystkie mamy. Błąd w myśleniu. Ten wątek nie świadczy o tym, że wszystkie mamy mają wyższe wykształcenie. Świadczy jedynie o fakcie, że PRAWIE wszystkie mamy, które się do niego WPISAŁY, ukończyły studia, bądź są w trakcie. To bardzo duża różnica. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 Re: jakie macie wykształcenie? 16.08.05, 10:00 hmm, ja też wyższe, filologiczne - za rok mam nadzieję, będę doktorem Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Jakie macie wykształcenie????-----wpisujcie s 15.08.05, 17:56 wyż.mgr - nauczyciel Wiek Szymusia Nasz kochany Szymuś Fotki Szymusia ***Mam już roczek!!!*** ~To ja-mały rozrabiaka~ Odpowiedz Link Zgłoś