luxfera1 13.11.05, 20:34 tak mi sie nasunęło po przeczytaniu pewnego wątku...pochwalicie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias29 Re: jakie IQ?? 13.11.05, 20:35 Robiłam testy w Mensie ityle powiem, że do Mensy mnie nie przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: jakie IQ?? 13.11.05, 21:07 Wiem, jakie mam i zdecydowanie nie musze sie go wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
kakolina25 Re: na wesoło 13.11.05, 21:49 Kurcze wychodzi ze jestem nadwyraz inteligentna )) bo co rusz jestem w tych 2 wyjatkowych procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: jakie IQ?? 13.11.05, 22:04 NIe, nie pochwalę się, bo mam problemy z liczeniem powyżej 10 (uzywam kalkulatora), chyba że całki i różniczki i inne cotangensy, bo tu o co innego chodziło, to potrafiłam Te wszystkie testy są na liczenie, kombinowanie przestrzenne (nie umiem) itp., czyli raczej działania matematyczne... Mam typowy umysł humanistyczny... No według tych testów to głupia jestem Do Mensy by mnie w życiu nie przyjęli Idę się upić, otworzę przewód doktorski, to mi się lepiej zrobi Tylko kto mi wymyśli temat? Zaraz utworzę nowy wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 anna-pia 13.11.05, 22:14 Testy organizowane przez Mensę Polska, "prawdziwe", nie wymagają żadnej wiedzy czy umiejętności. Są wyłącznie "obrazkowe". Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: jakie IQ?? 13.11.05, 22:06 Właśnie, ciekawe jakie ja mam IQ. Muszę się sprawdzić)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś