headonshoulders Re: Misia 18.10.05, 23:38 Nie wiem co powiedziec. Brak mi slow. Przez ten czas pokochalam to dziecko..A wspolna modlitwa dawala tyle poczucia wspolnoty z innymi ludzmi. Misia sprawila cud sama bedac cudem....Przywrocila mi wiare w ludzi....Smutno mi bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: Misia 18.10.05, 23:38 Misiaczku całuje Twoje czółko, śpij spokojnie..... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
zonka77 Re: Misia 19.10.05, 00:23 Do widzenia Misiu. Ty już wiesz jak wygląda Pan Bóg.Będę się modlić za Twoich rodziców aby Bóg ukoił ich serca a ty ich przytulisz jak przyjdzie czas. Ja wiem że Jesteś w Niebie z Nim najszczęśliwsza i nie cierpisz. Cierpią rodzice, Boże pomóż im, tylko Ty możesz dać im ukojenie! To nie koniec Twojej drogi Misiu. Tutaj zapalam Ci światełko (*)(*)(*) a kiedyś się poznamy w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
eem Re: Misia 19.10.05, 09:31 Nie mogę się pozbierać od wczoraj. BARDZO Wam współczuję. Szczęściem dla Misi było, że w tym króciutkim życiu trafiła na tak wspaniałą rodzinę. Zostańcie z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Misia 19.10.05, 09:46 (*) niesty tylko tyle poza modlitwą mogę teraz robić Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Misia 19.10.05, 10:35 Dziś wcale nie jest lepiej, i nie będzie, nigdy. Jest tyle we mnie żalu. Przez rok walczyliśmy, rok... jedna trzecia Jej życia... w cierpieniu, bólu, nadzieji. Nie potrafię sobie z tym poradzić... ja, co tam ja... Mam zdrowe dziecko, szczęśliwe. Kasiu, Rafale... modlę się [*] Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Misia 19.10.05, 10:58 Łączę się w bólu z Rodzicami...Była taka śliczna,dzielna, wspaniała,tak cudownie walczyła. Misiu spoczywaj w spokoju maleńka (*) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: Misia 19.10.05, 12:18 Tak bardzo mi smutno i przykro Łączę się w ogromnym bólu z Rodzicami Misi i modlę się o siłę dla Nich. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaka2 Re: Misia 20.10.05, 12:41 (*)(*)(*) wszystko co można napisać wydaje się w tej sytuacji banalne. Wyrazy współczucia rodzicom i dziadkom. Odpowiedz Link Zgłoś
kartaga Re: Misia 20.10.05, 14:59 straszne,wyję jak bóbr!To takie niesprawiedliwe!!! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Misia 20.10.05, 17:01 Pogrzeb Misi odbędzie się 25 października 2005 o godz. 10.20 na cmentarzu Rakowickim. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa30 Re: Misia 25.10.05, 10:19 Mój BOże! Brka mi słów, Ryczę, Łzy jak grochy Mam Córeńke w wieku Misi.. Własnie rozpoczyna sie Pogrzeb.. Wieczny odpoczynek.... Misiu Módl sie za nass... Odpowiedz Link Zgłoś