Dodaj do ulubionych

na co do kina?

06.07.06, 09:11
nastał lipiec, dziecko pojechało z babcią na wakacje, w kinie (na filmie dla
dorosłych! bo na dzieckowych bywam bardzo często), nie byłam od lipca
zeszłego roku... co polecacie lekkiego i przyjemnego ??? nie oglądam
horrorów, ciężkich dramatów o trudnej tematyce i SF...
będę wdzięczna za polecenia jakichś filmów - alex
Obserwuj wątek
    • petto Re: na co do kina? 06.07.06, 09:29
      moze poczytaj sobie strony kin, jest repertuar, nie przesadzaj ze nie wiesz co
      jest w kinie.
      • joanna266 Re: na co do kina? 06.07.06, 09:40
        a co w tym dziwnego ze nie wie co graja w kinach.recenzje na stronach kin nic
        konkretnego nie mowia a i krytykow nie warto sie w tej materii sluchac bo
        czesto nie maja racji.najlepiej gdy film poleci ktos kto go widział.a ja o
        obowiazku wiedzy co graja w kinach nie slyszalam.a ty jesli nie chcesz nic
        doradzic konkretnego to po co odpisujesz ?myslisz ze ktos kto serfuje po
        internecie nie wie ze kina maja swoje strony z recenzjami?a wracajac do pytania
        o dobry film.niestety sama juz od kilku miesiecy nie bylam w kinie ale
        posiłkujemy sie z małzem dvd.np wczoraj widzielismy fajny film"połmrok "z demii
        moore.polecam
        • shiraze Re: na co do kina? 06.07.06, 09:46
          A ja nie polecam "Za ile mnie pokochasz" z Monicą Bellucci. Dziwny, zakręcony,
          moim zdaniem głupi. A miałam urodzinki i chciałam się rozerwać sad(( Nie wyszło.
    • marta76 Re: na co do kina? 06.07.06, 09:45
      w niedzielę tez bylismy free bez dziecka.NIc dla mnie ciekawego nie było.Z
      nowości Posejdon,ale za bardzo mam w piamtęcie jeszcze wersję z lat 70 i nie
      poszliśmy.Była jeszcze komedia romantyczna z Sarah J.Parker,ale miałam isć z
      mężem ale po ostatniej porażce (jakaś komedia o dziewczynie w stanie śpiączki)
      darowaliśmy sobie.
      • tysia77 Re: na co do kina? 06.07.06, 10:16
        Komedia z S.J.Parker typowa,ale można się pośmiać.
    • dd5 Re: na co do kina? 06.07.06, 11:58

... a ja polecam film "Ona to on" komedia dla natolatków, ale tak fantastycznie
      zrobiona i zagrana, że po półtorej godzinie wyszłam z bolącym brzuchem i
      skurczami policzków od śmiechu.
      • alex05012000 Re: dziękuję za posty 06.07.06, 14:46
        dziękuję za posty, w szczególności Joannie, może się wybiorę na ten film z
        Parker...
        osoba o nicku petto - nie będę komentować, jak się komuś bardzo nudzi
        polecam ... iść do kina, repertuar znajdziesz w gazetach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka