Dodaj do ulubionych

UWAGA! oferta szkoleniowa dla panów :D

08.02.06, 12:13
1. Jak pracować nad własnym ograniczeniem umysłowym
2. Dlaczego nie ma nic złego w dawaniu kwiatów
3. Ty też możesz siedzieć obok kierowcy (i to cichutko)
4. I ty możesz prasować
5. Zadbaj o piękno swoich stóp - jak obcinać paznokcie
6. Jak się napełnia kostkarkę (lub woreczki) do lodu - z pokazem slajdów
7. Szkoła przetrwania: a. smażenie jajka sadzonego, b. mycie podłogi w
łazience
8. Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczna klęską
9. Ty: słaba płeć
10. Powody, dla których zakłada się nowa rolkę papieru w toalecie, gdy
poprzednia się skończyła (ze slajdami i przykładami)
11. Jak opuszczać deskę klozetowa - krok po kroku
12. Pilot od telewizora - jak walczyć z uzależnieniem
13. Twoja odzież: a. jak składać spodnie, b. zastosowanie wieszaka, c. do
czego służy szafa, d. użycie kosza na brudną bieliznę
14. Pralka. Wielka nieznajoma
15. Wanna pełna włosów (czyli co należy zrobić po kąpieli)
16. Dolegliwości nocne i bezsenność, czyli dlaczego nie opłaca się jeść
herbatników w łóżku

Obserwuj wątek
    • halszkabronstein A może oferta dla pań ? 08.02.06, 13:23
      Jeśli wybrałaś sobie faceta ograniczonego umysłowo to chyba tylko o Tobie
      świadczy ...?

Co do deski klozetowej to facet jej nie opuszcza dokładnie z tego samego powodu
      dla którego Ty jej nie podnosisz...

Może szkolenie dla kobiet ?

1) jak prawidłowo obsługiwać komputer i nie zadawać durnych pytań na łamach
      forum

2) jak poznać budowe samochodu by nie zadawać durnych pytań co robić gdy nie
      chce zapalić , jak się wyjmuje akumulator i co to w ogóle jest , jak zmienić
      koło itp. Nawet 14 letni brat ukochanego to wie...

3) jak zrobić podstawowy remont i nie lecieć z wkręceniem każdej żarówki do
      męża czy tez wbiciem gwozdzia..

4) Jak nie zawracać tyłka gdy ktoś oddaje się swoim pasjom a żonka myśli tylko
      o szmatkach , mopach , srodkach czystości itp

5) Jak na siebie zarobić a nie zrzędzic i żebrać by mąż dawał więcej

6) jak nie wydawać na mase niepotrzebnych rzeczy typu ubranie którego ani razu
      się nie założy ?

7) Dolegliwości nocne - jak podniecić swojego faceta by nie wpierniczał
      herbatników , nie oglądał w łóżku ckmów ani nie zasypiał od razu gdy nas
      zobaczy ... jak nie mieć chronicznej migreny w łóżku ( zaskakujące , że migreny
      najczęściej mają gospodynie domowe.. )

8) Jak nie być sztywniakiem i przyjmować pewne rzeczy z humorem , pójść się
      zabawić z kumlemami na piwie , pograć w coś , pouprawiać jakiś sport , zrobić
      coś bez celu tak by tylko sprawić sobie przyjemność albo się troche powygłupiać
      i pośmiać.

9) Przestać żyć tylko i wyłącznie dziećmi ! Partnerstwo nie oznacza , ze mąż
      bedzie ciągle zachwycony rozmawianiam o kupach i zupach . Patnerzy powinni
      troche czasu spedzać sami i mieć swój osobny 2 osoby świat niedostepny nawet
      dla dzieci...( temat rzeka )

10) Jak zacząć czytać ambitniejszą prase niż claudia i dani domu etc w końcu
      jest tyle interesujacych dziedzin - polityka , technika , komputery , samochody
      (....................) <- tu wpisac swoje ambitne zainteresowania .

11) Jak zacząć dbać o siebie by po urodzeniu dziecka nie siedzieć 24 godzin w
      domu w t-shircie i nie wyglądać jak strach na wróble dziwiąc się , że
      specjalnie się męża nie podnieca..

12) jak nie histryzowac i nie panikować z byle powodu i nie zachowywać się na
      widok myszy czy pająka jakby się zobaczyło potwora z horroru ( żałosne... )

13) Jak nie stać się nudna gospodynią domową która intelektualnie się
      kompletnie nie rozwiją , ciągle podejrzewa męża o zdrade i dziwi się , że woli
      pogadać z koleżankami z pracy

14) Jak zapłacić ze swojej kasy za przeglad auta , za zmiene opon na zimowe ,
      za wymiane akumulatora itp...

15) Jak być asertywną...i nie przytakiwać mężowi jak kretynka po czym pisać na
      forum jaki to zły jest bo nie pomaga w domu.

16) Jak zapłacić rachunek za męża w restauracji , jak dać mu kwiaty ( w końcu
      równouprawnienie ! )

17) Jak sprawić mężowi , dzieciom i otaczającym ludziom przyjemność a nie
      oczekiwać , że to inii ciągle bedą sprawiali przyjemność za nic , dostajac za
      momento ochrzan , ze kubek nie wstawiony do zlewu , ze pokój zle wysprzątany...

18) Kobieta : silna płeć - naucz się bić na kursach samoobrony a nie biadol ,
      ze jesteś słaba,krucha i bezbronna gdy napadnie Cie facet . Na kursie poznasz
      też właściwe zachowania w sytuacjach stresujących oraz poczujesz się pewniej .
      Zawsze to sprawi , że Twoje ' wcale nie jestem słabą płcią ! " nie bedzie
      treściwe jak woda w klozecie.. itd itd . Silna płeć nie histeryzuje , nie beczy
      z byle powodu ..

19) Jak być świetnie zorganizowanym by móc ogarnąć ,że można pracować , pózniej
      zajmować sie dzieckiem oraz robić z mężem to co każda gospodynie domowa
      uważająca,że gotowanie , pranie itp to praca jak w kamieniołomie hah wink

20) Przyznanie się do niewiedzy nie jest ostateczna klęską. Nie oznacza to
      jednak , ze musisz ciagle isc na łatwizne i epatować tą swoja niewiedzą zamiast
      ruszyc tyłek , sprawdzic coś , nauczyć się czegoś nowego i podjąć chociaż próbe
      wykonania czegoś samodzielnie.

21) jak bedąc dorosłą kobieta zrozumieć , że w 2 osobowym związku nie ma
      miejsca na Twoją mame !

22) Jak nie łazić ciągle po sklepach oglądając ciągle te same bluzeczki

23) Jak nie być naiwnym człowiekiem wierzącym , że jeśli facet daje kwiaty i na
      początku związku jest szarmancki to znaczy , że jest ideałem , trzeba go łapać
      za nogi i brać ślub !!

24) Jak się nie opychać ciągle żarciem wierząc , że jest się szczupłym i
      atrakcyjnym , licząc , że dieta cud to wszystko załatwi haha !!

25) Jak nie przesadzać z tapetą na gebie mając innego koloru twarz a innego
      koloru szyje itp

26) Jak nie miewać wnerwiających humorków

27) Jak zacząć myśleć , że partner nie robi złośliwie pewnyh rzeczy , tak samo
      jak TY pewnych rzeczy nie potrafisz i on jakoś nie pisze na forach o tym , że
      żona taka durna , nie wie czemu z oczywistej przyczyny jej auto się zapsuło ..

28) Jak docenić męża za to , że się stara np gotowac czy sprzątać . Jeśli
      naprawde się uczy to nie trzeba od razu zrzędzić - o kurde a moja mamusia to
      dawała wiecej przypraw itp..

29)Jak sie spedzac rano w łazience godziny !!!

30) Ploty - jak walczyc z uzależnioeniem ...

31) Jak przestać leżeć w łóżku jak kłoda licząć , że orgazm sam sobie kiedyś
      może przyjdzie ? ' Hej to ja orgazm !! Czeeeść... "

32) Jak rozmawiać z mężem o swoich problemach i kłopotach a nie wypisywać na
      forum , że on nie pomaga i nie rozumie . Gdyby zachowywał się tak samo też byś
      nie rozumiała.. i jak byś stanowczym jeśli chodzi o egzekwowanie pomocy.

33) Okres - przyjmij do wiadomości , że możesz być upierdliwa i najlepiej nie
      zaczynaj kłótni z byle powodu .

34) Jak jezdzic na ulicy z predkościami większymi niż przeciętny emeryt..

Hehe wiele możnaby napisać . Mojego faceta i naszych kumpli nie obejmuje jakoś
      brak znajomości pralki czy gotowania. Sama nienawidze prac domowych , natomiast
      ukochany uwielbia gotowac itp . Domyślam się wiec analogicznie , że również
      powyższe punkty nie dotyczą wszystkich kobitek (chociażby mnie w zasadzie żaden
      z tych punktów ,) . Skoro jednak wyrzucamy stereotypy to zostańmy przy nich .
      Może ktoś jeszcze coś dorzuci obserwując jakieś zachowania ? Spora część
      wymienionych przeze mnie punktów pochodzi właśnie z obserwacji własnych ...

Szczerze to nie przepadam za podziałami na kobiety , facetów itp. Każdy szuka
      takiego partnera by do niego pasował . Ja sobie nie dobrałam ciapy która jest
      ograniczona umysłowo . Tak samo można generalizować o blondynkach czy
      rudowłosych itp wink. Pozdrawiam .

• karolcia801 Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 14:18
        ECH widać że chyba problem dotyczy wyłącznie Ciebie, strasznie się obruszyłaś
        tym....nie wiem z jakiej przyczyny.Nie umiesz się śmiać i nie znasz się na
        żartach.
        Do twojej swiadomości powyższe kursy zostały skopiowane z gazety Metro a i
        kursy dla Pan tez tam są ale miałam je skopiowac później.
        Sama tego nie wymysliłam a powyższe kursy które wymieniłas dla pań to widać że
        sama przeszłaś...
        • halszkabronstein Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 15:02
          Do Twojej wiadomości też podeszłam do tego przecież z humorem . Podkreśliłam ,
          że każdy może dorzucić coś swojego a to nie dotyczy przecież na serio
          wszystkich . Chciałam tylko by temat nie był jednostronny.. smile.

Pozdr.
          • karolcia801 Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 15:26
            no niestety nie wyczułam u Ciebie humoru tym bardziej że ostro zaczęłaś na
            samym wstepie....
            PZdr

• anet22 Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 18:36
        halszkabronstein napisała:
        Spora część
        > wymienionych przeze mnie punktów pochodzi właśnie z obserwacji własnych

Wspólczuję... I tych obseracji własnych, jak i wątpliwego poczucia humoru.
        Gratuluję natomiast poczucia, ze jest się najmądrzejszą osobą na świecie.
        I jaką skromną w dodatku...
        Ech...
        • halszkabronstein Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 20:28
          To raczej ja współczuje niektórych wątpliwego humoru na temat facetów który
          jest na tym forum ciągle obecny . Fajnie śmiać się z innych , ale nie z siebie
          prawda ? Bo przecież kobiety są idealne i nigdy żadna z nich nie ma wad. Co do
          obserwacji to no cóż.. nie są one moją wina ale osób postronnie
          obserwowanych wink.

P.S. ja mam akurat mase wad o których na forum już pisałam typu nie umiem i nie
          lubie gotować , nie lubie sprzątać itd...
      • majca1 Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 20:24
        Po sposobie wypowiedzi układa mi się obraz osoby i nie wiem dlaczego, ale po
        przeczytaniu sporej ilości postów halszki mam przed oczyma (bez urazy) ...
        babochłopa.
        • halszkabronstein Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 20:31
          No tak , każda kobieta na forum która myśli i ma własne zainteresowania od razu
          musi być babochłpem . Jak ktoś nie lubi ganiać z mopem i zrzedzic to już jest
          mało kobiecy tak ? Uwielbiam karmienie się takimi stereotypami smile.
          Z tego co pamiętam na forum emama jest też troche kobiet sukcesu które same na
          siebie zarabiają - napewno to też wredne babochłopy...

P.S. nie wiem kim jest dla kogo babochłop - z wyglądu napewno nim nie jestem ,
          za wysoka nie jestem , budowa ciała wręcz bardzo kobieca , biust 75 D , włosy
          długie ładnie ułożone , zadbane dłonie itp. Jeśli masz takiego faceta to
          współczuje wink.
          • halszkabronstein Re: A może oferta dla pań ? 08.02.06, 20:34
            Czy zamiłowanie do techniki oznacza , że kobieta jest jakaś gorsza ? Matko
            jakiś prowincjonalny szowinizm...
            • be.em Re: A może oferta dla pań ? 09.02.06, 13:55
              a mnie sie podobałosmile)) trafne stwierdzenia - odrazu przestałam się opychać
              rogalikamismile)) od jutra dieta cudsmile)
              pozdrawiam,
    • 76kitka Re: UWAGA! oferta szkoleniowa dla panów :D 08.02.06, 14:05

o to to to smile Zgłaszam męża do szkolenia oznaczonego numerkiem 3, ostrzegam szkolenienie praktyczne nie może odbywać się w Jego samochodzie smile
      • wesolek11 Re: UWAGA! oferta szkoleniowa dla panów :D 08.02.06, 15:39
        Parę tych punktów to sie i mnie tyczy...
    • anet22 Re: UWAGA! oferta szkoleniowa dla panów :D 08.02.06, 18:29
      heheh, dobre... big_grin
    • faceeet A dlaczegoz to niby mam opuszczac deske? 09.02.06, 10:59
      Wy potrzebujecie opuszczonej, a ja podniesionej. Dla mnie taki sam klopot
      podnosic za kazdym razem, jak dla was opuszczac. Ba, z praw fizyki jasno wynika
      ze podniesienie to wiekszy wysilek niz opuszczenie.
      Jak sie zreszta nie podoba, to nikt na sile nie trzyma...
      • moofka Re: A dlaczegoz to niby mam opuszczac deske? 09.02.06, 16:04
        jak to dlaczego?
        dla dobrego feng shui smile
        • maja_sara brawo dla halszki!! 29.04.06, 20:14
          Przeczytalam to dopiero teraz, chociaz post do najswiezszych nie nalezy.
          Dla mnie bomba! Dziewczeta, gdybyscie z tego co napisala halszka, wizeły sobie
          do serca chociaz 1/10 , to by bylo na plus i dla zdrowia waszego, i dla tego
          forum, tu az roi sie od glupiutkich kobitek, ktore uwazaja sie swiete
          matrony, a maje dupowatych chlopaczkow za mezow i musza wszem wobec oglaszac
          to na forum.
          Czego jak czego ale poczucia humroru halszce odmowic nie sposobwink))
          • dzoaann Re: brawo dla halszki!! 30.04.06, 13:45
            Zgadzam się,brawo!
            Punkty szkolenia są super.Jedno tylko mnie ubodlo w pierwszym poście
            halszki.Pierwsze zdanie o ograniczeniu umysłowym faceta.Jeśli nawet facet
            zachowuje sie tak,że szkolenie dla facetów mu potrzebne, to chyba nie znaczy,że
            jest ograniczony.Albo ta hipotetyczna baba to też jest ograniczona?
            Facet nie zwraca uwagi na pierdoły,a baba na kwestie techniczne np.to
            stereotyp,z którego można się pośmiać.a nie znaczy od razu,że tak jest na
            serio.Cały jej post jest oki.trzeba było przedstawić po prostu stereotypy
            kobiece,a nie wyjeżdżać od razu z ograniczeniem.Wtedy nikt by sie nie burzył i
            byłoby śmiesznie,bo o to chodziło w założeniu.
      • ania.freszel Re: A dlaczegoz to niby mam opuszczac deske? 30.04.06, 15:52
        > ze podniesienie to wiekszy wysilek niz opuszczenie.
        > Jak sie zreszta nie podoba, to nikt na sile nie trzyma...

A jak nikt na siłe nie trzyma to trzeba sobie poszukać gdzie będzie lepiej i
        fora ze dwora....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka