madziaaaa 23.06.06, 13:36 na temat niekochania dzieci. Prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: trzy wątki 23.06.06, 13:45 zadna prowokacja skonczyl sie rok szkolny, dzieci wrocily z roznymi swiadectwami a rodzicow z tej okazji naszla taka mala refleksia Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: trzy wątki 23.06.06, 13:58 no myślisz, ze to coś w stylu:"jeszcze tylko lanie od rodziców i już są wakacje"? Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: trzy wątki 23.06.06, 19:49 nie, to nie prowokacja, przynajmniej w moim przypadku. Przeciez ciągle są powtórki tematów - ile jest wątków o teściowych w tym samym czasie! Juz od dawna chciałam napisac na forum, poradzić; własciwie odkąd poczułam, że nie daję rady. Ale wstydziłam się (chociaż przeciez pozostaję anonimowa), bo jak to? JA nie dam rady? Więc w moim przypadku to nie prowokacja tylko niestety cholerny smutek i coraz częstsze moje wyjścia z domu. Nie chce uciekać od problemów, dlatego zwróciłam sie o radę. Przy okazji wielkie podziękowanie m.in. dla joasik (mam nadzieję, że nie przekręciłam nicka) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: trzy wątki 24.06.06, 22:49 montechristo4 NIE MA ZA CO polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś