Dodaj do ulubionych

Nowy Orlean:(((

02.09.05, 10:16
To przerażające, widziałyście zdjęcia na Onecie? Ja właśnie przed chwilą
spojrzała i ledwo powstzrymuję łzy, bo jestem w pracy.Mam siedmiomieśiećzną
coreczkę, gdy widzę te maluszki przyklejone do spanikowancyh rodziców serce
mi się rozdzierasad(
Obserwuj wątek
    • michiko Szkoda ludzie, ale natura wie co robi. 02.09.05, 10:22
      A może to kara za nie podpisanie protokołu z Kioto. Nawet Rosja podpisała a
      żandarm świata NIE.
      Natura musi niektóre rzeczy na tym świecie sama prostować skoro sami nie
      potrafimy.
      • el_jot Re: Szkoda ludzie, ale natura wie co robi. 02.09.05, 10:26
        Natura wie co robi? usunąc tych wszystkich głupich amerykanów? to wg Ciebie
        znaczy natura wie co robi?przecież to niewinni ludzie
        • michiko Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze USA 02.09.05, 10:34
          oprzytomniały.
          Ale zamiast mnieszac na świecie zajmą się własnymi problemami. Zresztą
          wystarczy zobaczyć co tam się dzieje. Taka tragedia a na ulicach hordy
          bandziorów. Ciekawe, to chyba też Amerykanie?
          • el_jot Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 10:37
            Tak, to też Amerykanie i to co się tam stało pokazało,że tak naprawdę w obliczu
            kataklizmu nie wiemy co w nas siedzi. Nie zmienia to jednak faktu, że giną i
            cierpią niewinni ludzie.
            • hpm3 Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 10:43
              Ja tam nie życzę nikomu,czy to jest amerykanin,czy japończyk czy nawet
              irakijczyk takiej sytuacji..to straszne.Człowiek vs. natura zawsze przegrywa,i
              mamy na to dowody coraz częściej..to trochę tak jakby chciała ludzom trochę
              przytrzeć nosa i pokazać,że chyba czas się zastanowić.
              • headonshoulders Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 15:28
                co masz na mysli mowiac "nawet irakijczyk"
                • hpm3 Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 19:23
                  a czy ty musisz się czepiać słówek?
                  • melmire Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 19:27
                    Niektore slowka sa znamienne. Przyznasz ze prawo do zycia "nawet dla
                    Irakijczykow" razi, i to mocno.
                    • hpm3 Re: Natura wie co robi... nie sądzę żeby władze U 02.09.05, 19:45
                      to co mam sie teraz zbiczować w ramach kary za "lekkie" potraktowanie
                      irakijczyków? Zeby była jasnośc ja nie mam nic przeciwko nikomu,i błagam was
                      nie skupiajcie sie teraz na linczowaniu mojej osoby bo nie mam dziś sił ani
                      ochoty odbijać piłeczek.
                      Przepraszam Was irakijczycy!!
    • hpm3 Re: Nowy Orlean:((( 02.09.05, 10:24
      To straszne co sie tam stało,tyle razy człowiek oglądał amerykańskie filmy
      katastroficzne z happy endem gdzie zawsze amerykanie w ostatniej sekundzie
      niwelowali zagrożenie..a tu masz..Jak sobie pomyśle co ci ludzie teraz
      przeżywają to aż tchu mi brakuje.
      • balba_77 Re: Nowy Orlean:((( 02.09.05, 16:53
        Wicie co , ja przez ostatnie dwa dni słuchałam informacji o tym co sie dzieje
        na swiecie jednym uchem. Dopiero dzisiaj dotarło do mnie jaki tam się rozgrywa
        dramat, po tym jak zakupiłam GW i od tego momentu jestem w totalnym szoku.
        Ja chyba się za bardzo nafaszerowałam papką serialową o różnych służbach w USA
        (strażacy, ratownicy itd, itp) i wydawało mi się że oni na takie sytuacje są
        zawsze super przygotowani. To co widzę w rzeczywistości przypomina jakiś
        Armagedon, totalny chaos. Odnoszę wrażenie że oni nad niczym nie panują,
        noramlnie jakieś "Resident Evil" się tam odbywa......
    • black_currant <a href="http://www.wdsu.com/index.html" target="_blank">www.w 02.09.05, 21:13
      To jest strona internetowa lokalnej telewizji z Nowego Orleanu.
      Nadają na żywo, w tej chwili tylko w internecie...

Pogrom jak po wojnie sad(((((((((

---------------------------------------
      Ania - podwójna mama październikowa smile
      Emilka (1.10.2001)
      Grześ (18.10.2004)
      • black_currant Re: <a href="<a href="http://www.wdsu.com/index.html"" target= 02.09.05, 21:13
        www.wdsu.com/index.html

---------------------------------------
        Ania - podwójna mama październikowa smile
        Emilka (1.10.2001)
        Grześ (18.10.2004)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka