margosia.kr 03.09.05, 22:40 Byłam wczoraj w szoku, jak ją zobaczyłam. Wygląda rewelacyjnie, a przecież miesiąc temu urodziła bobasa. Ciekawe, czy to już tak w genach zapisane, czy też miesiąc ciężkiej pracy. Super !!! Pozdrawiam - Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaoskarka Re: Steczkowska - ale figura !!! 03.09.05, 23:24 Rzezywiście wygląda świetnie. Na pewno kosztowało ją to trochę pracy, ale myslę ze jeszcze więcej pieniędzy Teraz są takie zabiegi kosmetyczne, masaże itd że jesli się ma kasę to można wyglądać jak modelka. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Steczkowska - ale figura !!! 03.09.05, 23:57 Moja kolezanka zarowno po pierwszym i drugim dziecku juz po 3 tygodniach po porodzie wygladala jak przed ciaza. A poniewaz mieszkalysmy obok siebie i bardzo duzo czasu spedzalysmy razem wiec wiem, ze ani sie nie glodzila, ani nie cwiczyla, masowala itd... itp. Po prostu tak miala. Moze to faktycznie kwestia genow. Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Steczkowska - ale figura !!! 04.09.05, 07:47 Ja po 14 dniach od porodu tez mialam super figure. Chodzilam w biodrowkach i dopasowanych koszulkach. Gdybym miala taka kase jak Steczkowska to bylabym jeszcze super ujedrnona i wypoczeta Zalezy ile sie przytyje w ciazy. Jesli dodatkowo nie zapominasz o nawilzaniu, cwiczeniach i masazach tych partii ciala, ktore masowac mozna, to z powrotem do ladnej figury nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: Steczkowska - ale figura !!! 04.09.05, 11:45 a skad wy wiecie ze ma kase...?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
migotka2000 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 10:11 Ma czy nie ma kasy, ale wygląd to, obok głosu oczywiście, jej narzędzie. Księgowa dokształca się na kursach, kupuje literature, a artystka inwestuje w wygląd. Ot taka specyfika pracy. A swoją drogą - pogratulować Justynie bobasa i figury! Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: a gdzie ja widzialayscie?prosze o linka 05.09.05, 10:39 Myślę że Steczkowskiej można pozazdrościć dwóch rzeczy: 1. DObrych genów w spadku po dziadku 2. i tego że potrafi zadbać o to czym Ją natura obdarowała figurę ma świetną, kształty przepiękne i na pewno nie "robione". Pamiętacie Ją z pierwszych występów w "szansie....", wtedy wielkiej gotówki nie miała, a figurę już tak Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: a gdzie ja widzialayscie?prosze o linka 05.09.05, 10:45 Świetna figura, powiadacie? No 150 cm wzrostu to jeszcze nie powód, by mówić o super figurze.(zgrabna jest, ok, ale bez przesady z tą super figurą) Ale fakt, że prezentuje się nieźle. Drugi bobas? nic o tym nie wiedziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 10:50 Steczkowska jest przykładem osoby ktora nie bedąc zbyt urodziwą(bo ona naprawde nie była nigdy pieknoscią pozatym pomimo drobnej figury była zawsze bardzo niska co nadrabiała koturnami do nieba) dzieki mozliwoscią finansowym stała sie piekną porządaną i podziwianą kobietą.To jest dowod na to iz mozliwe jest w zasadzie wszystko gdyby sie postarac ,BTW pamiętacie mandaryne jeszcze z przed medialnej kariery? Wyglądała jak płaski odrobine zezowaty chłopak... Odpowiedz Link Zgłoś
beatahk Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 11:07 Zdecydowanie geny i szczescie. Ja w ciazy przytylam 8 kg, a po tygodniu, po wyjsciu ze szpitala weszlam w swoje biodrowki i tak jest do dzis. Nie robilam totalnie nic. Tak samo bylo z moja mama i moimi kuzynkami. Zreszta to nie jest najwazniejsze. Zeby dziecko bylo zdrowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
margosia.kr Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 11:32 Wydaje mi się, że nieważne ile ma się wzrostu, by mieć fajną figurę. Można przecież mieć 170 cm, a figurę nijaką. Widziałam ją podczas gali Miss Polonia. Dzidziusia urodziła z początkiem sierpnia. Pozdrawiam - Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
dianka2 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 14:28 No chyba nie macie watpliwosci ze biust ma "zrobiony". Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysz2 Re: Steczkowska - ale figura !!! 05.09.05, 14:46 biustu najmniej jej zazdroszcze. Natomiast cala Justysiowa figura to dla mnie ideal kobiecego ciala. Nie wiedzialam, ze rodzila. Patrzac na nia w zyciu bym sie nie domyslila Odpowiedz Link Zgłoś