sweet.joan Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:01 Matko! Uprzedzaj następnym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:08 a żeby cię tak cholera wzieła za tydzień mam termin porodu Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:09 paskudztwo az mi sie dziecko za plecami wystraszylo Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:15 nie powinnaś tego zamieszczać dalej.Można zawału dostać.Oglądałam z małym i miałam potem pół godziny uspokajania jego ryku Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 U mnie tak samo pikawa mi skoczyła...!!! 22.12.05, 11:21 młody schowany pod kołdrą... Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:23 to tu teraz zupełnie spokojny (bez straszków)tylko trochę głośny (moZna wyLAczyC) ale samo życie www.cda.pl/gry-online/g/f_life.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:26 www.cda.pl/filmiki-flash.php tu jest tego mnogo tylko niektóre nie nadają się dla wrażliwych czy obrzydliwych niektóre fajne Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 11:49 Dobre, tylko uprzedz, zeby dzieci tego nie ogladaly wraz z mamami.I kobiety w ciazy.I co wrazliwsi tez, hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka a co tam wyskoczyło ??? 22.12.05, 11:52 a co tam wyskoczyło jesli można wiedziec bo nie chce otwierać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: a co tam wyskoczyło ??? 22.12.05, 11:59 Matko jaka ja jestem głupia-znów sobie to puściłam mysląc,że mnie nie wystraszy już,ale dalej mi włosy dęba stanęły Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 12:23 CHOLERAAAAAAAA! Dziecko mi ryczy! A ja się trzęsę! Wstrętne to było!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulkau Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 12:26 Ja cie!!! Niemało sie skitrałam w gacie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka to tam było powiedźcie!! 22.12.05, 12:32 ktos mi powie co tam było ????? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Ewcialinka! 22.12.05, 22:45 Pioseneczka sobie leci, jakaś świąteczna, spokojniutka, cichutka... I nagle wyskakuje blada twarz i wrzeszczy tak "horrorowo" i głośniej niż reszta. I koniec. Serce mi mało nie wyskoczyło. Byłam nastawiona na coś śmiesznego. Dzięki Bogu Młodego akurat w pokoju nie było. Proszę o uprzedzanie na przyszłość. Jakiś dopisek, że straszne albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
c-o-s-m-o-s-k-a Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 13:18 Poczułąm jak mi się najeżył każdy włos osobno!!!!!!!!Myślałam, że umrę, a jeszce sobie specjalnie podgłośniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 13:38 wiesz co? strasznie mnie wkurzaaja osoby, ktore tak bezmyslnie zamieszczaja takie rzeczy, bez zadnego ostrzezenia niestety, mi sie juz raz zdarzylo, ze przez takiego inteligentnego czlowieka tak mi sie dzieciak wystraszyl, że się po prostu trzasl ze strachu przez pol godziny skoro to jest forum dla matek, kobiet ciezarnych i te de to nalezaloby pomyslec o skutkach takiego strachu na kobiete ciezarna czy male dziecko, ktore na kolanach razem z matka moze przegladac forum nie pomyslalas, co by sie moglo zdarzyc, gdyby ogladala toto osoba chora na serce? dla mnie takie linki bez ostrzezenia w takich miejscach to po prostu zwykle sqw...ysynstwo. I przejaw totalnej bezmyslnosci i skrajnego egoizmu plus braku wyczucia, co naprawde jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka yenna_m 23.12.05, 09:40 nic dodać nic ująć naprawde są osoby, ktore to bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
tornadooo Debilne i paskudne!!! 22.12.05, 15:05 Qr..a!!!!paskudztwo! Dobrze że dziecko nie widziało... &%%%%^@$@%$%$!!!!No! //// Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: co mi dziecko znalazło 22.12.05, 21:49 Jeden z największych idiotyzmów jaki widziałam. Dobrze, że miałam cicho bo dzieci by się pobudziły ale i tak się wystraszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka76 Re: głupie...sorry.....n/t 23.12.05, 05:25 o kurde!!!Nie mogłam zasnąć,więc wlazłam na to forum...teraz napewno nie zasnę,myślałam,że się posikam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 10:09 Zatłukę!!!! W życiu się tak nie wystraszyłam .....wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 10:42 Ale sie wstraszyłam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 11:13 Dziewczyny??? Czy Wy ten czasme nie przesadzacie??? Jak ktoras mama napisala slusznie, ze dziecko to naprawde moze sie porzadnie wystraszyc jak akurat u mamy na kolanach, ale WY??? smiertelnie, potwornie??? no bez przesady, tym bardziej ze juz ile z was wie ze moze spodziwac sie jakiegos wrzasku czy huku. Ja sie domyslilam, ze to cos w tym stylu, sciszylam glosnik i w ogole to myslalam ze to cos gorszego. Moze pomysl nie najlepszych lotow z tym linkiem, ale traktujecie to jakby nie wiem jaki wrzask pisk i stwor tam sie pojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Coco 23.12.05, 11:33 Gdybym za wczasu przeczytała wypowiedzi mam, to nie tknęłabym tego linku, ale z wrodzonego lenistwa kliknęłam najpierw w czerwone a potem ......... było za późno! I głośniki miałam na ful Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 12:14 cocollino, kady jest inny i ma indytidualny odbior tego, co dla niego straszne czy nie straszne mi przsy kazdym takim niespodziewanym wyskoczeniu potwora na moment serce staje - nie dlatego, że to straszne, tylko dlatego, że w tych filmikach zostal wykorzystany chwyt psychologiczny i odwraca sie uwage widza od tego, co za chwile ma nastapic. dlatego to takie przerazajace i dlatego mozna naprawde niezle podskoczyc na krzesle. Zwlaszcza, gdy sie nie spodziewa czegos takiego - a nie musi sie spodziewac takiego paskudztwa, gdy sie otwiera link zamieszczony na forum dla matek, opatrzony tytulem "patrzcie co moje dziecko znalazlo", prawda? debilizm po prostu przejaw bezmyslnosci i jakiegos poczucia humoru oscylujacego na skraju sadyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 12:16 Liluś i Yenna moze faktycznie ja taka twarda, ze na mnie to wrazenia nie zrobilo)) a po drugie to ja ogladalam to w pracy, nie z dzieckiem na reku, jakby moj synek sie tego wytsraszyl pewnie inaczej bym pisala. Zgadzam sie ze malo fajny ilnk zwlaszcza pod mylaxcym tytulem. Odpowiedz Link Zgłoś
ggmadzik Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 22:19 Gdybym za wczasu przeczytała wypowiedzi mam, to nie tknęłabym tego linku!!!!!!!!!!!! Okropność!!!!!!!!!! Zobaczyłam parę minut temu a jeszcze mi się ręce trzęsą i "puka" w gardle i uszach. Jeszcze raz OKROPNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 22:37 Kuźwa , dobrze że nie miałam dziecka na kolanach bobym Cię zatłukła wirtualnie. No cóż, ciekawośc pierwszy stopień do piekła, trzeba było sobie wszystkie odpowiedzi przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
maniolka05 Re: co mi dziecko znalazło 23.12.05, 18:01 Boże!!! Jeszcze mi się ręce trzęsą!!! Kto to wogóle wymyśla? I jak może sie coś takiego podobać?? Powinni tego zabraniać!!! Nie chcę nawet mysleć jak się dziecko mogło przestraszyć Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka blada twarz i martwe rekinie oczy 23.12.05, 21:35 widziałam kiedys cos takiego i od tamtej pory niechętnie oglądam takie niby spokojne rzeczy.okropne ten okropny wrzask i te rekinie oczy Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: blada twarz i martwe rekinie oczy 23.12.05, 21:59 A ja najpierw przeczytałam wypowiedzi, potem bez głosu (i bez emocji) obejrzałam, a potem z głosem. Ale ta muzyczka jest taka cicha, -żeby ją słyszeć trzeba podgłośnić. No to potem słychać wrzask bardzo głośno( I co?? Jeszcze mi się ręce trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: blada twarz i martwe rekinie oczy 23.12.05, 22:19 kurde, no... w koncu uspilam emke i etraz mam ja z powrotem... "dzieki" Odpowiedz Link Zgłoś
ekspresjonistka łooo matko... 25.12.05, 15:15 Przewróciłam się razem z krzesłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
ruta8 nienawidze takich kawalow! 25.12.05, 13:43 serio, po raz drugi trafiam na cos takiego i uwazam to za najwiekszy debilizm na jaki trafilam w internecie. za pierwszym razem myslalam ze dostalam zawalu, teraz juz mniej mnie zaskoczylo. NIGDY nie zrobie nikomu takiego durnego kawalu i dodatkowo klikam na smietnik Odpowiedz Link Zgłoś