bbb21 13.10.05, 11:35 Jest szaro, ponuro, zimno, mokro!! Zaczyna się taka pogoda, jakiej nie lubię. Letnie rzeczy wyniosłam na strych, a zimowe przeglądam i układam na półki. Nastrój na razie nie dołujący.. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 11:50 BBB dostałm własnie okres.Z tego co wiesz z forum jedynaki staralismy sie teraz o drugie dziecko,więc wrrrrrrrrrr.Uczę się testów na prawko,bo jutro egzamin teoretyczny i ciagle popelniam za duzo bledow,wiec wrrrrrrrrrr.Zadzwoniłam do pracy i powiedzialam,ze przyjmuje opcję,ze to oni mnie zwalniaja po wychowawczym,wiec wrrrrrrrrrr.Zaraz zaczynam robic gruszki w occie pierwszy raz i mam nadzieję,że wyjda ( to te juz znasz,bo dawalas mi kiedys przepis na papryke).W sumie jak to wszytsko pisalam to zachcialo mi się śmiać i koncze z usmiechem)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 12:41 Wlasnie- u nas tez pogoda szaro-bura, ale poszlysmy na spacer i troche nam rozwialo nastroj - teraz posprzatalam, zrobilam obiad, dziecko przygotowuje sie do spania, wiec bede miala troche czas na czytanie albo szperanie w internecie) pozdrowka i powodzenia w robieniu gruszki) ja zrobilam tez pierwszy raz w tym roku i chyba mi wyszly-mialam przepis z forum Galeria Potraw chyba, teraz przygotowuje sie do robienia nalewki aroniowej, podobno rewelacja, zreszta juz probowala i naprawde pychotka!!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 14:43 U mnie nie ciekawie.Wczoraj prawie do pół nocy siedzielismy z dzieckiem czekaliśmy aż ktoś nas zholuje bo zepsół nam sie samochód(mamy go niecały tydzień brrrr ( ).Jestem niewyspana a do tego taka pogoda-boli mnie głowa.W domu nadal nie ma wody całymi dniami.Ale dobrze,że chodziaż przyjechała do mnie koleżanka jeszcze z liceum to przynajmniej poplotkujemy. Dzieci przewróciły cały dom do góry nogami! Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 16:21 Jak więc widzisz trzeba się czasem nieco wypisać, i te wszystkie wrrrr przechodzą pod koniec. Uśmiechu! I chyba życzmy sobie wszystkie dystansu to tego , co się wokół nas dzieje, przeważnie do tych przykrych spraw. ) Przykro mi z powodu okresu. Twojego. Powiedz mi jeszcze jeśli możesz : wracasz do pracy, pracujesz u nich i Cię zwalniają; ile będziesz pracować? czy jakaś inna opcja? Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 16:25 poprzednie moje to do marta76; my dziś także byliśmy na spacerze; maluch szedł kawał drogi sam; potem piaskownica, podwórko, oczywiście frajda, bo kałuża. Potem obiad. W międzyczasie skróciłam spodnie, uszyłam worek na brudne ciuszki synka, uszyłam poszewkę na poduszkę; gotuję jeszcze barszczyk czerwony; wieczorem przymierzam się do upieczenia ciasta.. Wam wszystkim dobrych wyrobów, przetworów, itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 do BBB 13.10.05, 16:38 Gruszki juz są w słoikach) Wracam do pracy po 3 letnim wychowawczym.Jestem po rozmowie z pracodawca i wiem,że mnie zwolnia.Dali mi do wyboru dwie opcje.1 to oni mnie zwalnija z uwagi na zmiejszenie etatow;2 porozumienie stron.Ja wybrałam opcję 1 ponieważ,mam 3 miesięczny okres wypowiedzenia,2 miesięczną odprawę i prawo do zasiłku dla bezrobotnych.Decyzja o moim zwolnieniu będzie dla kolejnego pracodawcy jasna.Bałam się ,że jezeli podpisze umowe o porozumieniu i nie znajde dlugo pracy,pracodawca stwierdzi,ze podpisalam umowe o porozumieniu bo np,nie chcialo mi sie jeszcze pracowac. Co do okresu no coz trudo.{ierwszy cykl staran.Zreszta jezeli udalo by sie teraz to akurat termin porodu wypadlby na sesje letnia Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 MARTA76 13.10.05, 16:58 dzięki za info; Bardzo słusznie. Pytam, bo ja będe w takiej sytuacji na wiosnę. I także chę , aby to oni mnie zwolnili. Odprawa przysługuje zawsze? Ja doczytałam, że jeśli pracodawca redukuje etat /wracającej z wychowawczego kobiety/ z powodów ekonomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: MARTA76 13.10.05, 19:09 no wlasnie z tego powodu mnie zwolnia....zreszta od wczoraj ruszył watek na emama i mozesz sobie poczytac opinie.Niestety wiele nas ,tzn takich mam jest z problemem po wychowawczym.Dziwi mnie postawa wielu dziewczyn,ktore tam pisza,ze oczekujemy Bóg wie czego po odpoczywaniu w domu i siedzeniu na tyłku.Scyzoryk sie w kieszeni otwiera,ale coz....... Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: MARTA76 13.10.05, 19:35 ja swietny, bo moj maz obronil magisterke w poludnie i swieto u nas )) Zaraz wychodzimy w miasto na impreze z przyjaciolmi, a maly zostaje z moimi rodzicami, ktorzy przyjechali do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 19:46 no to świetnej zabawy.Gratulacje dla męża .Tylko tak zabalujcie zeby znalezc droge do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 22:09 gratulacje dla męża Margaretka, impreza pewnie trwa! Marta , dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 13.10.05, 23:47 Margarettka, gratulacje dla męża! Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jaki macie dziś nastrój? 14.10.05, 00:02 Bardzo dziekujemy!!! Wlasnie wrocilismy z knajpy. Piwko ze znajomymi sie bardzo udalo, a teraz pora odespac ten ostatni trudny czas zmudnej pracy...zmeczylo to nas wszystkich. Ale ile teraz radosci Dobrej nocy dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 14.10.05, 10:04 Mimo strasznie smutnej pogody i smutnych wspomnień związanych z dzisiejszą datą jestem w całkiem dobrej formie.Mam nadzieję,że tak będzie do końca dnia. Pozdrawiam Wszystkich i życze miłego dnia Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 14.10.05, 11:03 Dzień dobry, u mnie nastrój w porządku; choć poranek tego nie zapowiadał; Miłego dnia Wam wszystkim; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 14.10.05, 16:13 zdałam testy na prawkoTeraz czeka mnie najgorsze.A jutro i w niedziele szkola od 8.00 do 21.35 .W poniedziałek jak zwykle będe nieprzytomna,ale bezrobotna więc moge odespac heheheh(czarny humor)))). Odpowiedz Link Zgłoś
kasper68 Re: Jaki macie dziś nastrój? 14.10.05, 16:39 Ja dziś jestem w podłym nastroju. Od dwóch tygodni leczę gradówkę na powiece i efektów nie widać. Jutro idę ustalić termin jej wycięcia. Och, jak ja tego nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 15.10.05, 13:54 Dziś jeszcze nikt nie pisał, a ja właściwie też od baaardzo dawna nic nie pisała i dziś pisze podły mam nastrój (((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Jaki macie dziś nastrój? 15.10.05, 15:09 mnie też dziś dopadł kiepski nastrój główniez powodu przeziębienia , które mnie właśnie rozkłada, na dodatek mój "pan i władca" pojechał na rybki a mi zostawił mieszkanie do sprzątnięcia, obiad do ugotowania , pranie i jeszcze psa na głowie na szczęście wszystko już zrobiłam , choć ledwo mogę się ruszać. Za to jutro leżę do góry brzuchem i "rządzę" Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 15.10.05, 22:27 Ja własnie wróciłam ze szkoły.Dziś trochę bumelowałam i zaczełam szkołe od filmu w kinie "Czarownica" z dziewczynami z grupy a potem zakupy w GC bo byla obnizka 20%.Potem szkola około 5 godzin i o 21 przyjechal po mnie na ratunek maz.W domu sie wlasnei troszke opchalam slodyczami wrrrrrrrr a jutro od 8 do 21.30 szkoła obowiazkowa-cwiczenia.W tym 3 godziny przewry wiec pewnie zalicze Arkadie i moze jakis filmik znowu)W ten week synek wraz z tatusiem spedzaja czas a jutro jada do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 16.10.05, 20:34 Teraz już całkiem dobry. Dzieci poszły spać, ja mam czas dla siebie. Siedzę przed komputerem, sączę słabego drinka i jest mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 16.10.05, 22:35 Miałam dzisiaj dwie godziny świętego spokoju.Dzieci pojechały z mężem na wystawę gadów.Ja zrezygnowałam bo czasami mam trzy gady w domu i mi wystarczy.Zrobiłam sobie filiżankę kawy,wypiłam kieliszek likieru kajmakowego i było mi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 17.10.05, 09:45 Młody poszedł spać ,starsza w szkole i narazie jest cicho za chwilke jednak mąż bierze sie do skuwania ściany i juz czuje że mnie będzie szl.... trafiał.Tak więc delektuje się ciszą i nastój mam dobry ,wszystkim takowego życze i dzień dobry )))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 17.10.05, 10:49 Ponura aura! ale nastrój na razie dobry. Synek śpi po porannym spacerze. Zbieraliśmy liście klonu, bo są mi potrzebne. A teraz siedzę tu i teraz i piszę co nieco, i czytam. Miłego dnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 06:47 Spałam 2,5 godzinki,mój młodszy miał ciężka nocke, teraz siedze popijam kawe i szykuje sie budzić Jule do szkoły, oczy mi sie kleją i ziewam co chwile, ale nastój mam dobry ) zatem wszystkim DZIEŃ DOBRY!! Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 09:47 Dzień dobry! My po porannym spacerze, oczywiście kawka zaraz po śniadanku; teraz maluch napił się ciepłego soczku i przygotowuje się do snu przy swoich kołysankach, a ja .. zaglądam tu i czytam.. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 11:10 Okropny. Zauważyłam, że często tak mam ostatnimi czasy. Chyba jestem przemęczona dziećmi i tą całą prozą życia. Mam nastrój na płakanie więc trochę pochlipię i może mi się polepszy:< Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 11:15 czasami trzeba się wypłakać... Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 11:59 Kejtka! Dobrze Cie rozumiem, ja tez miewam takie etapy, ze nic tylko plakac mi sie chce i nic nie cieszy. Na szczescie to mija... Ale wierze, ze teraz jest ci smutno i masz dosc. Wcale Ci sie nie dziwie. Moze uda sie jakas chwile dla siebie wygospodarowac, cobys sama gdzies wyskoczyla? To bardzo poprawia nastroj. Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 12:33 Dzisiaj idziemy na zakupy, to też mi poprawia nastrój. Trochę pobeczałam, mąż mnie przytulił i jest mi lepiej. Martwię się jeszcze o rodziców bo zginął im bagaż i zostali tylko w tym w co byli ubrani, jutro ma się wszystko wyjaśnić. Prezenty dla brata od całej rodziny też diabli wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Jaki macie dziś nastrój? 18.10.05, 12:43 Kejka dobrze że juz lepiej z Twoim nastrojem.Ja wczoraj tonę łez wylałam noca ,bo gdzie na forum nie trafię to o maluszkach chorych albo jescze gorzej...Zawsze zaglądamn a stronę Aniołka Pawełka i płaczę.i zaglądam do Kacperka Reszki czytam jak jego humorek...wczoraj jescze śledziłam losy Misi,bo kryzysik ma malutka....a na koniec znalazłam na zobaczcie i na emamie wieść o tym,że mała Natalcia sie utopiła...Tak byłam zdruzgotana,że już na mamy domowe nie trafiłam.... Witajcie DROGIE MAMY)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jaki macie dziś nastrój? 19.10.05, 00:33 ja mam w tej chwili podly, Michalinka... I jeszcze pare spraw spowodowalo, ze zamiast spac, siedze i placze Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 19.10.05, 06:50 Witam z rana. Popijam kawke ,czytam posty ,dziś nastój lepszy od wczorajszego Na termometrze -0,3 brrrrrr, a jak u was? Ach no i Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 19.10.05, 08:14 dziEń dobry, xzimno, ponuro i mglisto; kawka w trakcie picia, nastrój w porządku; synek obok, próbował si ę dostać do klawiatury; na razie zajął się zegarkiem; miłego i pogodnego dnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 19.10.05, 09:54 Mały odprowadzony do przedszkola więc do 15 mam wolne.Pije kawkę i zaraz zrobię jesze troche słoikow z 3 kg gruszek.Mąz mówi,że ma juz doyć,bo nie ma gdzie tego stawiac)Wcale nie mam duzo,ale to uzależnia ,heheheh.Posprzatałam wczoraj,więc w domu jest w miarę ok i zabieram się zaraz do nauki.Warunek chyba w listopadzie .Niby do sesji zimowej jeszcze trochę,ale mam mnóstwo nauki więc lalalalal psychopatologia,poznawcza itd juz leżą obok łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 19.10.05, 10:54 A ja nie wiem czy mam się cieszyć czy smucić? Kończę dzisiaj 37 lat!!!Może nie powinnam się już do tego przyznawać? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 do malgosi 19.10.05, 12:02 sto lat)))czym sie smucic,Ja za rok koncze 30 i jak narzzie nie mam starcha,ze jestem coraz starsza i ,ze nie bede ju nigdy miala 20. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: do malgosi 19.10.05, 22:25 Nie martwię się,że mam tyle lat co mam i wiem,że mniej już nie będzie.Nie czuję się i nie wyglądam staro.Wiem,że sporo już za mną,ale mam nadzieję,że jeszcze więcej przede mną.Mam nadzieję,ze nie wyślecie mnie na forum mamy dojrzałe? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: do malgosi 19.10.05, 23:11 hehehe a jest takie? Boli mnie zą kurcze i to chyba ten mktory mialam robiony 2 tygodnie temu.Mały uderzyl mnie telefonem w oko ,bardzo mocno i tez mnie boli.Ide sie wykapac i spac. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 malgosia191 19.10.05, 16:02 najlepszego! to jesteś starsza ode mnie o 8 dni!!! nie martw się, przecież cały czas czujemy się bb młodo, a poza tym, nie tyle lat ile w dowodzie , ale tyle, na ile się czuje; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 06:45 Ja znów pierwsza ,popijam kawkę ..pychota. Boję się wizyty u lekarza więc nastrój taki sobie. Wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 09:22 ja teraz usiadłam i pije kawkę,czytam i pisze na forum i słucham radia.Dzis rano znowu wstałam lewą nogą.Mąż miał odwieżdz malucha do przedszkola,ale nie wiem jak u Was ,ale u mnie to oznacza,ze musze wstać ubrac Mateo itd.Tak wię z uwago na fakt,że jestem strasznym śpiochem wrrrrrrrrrr.Jeszcze mały obudził się oczywiście u nas (przychodzi w nocy) i oznajmil,że się zsikał wrrrrrrrr.Tak więc pranie materacy mam już za sobą.Kurcze codziennie sobie obiecuję,że będe wesoła i zadowoloną mama,a co wieczór kładę sie do lóżka i pamiętam tylko moje napady złości i bycia niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 09:24 Jakaś kobieta napadła na mnie z pretensjami w autobusie,że potrąciłam niechcący jej nastoletnią córkę.A ja tylko chciałam posadzić Kasię bo w auobusie tłok,a kierowca jechał jak pijany zając i zawzdziłam nogą o turkusowe pantofelki dziewczęcia.Przerosiłam a pani,oczywiście siedząca,na mnie,że po co sie przepycham,że można stać w jednym miejscu i wogóle nie widzi,że jestem z dzieckiem. Ja już chyba nigdy nie przywyknę do obyczajów panujących w naszych środkach komunikacji miejskej. Ulżyło mi!!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 09:32 U mnie dziś pół na pół. Z jednej strony mam juś dość bo od niedzieli nie przespałam porządnie nocy a Majka zamiast czuć się lepiej dziś zafundowała sobie wysoką gorączkę z drugiej strony jeśli jutro bedzie czuć się w miare dobrze jedziemy na weekend na Mazury Tak więc na razie jestem niezdecydowana. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 09:33 A tak w ogóle to miłego dnia Wam życzę. Pomimo niskiej temperatury słoneczko świeci cudnie i jest całkiem całkiem przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 20.10.05, 09:38 Dzień dobry, my wstaliśmy dziś 6.50, prawie jak co dzień; mały wypija mleko w łóżeczku, potem się bawi , a ja w tym czasie zdążę zjeść śniadanie; potem go ubrałam, wypiłam kawkę. Przed 9ą poszliśmy na spacer, robimy taką rundkę z maluchem co dzień, on na nóziach; a teraz po powrocie dostał kubek cieplusiego soku i usypia się, ; słońce świeci, powietrze rześkie, ładny dzień; Miłego dnia! Muwka: napisz o wizycie u lekarza; Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 no niezłe jaja 20.10.05, 12:47 ja wlaśnie się dowiedziałam,ze od poniedziałku wracam do pracy.Miałam iśc w poniedziałek i dostawć wymówienie a dziś zadzwonili,ze jednak będzie praca.Za oczywiście 1 tys. mniejsza i inny charakter .W związku z tym wszelkie ustalenia sprzed dwoch tygodni sa niewazne.Siedze teraz w domu i mam trzesiawke.Powrot do pracy po 4 latach przewry,zupełnie inne stanowisko i inna praca w innym zespole,1 tys.mniej,plany w łeb wzięły,jak sobie poradzę ,nie mam sie w co ubrac (jestem rozyta błe),co z małym,co z naszym zyciem,co ze szkoła,mialam teraz isc na intensywny kurs jazdy,jestem rozbita i nie wiem co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: no niezłe jaja 20.10.05, 14:32 a czym się teraz będziesz zajmować? , że aż 1 tys.mniej?? to ciekawe! ciekawi mnie też, skąd taka zmiana. Jaja niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: no niezłe jaja 21.10.05, 00:18 widze ze to watek raczej poranny nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 08:54 Witam z rana, nastrój raczej dobry,młody po pobieraniu krwi Jula w szkole a ja się zastanawiam co zrobić z praniem-mianowicie leży mokre w miednicy bo wczoraj zepsuła mi sie nowa dwutygodniowa pralka No to miłego dnia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 09:58 dzień dobry, my po spacerku, chodzonym, jak co dzień. Choć wracając niosę już synka na rękach i jego samochód, który za sobą ciąga. Ale fajne te spacerki!! Piękny dzień, pogodnych nastrojów. A jakiej firmy ta nowa pralka?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 09:39 Witam!Ja już po śniadanku i po kawce(dziś wyjątkowo z mężem!).Wyspałam sie dziś jak mało kiedy,więc nastrój całkiem dobry,zwłaszcza że słoneczko za oknem świeci.Jeszcze żeby Natlka troche mniej marudziła,ale chyba ząbki jej idą więc trzeba jej wybaczyć .Życzę wszystkim miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 10:10 Ja dzisiaj sama z dzieciaczkami przez cały dzień. Nie chcę zapeszać ale są wyjątkowo spokojne. Piję sobie kawkę i póki co jest całkiem całkiem. Pzdrawiam wszystkie Mamuśki Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 10:32 Ja po koszmarnej nocy.Kasia wymiotowała i miała biegunkę.Tera jest troszkę lepiej,ale to pewnie dlatego bo nie ma czym.Cztery dni w przedszkolu po poprzedniej chorobie i zaczyna się od nowa.Ręce mi opadają! Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 12:27 Ja mam nastroj calkiem fajny. Od rana pakuje rzeczy, bo dzisiaj wyjezdzamy na weekend ze znajomymi w piekne miejsce w gorach przy granicy czeskiej i slowackiej, do Jaworzynki. Po drodze odwozimy malego na weekend do dziadkow. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 21:01 bbb21 ta pralka to Whirlpool i jutro przychodzi serwisant.W domu mamy dużo sprzętów tej firmy i były ok a to, to chyba jakiś pech. malgosia191 dziś spatkałam znajomą której córeczka miała to samo,doktorka przepisał odrazu antybiotyk ,czy to nie dziwne? A jak twoja mała? Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 21.10.05, 22:23 dzięki, chyba będziemy zmuszeni nabyć pralkę, stąd to małe pytanie; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 22.10.05, 16:01 Kasia wczoraj raz wymiotowała i dwa razy miała biegunkę.Dzisiaj jest już dobrze.Jest na diecie a z leków daję jej tylo Lacidofil.Mam nadzieję,że na tym się skończy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 24.10.05, 09:46 Dziś w przychodni znów słyszałam o wymiotach,biegunce i wysokiej gorączce u dzieci ,lekarze przepisuja antybiotyk bo to wygląda na angine,wirus jakiś paskudny.Ach a nastrój mam kiepski .Wszystkim miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 27.10.05, 09:25 dzień dobry, chyba melancholijny! mam dziś urodziny! najpiękniejszy prezent to roześmiana buzia mojego synka i jego głośny śmiech! tak szybko leci ten czas... ) Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 29.10.05, 09:24 Mrozik piękny w domciu cieplunio i przyjemnie, dzieci grzeczne , obiadek nastawiony, popijam kawke i jest mi dobrze Wszystkim miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Dzień dobry! Jak w sobotę? 05.11.05, 08:48 Odpoczywacie? Moi poszli na spacer i zakupy. Ja ostałam się w domu. Wypiłam kawkę, odkurzyłam i teraz czytam i piszę. Milego dnia. ) Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Dzień dobry! Jak w sobotę? 05.11.05, 08:53 Witam.U mnie zapowiada sie ciężki dzień.Teraz mąż poszedł do sklepu a ja rozmrarzam lodówkę i zaglądam tu na minutkę a po śniadanku planujemy okna,firanki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Dzień dobry! Jak w sobotę? 05.11.05, 08:59 ja dziś po nocnych koszmarach wstałam średnio wyspana no ale kawka już działa więc jest lepiej. Niedługo zmykam z małą na obiecany długi spacer do parku a po południu mam zamiar zrobić porządek w szpargałach mojego niemęża bo jakoś go zmusić nie mogę by sam to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki poniedziałek :( 07.11.05, 08:06 Dziś mi smutno strasznie, po trzytygodniowej przerwie moja córcia poszła dziś do żłobka i podobno płakała strasznie jak ją tata zostawiał Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 08:09 Mój nastrój dziś kiepski ( Jesień mnie przytłoczyła w pełnym tego słowa znaczeniu.Nic ale to totalnie nic mi sie nie chce.W domu pomimo szmeru jaki robią dzieci totalna "cisza" i tak od paru dni. Znacie jakiś rozweselacz?? Chyba po kawe pójdę ,bo obiad trzeba chyba zrobić nie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia191 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 09:47 Córka pierwszy dzień po chorobie w przedszkolu,syn w szkole,mąż w pracy,mnie się nic nie chce robić)-obrze,że obiad mam wczorajszy.Chyba sobie też zrobię dobrej kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bbb21 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 10:05 dzień dobry! synek śpi, powinnam wywieszić pranie, zebrać to, które wyschło. Na razie mi się nie chce. jakoś tak ponuro dziś. Chyba wypiję drugą kawkę! Miłego dnia.. Obiadu nie mam, mięso rozmarza. Znowu mam gotować.. Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 11:54 Natalka śpi, Jasio układa szachy na szachownicy, mąż robi obiad, ja piję kawkę i klikam. Żyć nie umerać. Od jutra mąż na cały dzień do pracy więc będę miała mniej czasu dla siebie. Ale dzisiaj szaleję maksymalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-marty1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 12:09 No z tym obiadkiem to Ci zazdroszcze mój nawet jajek nie potrafi( cztac nie chce) usmażyć .Martusia śpi a ja sobie kawke popijam, no i sałatka warzywna sie gotuje-dawno jej nie było u nas.Także nie jest żle Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 12:22 Oj sałatki jarzynowej też u nas dłuuuugo nie było. Zrobię na Święta bo spędzamy je sami w domku. A co do gotowania to mojemu mężowi też się nie zawsze chce ale czasami coś upichci. Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 12:52 U mnie dzis marazm, Maz polecial na 3 dni do Monachium, wiec jestesmy sami. Ja ciagle szukam pracy, wertuje strony internetowe i grzebie w cv Ale ogolnie nic mi sie dzisiaj nie chce...obiadu nie bedzie...tylko cos dla Ignasia sklece. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 14:06 Bardzo fajny.Byłam u koleżanki złożyć jej zyczenia urodzinowe.Wypiłam 3 lampki czerwonego wina i wesoło mi.Polecam na poprawę nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
muwka Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 14:41 Mówisz czerwone wino? Idę sobie kupić.. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: Jaki macie dziś nastrój? 07.11.05, 15:34 humorek jeszcze rano mialam ok ale im bardziej pada tym ze mna gorzej nie sadzilam ze taka podatna jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś