sledziowa 29.09.05, 18:28 Dziewczyny znacie albo macie może jakieś propozycje na pracę zarobkową w domu? Dodam, że szycie nie wchodzi w grę... Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbb21 Re: Praca w domu? 29.09.05, 18:42 szukałam także, adresowanie kopert - każą sobie płacić od 29 zl do 69 zl za to, że prześlą informacje; praca poprzez internet- przesyłają dziwne strony, na których nic nie ma; raz trafiło mi się i przepisałam pracę magisterską; ale teraz znowu ciszaaa; Dołączam się do koleżanki; Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Praca w domu? 29.09.05, 20:11 A w ogóle jakie są stawki za przepisywanie prac tzn ile za stronę czy osobno kasuje się za wydruk? Macie w tym jakieś doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Praca w domu? 29.09.05, 22:06 No właśnie. Ja też szukam pracy w domu. Znalazłam na internecie wypełnianie ankiet, jest tego duuużo. Koleżanka mówiła mi, że z tym trzeba uważać, bo zdarza się, ze nie wypłacaja pieniędzy( Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Praca w domu? 30.09.05, 08:37 ankiety wypełniałam - szkoda na to czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Praca w domu? 30.09.05, 14:00 przysłali mi stronę odnośnie ankiet, ale niestety tam nic nie ma, odpuscilam U nas ceny za przepisywanie: 1 strona 3 zl, lub 2,50. Sam tekst . 1 strona z tabelami 3 zl. Za wydruk różnie:pierwszy gratis albo 0,50 gr. Niektórzy nie chcą wydruku, tylko płyta , dyskietka. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Praca w domu? 30.09.05, 23:43 Tak mówisz? No to posłucham Cię i nawet nie będę zagladać do tych ofert. No i jak tu można dorobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie jest takie forum.. 01.10.05, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19934 ale tu tez nieczesto mozna znalezc cos sensownego mysle ze jednak warto zagladac od czasu do czasu, a nóż.. Odpowiedz Link Zgłoś