Dodaj do ulubionych

Steczkowska - ale figura !!!

03.09.05, 22:40
Byłam wczoraj w szoku, jak ją zobaczyłam. Wygląda rewelacyjnie, a przecież
miesiąc temu urodziła bobasa. Ciekawe, czy to już tak w genach zapisane, czy
też miesiąc ciężkiej pracy. Super !!!
Pozdrawiam - Małgosia
Obserwuj wątek
    • mamaoskarka Re: Steczkowska - ale figura !!! 03.09.05, 23:24
      Rzezywiście wygląda świetnie. Na pewno kosztowało ją to trochę pracy, ale myslę
      ze jeszcze więcej pieniędzy smile Teraz są takie zabiegi kosmetyczne, masaże itd
      że jesli się ma kasę to można wyglądać jak modelka.
      • paulka25 Re: Steczkowska - ale figura !!! 03.09.05, 23:57
        Moja kolezanka zarowno po pierwszym i drugim dziecku juz po 3 tygodniach po
        porodzie wygladala jak przed ciaza. A poniewaz mieszkalysmy obok siebie i
        bardzo duzo czasu spedzalysmy razem wiec wiem, ze ani sie nie glodzila, ani nie
        cwiczyla, masowala itd... itp. Po prostu tak miala. Moze to faktycznie kwestia
        genow.
    • gagunia Re: Steczkowska - ale figura !!! 04.09.05, 07:47
      Ja po 14 dniach od porodu tez mialam super figure. Chodzilam w biodrowkach i
      dopasowanych koszulkach. Gdybym miala taka kase jak Steczkowska to bylabym
      jeszcze super ujedrnona i wypoczeta wink
      Zalezy ile sie przytyje w ciazy. Jesli dodatkowo nie zapominasz o nawilzaniu,
      cwiczeniach i masazach tych partii ciala, ktore masowac mozna, to z powrotem do
      ladnej figury nie ma problemu.
      • headonshoulders Re: Steczkowska - ale figura !!! 04.09.05, 11:45
        a skad wy wiecie ze ma kase...??????????
        • migotka2000 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 10:11
          Ma czy nie ma kasy, ale wygląd to, obok głosu oczywiście, jej narzędzie.
          Księgowa dokształca się na kursach, kupuje literature, a artystka inwestuje w
          wygląd. Ot taka specyfika pracy.

A swoją drogą - pogratulować Justynie bobasa i figury!
        • marik9 a gdzie ja widzialayscie?prosze o linka 05.09.05, 10:34
          • balba_77 Re: a gdzie ja widzialayscie?prosze o linka 05.09.05, 10:39
            Myślę że Steczkowskiej można pozazdrościć dwóch rzeczy:
            1. DObrych genów w spadku po dziadku
            2. i tego że potrafi zadbać o to czym Ją natura obdarowała

figurę ma świetną, kształty przepiękne i na pewno nie "robione". Pamiętacie Ją
            z pierwszych występów w "szansie....", wtedy wielkiej gotówki nie miała, a
            figurę już tak wink
            • volta2 Re: a gdzie ja widzialayscie?prosze o linka 05.09.05, 10:45
              Świetna figura, powiadacie?
              No 150 cm wzrostu to jeszcze nie powód, by mówić o super figurze.(zgrabna jest,
              ok, ale bez przesady z tą super figurą) Ale fakt, że prezentuje się nieźle.
              Drugi bobas? nic o tym nie wiedziałam...
    • nadja11 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 10:50
      Steczkowska jest przykładem osoby ktora nie bedąc zbyt urodziwą(bo ona naprawde
      nie była nigdy pieknoscią pozatym pomimo drobnej figury była zawsze bardzo
      niska co nadrabiała koturnami do nieba) dzieki mozliwoscią finansowym stała
      sie piekną porządaną i podziwianą kobietą.To jest dowod na to iz mozliwe jest w
      zasadzie wszystko gdyby sie postarac ,BTW pamiętacie mandaryne jeszcze z przed
      medialnej kariery? Wyglądała jak płaski odrobine zezowaty chłopak...
    • beatahk Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 11:07
      Zdecydowanie geny i szczescie. Ja w ciazy przytylam 8 kg, a po tygodniu, po
      wyjsciu ze szpitala weszlam w swoje biodrowki i tak jest do dzis. Nie robilam
      totalnie nic. Tak samo bylo z moja mama i moimi kuzynkami. Zreszta to nie jest
      najwazniejsze. Zeby dziecko bylo zdrowe ...
      • margosia.kr Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 11:32
        Wydaje mi się, że nieważne ile ma się wzrostu, by mieć fajną figurę. Można
        przecież mieć 170 cm, a figurę nijaką.
        Widziałam ją podczas gali Miss Polonia.
        Dzidziusia urodziła z początkiem sierpnia.
        Pozdrawiam - Małgosia
        • dianka2 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 14:28
          No chyba nie macie watpliwosci ze biust ma "zrobiony".
          • szaramysz2 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 14:46
            biustu najmniej jej zazdroszcze.
            Natomiast cala Justysiowa figura to dla mnie ideal kobiecego ciala.
            Nie wiedzialam, ze rodzila. Patrzac na nia w zyciu bym sie nie domyslila wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka