rosie.rosie 20.08.05, 14:41 jaki to kolor waszym zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejtka1 Re: sarni brąz 20.08.05, 15:11 Cześć. Ekspertem od kolorów nie jestem ale wydaje mi się, że to jakiś taki "brudny" rudy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: sarni brąz 20.08.05, 20:41 Nie wiem...chyba rudawy-podpowiada mi koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
kali_jj Re: sarni brąz 20.08.05, 23:11 to chyba taki przyjemny ciemny blond.. brązowawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: sarni brąz 21.08.05, 21:44 a ja myśle ,że to jasny rudy ale czy tak jest? a ty wiesz jaki to kolor? napisz bom strasznie ciekawa, kto zgadł )) Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: sarni brąz 22.08.05, 14:48 wiecie co, sama chcialabym wiedziec jaki to kolor a poszlo oczywiscie o kolor farby do wlosow, a raczej szamponu koloryzujacego pomyslalam zaszaleje, mam w niedziele nie byle impreze - 80-te urodziny ukochanej babci, zjezdza sie cala rodzinka + nowa narzeczona kuzyna, rozumiecie.. tez mi sie wydawalo ze wyjdzie przymulony, przyciszony braz a tu? mam ladny kolorek ale to raczej ciemny braz z kasztanowo-rudym odcieniem na szczescie naleze do osob, ktore lubia eksperymenty i mi sie nawet spodobalo, ale chcialam cos jasniejszego.. ciekawe co producent mial na mysli piszac: sarni braz? co prawda to prawda, ze na roznych wlosach moze to roznie wyjsc, ale.. sarni braz! Odpowiedz Link Zgłoś