Dodaj do ulubionych

Drogie mamy!

22.03.06, 12:41
Witajcie.
Czytam wiele postów na różne tematy. I wiecie co zauważyłam. Że na kazdym sa straszne kłótnie. Nie ma chyba postu, na którym by wszystkie miały podobne zdanie. A i wyzwisk tez nie brakuje. A najwięcej chyba między mamami karmiacymi piersia i butelka.
Ja wiem że każdy człowiek myśli inaczej, ale dlaczego od razy trzeba tak sie kłócic i robic innym wiele nieprzyjemności.
Jeżeli czytany post mi nie odpowiada, albo ktoś cos pisze nie tak jak trzeba to po prostu na niego nie odpowiadam lub w kulturalny sposób staram się go wyprowadzić z błędu. Nie wyrzucam mu że jest taki czy owaki, nie wyzywam go. Myśli tak to po prostu jego sprawa.
Forum jest po to zeby mamy mogły się popytać, dowiedzieć czegoś na temat je interesujący, czy nawet wyżalić. A nie po to żeby potem czytać o sobie jakieś obraźliwe słowa, że jest się głupkiem czy popieprzonym, czy może jakimś niedouczonym.
Każdy z nas jest inny i uszanujmy to.
Obserwuj wątek
    • siasiuszek Re: Drogie mamy! 22.03.06, 12:54
      A mi się właśnie to podoba, bo dzięki temu można się czegoś ciekawego
      dowiedzieć, choćby różnego spojrzenia na podobne sprawy różnych osób. Wyzwisk
      specjalne nie zaważyłam, ale ja może nie zwracam uwagi na takie głupstwa. Gdyby
      każdy był taki kulturalny i nie wypowiadał się, gdy mu coś nie pasuje to forum
      było by bezwartościowe, bo znajdowaliby się tutaj tak samo myślący nudni
      ludzie. A dzięki temu możesz poznać różne opinie czasami nawet kontrowersyjne
      na dany temat. A wchodząc na forum i pisząc zdaje sobie sprawę ze nie wszyscy
      będą mnie głaskać po główce, dlatego miedzy innymi omijam poruszanie bardzo
      osobistych tematów, których krytyka mogłaby mnie w jakiś sposób zaboleć.
      • gusia1111 Re: Drogie mamy! 22.03.06, 13:02
        Ależ podoba mi się to że każdy ma różne zdanie. Po to własnie jest forum i po to tu dyskutujemy. Mi chodzi o te ciągłe kłotnie, np o karmienie piersią i butelką. Sama tez sie dowiedziałam że jestem popier...ona i takie tam, bo sie chciałam wyżalić. Po co to.
        I niektórzy nie znają się na żartach.
        • kalina_p na każdym forum ten apel umieszczasz? 22.03.06, 13:06
          na Niemowleciu tez jest...
          Trud na marne, mamy sie w necie wyzywaja i bezkarnie się obrazaja, niektórym
          daje to widac radośc.
          • edycia274 kalinka 22.03.06, 13:30
            Kalinka Ty szpiegusku smile)
            • kalina_p ;))) 22.03.06, 13:45
              zostalo mi, hehehe...ale sie pewnie wyleczewink
          • siasiuszek Re: na każdym forum ten apel umieszczasz? 22.03.06, 14:07
            Jeżeli to było do mnie to bynajmniej, ale ogólnie jestem ciekawa ludzi nawet,
            jeżeli ktoś ma mentalność pana stojącego pod skalpem z piwem to jestem ciekawa
            również jego opinii na ten temat. Oczywiście nie popieram epitetów typu głupia
            jesteś popierd..ona itd. Ale na szczęście przynajmniej ja nie zauważyłam żeby
            one były zbyt częste.
            • kalina_p ... 22.03.06, 14:12
              nie, to bylo do autorki, która spamuje, łamie netykiete, umieszczając taki sam
              watek na wielu forachwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka