10.03.06, 14:39
Nosicie srebro czy złoto?
Bo ja to różnie. czasami mam chęć ponosić złote ozdóbki a czasami srebrne.
Obserwuj wątek
    • kasper68 Re: Ozdoby 10.03.06, 15:02
      Prawdę mówiąc nic nie noszę, nawet obrączki. No chyba, że od wielkiego dzwonu,
      jakaś większa impreza czy wyjście. Ale wtedy jedynie pierścionek na palcu. To
      dlatego, że ja jako gruba baba obwieszona złotem lub srebrem wyglądam
      nieelegancko. Niestety los obdarzy mnie grubymi rysami i urodą "dziewki od
      krów".
    • sledziowa Re: Ozdoby 10.03.06, 19:29
      Na codzień wolę złoto ale nie za dużo i są to stałe elementy czyli kolczyki
      (małe), złoty łańcuszek z pięknym krzyżem (przedślubny prezent od rodziców) i
      obrączka (którą zakładam jak wychodzę z domu - nie potrafię gotować, sprzątać
      itp w biżuterii na palcach) a na wyjścia typu niecodziennego polubiłam sztuczną
      biżuterię jest nie za droga a na dodatek jest jej ogromny wybór i do każdej
      kreacji można mieć coś innego...
      • malgosia191 Re: Ozdoby 10.03.06, 22:55
        Na codzień noszę kolczyki,obrączkę i mały pierścionek, czasem jest to srebro a
        czasem złoto.Bardzo podoba mi się ta sztuczna,ale nie mam specjalnie gdzie jej
        nosić wię zadowalam się oglądaniem w sklepach.
        • nadka1 Re: Ozdoby 11.03.06, 15:56
          Ja noszę złoto.Stałe elementy(kolczyki,łańcuszek,obrączka i pierścionek
          zaręczynowy).Bez obrączki i pierścionka czuję się jak bez ręki więc nigdy ich
          nie zdejmuje.
    • niki129 Re: Ozdoby 11.03.06, 21:45
      Hmmm jak pracowalam to nosilam lubilam i srebro i zloto chociaz z przwaga na
      srebro Teraz jak siedze z malym w domu to jakos nie mam ochoty Wkurzam sie na
      to czasem ale coz jakos zszarzalam sad - wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka