ssyl 12.06.06, 21:56 nie moge odszukac tego watku... chcialam Was ostrzec, poniewaz hipcio z kapelusza zaginal bezpowrotnie w czelusciach pralki dzsiaj w godzinach popoludniowych w praniu o temp 60 stponi (wiem wiem za duzo) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 09:09 a mnie sie te ciuszki nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 09:11 Mnie też nie. Kolory takie majtkowe, chała. Dobrze, że i tak za małe na mojego szkraba. Odpowiedz Link Zgłoś
gika_gkc Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 09:13 ja pralam w 40 i tez zaginal to nie ma nic wspolnego z temperatura bo pewnie i w 15 tez by odpadl - byl tylko naklejony lub niedbale wprasowany Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 09:16 wszystkie gadzety dodawane do gazet sa kiepskiej jakosci.dlatego nigdy nie kupuje.w dodatku nosic cos co maja tysiace innych osob... Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 22:20 Ja też w 40 i nadal jest . Ale nawet gdyby nie było, to trudno, czego się spodziewać po kapelusiku za 4,50 ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles ciuszki z gazet cd - trafiła się raz perełka 13.06.06, 09:24 Kiedyś, chyba z rok temu, trafiła nam sie z gazety fajna bluzeczka Nivea, z pieskiem: z przodu - piesek z przodu, a z tyłu - piesek od tyłu (czyli ogonek). Jakość bawełny - bardzo dobra, bluzeczka nie zdeformowała się w ogóle nawet po kilkudziesięciu praniach. Kolory też długo się trzymały, a biały pozostał biały. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_78 Re: ciuszki z gazet cd - trafiła się raz perełka 14.06.06, 13:23 my też miałyśmy tą bluzeczkę z pieskiem i masz rację - była super, ale już niestety jest za mała Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: ciuszki z gazet cd - trafiła się raz perełka 14.06.06, 14:54 iwles napisała: > Kiedyś, chyba z rok temu, trafiła nam sie z gazety fajna bluzeczka Nivea, z > pieskiem: z przodu - piesek z przodu, a z tyłu - piesek od tyłu Nam się tylko logo Nivea rozmyło, ale resztę potwierdzam - bluzeczka posłużyła dwojgu moim dzieciom (dodawali ją do Rodziców w wakacje 2003 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
renmak Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 11:51 też mam tę koszulkę z Nivea i jestem bardzo zadowolona. mam też koszulki (2) z Pampers, też są świetne. ale ciężko jest trafi na coś fajnego, gdyż najczęściej są to rzeczy słabej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 22:37 ssyl napisała: > nie moge odszukac tego watku... Jest na zakupach; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43271122 informacja o tym znajduje się w Przeniesionych wątkach. Ten pewnie też tam się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
polihymnia Re: ciuszki z gazet cd 13.06.06, 22:51 Nasz hipcio nie zginął A prałam w 60 st. Gazetę z komplecikiem kupiłam, bo gazetę czytam regularnie, a z komplecika syn ma super piżamkę na upalne noce ) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 polihymnia 14.06.06, 09:45 Proszę, byś usunęła z sygnaturki linki do Twoich aukcji na allegro i do sklepu. Nie można się w ten sposób reklamować - to niezgodne z regulaminem forum. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: ciuszki z gazet cd 14.06.06, 14:45 u mnie też aplikacja bez skazy po praniu ( 50 st ) Odpowiedz Link Zgłoś