mama_mulatki 06.01.06, 12:40 czym usunac z kanapy plamy ze spermy?? Bzykalismy sie na kanapie i widocznie gdy wstalam do lazienki granatowa kanapa troche sie ubrudzila. Zobaczylam te plamy po jakims czasie gdy byly juz przyschniete. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu buahaaaaaaaaaaaaaaa 06.01.06, 12:47 proponuje podkładanie ręcznika pod dupe! a jak woda z mydłem nie zejdzie to vanisch SE kup Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: buahaaaaaaaaaaaaaaa 06.01.06, 12:48 sowa jak zwykle - nic dodać nic ująć... a mamie mulatki polecam forum poradnik domowy sowa_hu_hu napisała: > proponuje podkładanie ręcznika pod dupe! > > a jak woda z mydłem nie zejdzie to vanisch SE kup > Odpowiedz Link Zgłoś
wana do: Sowa 06.01.06, 13:51 Sorki, że nie na temat i prywatnie, ale Sowa - Wy śliczni jesteście ))!!! Właśnie zobaczyłam Wasze zdjęcia. Jeszcze raz sorki Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: do: Sowa 06.01.06, 13:52 bo rosne kurde no ale dziękuje , synka mam faktycznie ładnego ale znowu sie powtórze - to diabeł w ciele anioła Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: do: Sowa 06.01.06, 13:57 Ja też już kiedyś oglądałam i sobie pomyślałam, że mały super i chyba cała mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: SowaiSówka- jaki magazyn urody w genach:) 06.01.06, 23:26 dobrze że mój syn jeszcze nie może tego przeczytać bo by mi wyrósł chyba na jakiegoś macho piaskownicy tank ju Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mulatki Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 12:51 to byl spontaniczny sex a pozniej trzeba bylo szybko isc do pracy Gdzie mozna znalezc to forum?? Probowalam vanishem ale nie do konca zeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 12:55 to chyba musiscie kupić nowa kanape - koniecznie w kolorze ecru Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 13:27 hehe albo ze skaju - przelecisz mopem i z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 13:29 No popatrzcie, wystarczy się spontanicznie bzyknąć na granatowej kanapie, a następnie tym pochwalić - i już się zostaje trollem! Moja rada - wymienić kanapy na skórzane. Można się bzykać do upadłego, bez szwanku dla mebla Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 13:34 Biorąc pod wuagę poprzedni wątek autorki i jej komentarze pozostaje przy swoim zdanku. Nie ważne co, ważne żeby szoknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 13:38 A gdzież to podczas bzykanka na kanapie, podziewało się twoje trefne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 13:44 Iiii tam, Edorka, a kogo dziś takie rzeczy szokują? Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 13:47 Niby fakt, ale tu chyba nie o plamę chodzi. To ma być początek dyskusji o własciwościach sperm. No ale może się mylę . Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Mamy nowego trolla. Bardzo namiętnego :). 06.01.06, 14:08 ala67 napisała: > > Moja rada - wymienić kanapy na skórzane. Można się bzykać do upadłego, bez > szwanku dla mebla I tutaj muszę sprostować - u nas było takie tarcie, że sie teraz skóra łuszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 13:43 ...)...to taki post...w ramach autoreklamy... moze jak sie "zeschnie" to to samo odpadnie.....) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 13:55 Bea - błagam odpowiedz - co za suspens - co odpadnie jak wyschnie?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 driadea 06.01.06, 13:59 tak na zimno? a moze mama feralnego woli cos cieplego do ust wlozyc????? Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:03 no ja tak kombinowałam...)) jak białko jaja zaschnie to robi siętaka powłoczka jak cieniutki pergamin....i mozna zeskrobac... a ta wydzielina o ktorej pisze kolezanka,,,,,,zachowyje sie podobnie????...no tak mi sie wydawało.....ale moze rzeczywiście tylko na skórze.... oj ...ja jakas niedouczona jestem....)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:07 Masz racje Bea - jesli zachowuje sie tak na skorze to trzeba odczekac i sie wysuszy i sie wykruszy. Ze tez ja tak leniwa jeszcze tego nie testowalam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:09 Ja proponuję, może się wszystkie bzyknijmy dziś na kanapie, a potem będziemy obserwować, czekać i sprawdzać teorię Bei. A jak która nie zdzierży, to zastosuje którąś z pozostałych porad. I będziemy się doświadczeniami dzielić. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:10 ala67 napisała: > > Co Wy na to? > Dajcie mi czas do przyszłego tygodnia, chora jestem Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:12 Tylko żebyscie później nie pisały,że Wam się trefne dzieci posypały... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:15 Ok Ala ale teraz trzeba podzielic sie rolami kto wypala, kto wysusza i wykrusza, kto wylizuje, kto waniszuje, kto mydli (zalatwia to z mydelkiem jeszcze inaczej). A moze kazda sprobuje ze 2 metod i porownanie stanie sie pelniejsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:20 to ja chyba napisze prace doktorską Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:26 Małe sprostowanie, ja się chwilowo muszę wyłączyć. Bo, rozumiecie, ekhm...tego...ja sie teraz muszę przez parę dni barrrdzo zabezpieczać, gdyż chwilowo nie pragnę powiększenia rodziny. A stosowanie gumek, niestety, wyklucza mój udział w eksperymencie. Ale oczywiście Wam będę kibicować. I ochoczo zweryfikuję wyniki gdzieś po tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Ala 06.01.06, 14:32 A jakby tak stary dobry przerywany??? I cała zawartośc na sofę. Dopiero by było co zlizywać/ścierać/drapać Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Nawet o tym myślałam 06.01.06, 14:36 ale się nie odważę. Ja się w życiu dwa razy teges w okresie płodnym bez zabezpieczenia i mam dwoje dzieci. Coitus interruptus nie dla mnie, stres by mi całą radość z bzykania odebrał Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Nawet o tym myślałam 06.01.06, 14:38 ala67 napisała: stres by mi > > całą radość z bzykania odebrał Ale tym razem to nei ma by dla przyjemności, tylko w celach eksperymentalnych - mogłabyś się poświęcić, i kolejnej emamie z takim kłopotem już będziemy umiały poradzić!! Ew. proponuję kapturek ) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Nawet o tym myślałam 06.01.06, 14:40 ale przeciez zeby sperma znalazła sie na kanapie nie musi dojśc do stosunku a i mąz sie na pewno ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: Nawet o tym myślałam 06.01.06, 14:44 Dobra, Chloe, jak przekonam małża, to kto wie...Ale Ty się też poświęć i zmóż bohatersk chorobę. Tym bardziej, że kanapa już i tak załatwiona, więc co Ci zależy...Bo mnie jeszcze widmo łuszczącej się skóry trochę powstrzymuje)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Nawet o tym myślałam 06.01.06, 14:46 Co prawda miałam się dzisiaj kurować czosnkiem, no ale skoro ludzkość jest żądna wiedzy, to ja zawsze. Tylko chcę mięc potem taką naszywkę jak astronauci "For all man kind" )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Ala 07.01.06, 17:51 albo zawartość prezerwatywy na kanapę w dokładnie wybranym miejscu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 17:34 ala67 napisała: > Ja proponuję, może się wszystkie bzyknijmy dziś na kanapie No, no Ala, o takie pomysły Cię nie podejrzewałam, proponujesz sek grupowy damski? Nietety nie wzięłaś pod uwagę tego, że choćby nas wszystkich było na tej kanapie z 50 sztuk, to i tak nie wyprodukujemy ani grama spermy )) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrama4 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 14:44 może naszyj coś poprostu np. ŁATKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinap4 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:14 inia25 napisała: > a może sprobuj zlizac??? dobre, ubawiłas mnie Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:14 Ja bym się jeszcze dobzykała porządnie w celu "upstrzenia" całej kanapy. Ciekawy wzorek by na niej powstał... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:22 Ale słuchajcie, słuchajcie - przecież mąż mamy_mulatki jest też mulatem???? To może te plamy innego koloru niż my myślimy??? Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym względzie? D Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:26 bo zostaniesz zaraz posądzona o rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:34 sowa_hu_hu napisała: > bo zostaniesz zaraz posądzona o rasizm > Tak sobie myślałam jak to pisałam. ALe ja poprawnośc polityczną mam w mojej białej d*pie hihihihi ) > Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:40 > ALe ja poprawnośc polityczną mam w mojej białej d*pie hihihihi ) ciesz sie, ze nie masz tam palki meza mamy_mulatki od razu byc innym glosikiem zaspiewala! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:41 mlody_zonkos napisał: > > ciesz sie, ze nie masz tam palki meza mamy_mulatki > od razu byc innym glosikiem zaspiewala! Podobno pogłoski o rozmiarach sa mocno przesadzone ) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:42 > Podobno pogłoski o rozmiarach sa mocno przesadzone ) mimo wszystko wyczuwam strach w Twoim glosie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:44 mlody_zonkos napisał: >> mimo wszystko > wyczuwam strach w Twoim glosie ;P No coż doświadczenia nie mam, a nikt nie chcę się wypowiedzieć i przybliżyć mi tematykę. Proszę mamę_mulatki o przybliżenie mi koloru spermy i rozmiaru sprzętu męża! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:47 k...a na jakim ja sie forum znalazłam? bo chyba nie na emamie... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:49 sowa_hu_hu napisała: > k...a na jakim ja sie forum znalazłam? bo chyba nie na emamie... > > > Ja nie zaczęłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:52 to ciiiiii lepiej bo jak sie inni dowiedzą to zostaniemy zlinczowane... chociaz mnie juz nic nie grozi - jestem przecież puszczalską wedle co poniektorych pań Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:53 sowa_hu_hu napisała: > to ciiiiii lepiej bo jak sie inni dowiedzą to zostaniemy zlinczowane... > Ja tam cicho nie będę - głośno i wyraźnie domagam się wiedzy na temat murzyńskich sprzętów i wydzielin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:54 czytalem w ksiazce, ze sperme maja biala tylko w smaku troche przypalana Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:55 mlody_zonkos napisał: > czytalem w ksiazce, ze sperme maja biala tylko w smaku troche przypalana Taki jesteś mądry???? To ciekawe jak mi teraz wyczyścisz monitor!!!! DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:56 > To ciekawe jak mi teraz wyczyścisz monitor!!!! ja je, jesli juz, to jedynie brudze Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:58 mlody_zonkos napisał: >> > ja je, jesli juz, to jedynie brudze Ale na biało? )) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:59 > Ale na biało? )) czasem ekri (ekreu) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 16:00 mlody_zonkos napisał: > > > czasem ekri (ekreu) ;P A to trzena coś specjalnego zjeśc najpierw?? Ekri jest teraz lans, to bym mojemu zapodała D Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: zonkoś a tak w ogóle 06.01.06, 18:36 > to ktos ty? no jak to kto - 1'1 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 18:34 no jest sposob, ale dla Was sie nie nada Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:53 > chociaz mnie juz nic nie grozi - jestem przecież puszczalską wedle co > poniektorych pań ale jest w tym chociaz ziarnko prawdy? plissssssss Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 16:03 jeśli ma sie na koncie ilość partnerów sexulanych i zamyka sie z tą ilością w dziesiątce to jest sie wedle co poniektórych dziwką... to tak - jestem dzwiką Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 18:34 > i zamyka sie z tą ilością w > dziesiątce ale to juz rzeczywiscie tak zamkniete? ze niby na stale? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:51 no co - przeciez rozmawiamy o rzeczach jak najbardziej majacych zwiazek z dolaczaniem do szacownego grona Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_zonkos Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 15:40 mama - a jaka ma sperme? biala? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 mamo-mulatki 06.01.06, 15:54 No wlasnie odpowiedz jaka ma, bo inaczej cala nasza robota (...) na nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 16:06 Zlizac, a na przyszlosc - nie wypluwac - szkoda kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 17:05 Mamo Mulatki, masz odkurzacz pioracy? Sprobuj wyczyscic cala kanape. Zakonnice-zazdrosnice, zalosne jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 17:18 edytkus napisała: > Zakonnice-zazdrosnice, zalosne jestescie. Załosny to jest brak poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 18:32 e_r_i_n napisała: > Załosny to jest brak poczucia humoru rasim mnie nie bawi, glupota i ignorancja tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy wiecie moze 07.01.06, 11:09 edytkus napisała: > rasim mnie nie bawi, glupota i ignorancja tez nie A ja podtrzymuje moje zdanie... PS Mam w rodzinie czarnoskorego - swietny facet Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy wiecie moze 07.01.06, 18:49 e_r_i_n napisała: > > PS Mam w rodzinie czarnoskorego - swietny facet to sie zapytaj jaki kolor ma jego sperma i czy "Murzynska fujara" nie siega przypadkiem "z loza malzenskiego do kanapy." Poziom niektorych forumowiczek jest zenujaco prostacki. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Czy wiecie moze 07.01.06, 18:56 bardziej zenujący to jest chyba brak poczucia humoru niektórych emam Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 22:31 Jak można pisać na forum dla mam z dziećmi o takich świństwach...I pewnie jeszcze z tym swoim Murzynem to robiłaś?????? Sodomia i gomoria, nic już nie ma na tym świecie świętego. Takie sprawy jak spółkowanie nie powiny wychodzić z sypialni małżeńskiej pary, współżyć winno się w łożu, pod kołdrą i przy zagszonym świetle, ale rozumiem, że ta Murzyńska fujara wyzwala w Tobie takie bezecne żądze?? Powinnaś się wstydzić. To niekobiece jest. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 22:41 a moze jest takich rozmiarów ze z sypialnianego łoza az na kanapę salonową sięga i dlatego na tej kanapie są te plamy? o tym nie pomyslalas??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Czy wiecie moze 06.01.06, 22:47 led* zapomnialas , dodać że we flaanelowej koszuli podwiniętej do pepka, w żadnym razie ściągnąć nie wolno ! Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: ledzeppelin to sie uśmiałam :) 06.01.06, 23:40 Dobra. Ja proponuje poprosić o pomoc teściową. Doświdczona kobieta ( w wywabianiu plam oczywiście), po zapoznaniu sie ze szczegółami zaistniałej sytuacji powinna udzielić jakichś stosownych rad, tudzież czynnie pomóc w usuwniu wyżej wspomnianych. Można też udać sie do księdza, który jak wiadomo ma radę na wszystko. P Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: buahaaaaaaaaaaaaaaa 06.01.06, 23:42 Ja nie wiem sowa czemu ty się smiejesz z tak poważnej sprawy. Wstydź się rozpustnico. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka.3 Re: buahaaaaaaaaaaaaaaa 07.01.06, 10:04 Mamo mulatki, nie chciałabym Cię martwić, ale ja taką plamę na pewnych spodenkach (dobrze, że juz niemodne) mam ponad 10 lat, za nic nie chciała zejść, i co je znajdę to sobie przypominam o tej przygodzie (a co ważne, te spodenki za cholerę nie chcą się zgubić czy zapodziać, a żal samemu wyrzucić) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: buahaaaaaaaaaaaaaaa 07.01.06, 10:14 to może ten specyfik jakis żrązy jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamipatryka Re: Czy wiecie moze 07.01.06, 18:16 Nie ma co, dawno się tak nie uśmiałam.... Kurcze Mamusie prześcigacie się w poddawaniu pomysłów na likwidację tej "felernej" plamy )) Super wątek. Buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bea58 mama_mulatki chyba 07.01.06, 18:22 bardzo lubi prowokować i być w centrum uwagi. Zaczynasz już robić się nudna Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Czy wiecie moze 07.01.06, 18:51 mama_mulatki napisała: > czym usunac z kanapy plamy ze spermy??Zobaczylam te > plamy po jakims czasie gdy byly juz przyschniete. przypomniala mi sie najslynniejsza plama... na sukience pewnej Moniki ) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Czy wiecie moze 08.01.06, 23:30 ja bym radziła dodać małe rzyganko, i kanapa jak nowa, we wzorki Odpowiedz Link Zgłoś