Dodaj do ulubionych

slowo "Noworodek"

06.07.06, 21:59
sluchajcie nie moge czytac i sluchac slowa "noworodek" normalnie plakac mi sie chce.....a dlaczego??? dlatego ze niedawno mialam takiego noworodka w domu , teraz chlopisko ma 8,5 miesiaca, dlatego ze noworodek kojarzy mi sie z nowym zyciem i ogolnie lapie to slowo za serce.....czy ktoras z was tez tak ma czy tylko ja jestem taka "spaczona" na punkcie tego slowa wink
Obserwuj wątek
    • moofka Re: slowo "Noworodek" 06.07.06, 22:03
      ale to z zalu, czy z radosci, ze juz noworodek wyrosl? smile

moj stary monsz miedy dzidzius byl dzidziusiem nazywal go na rozne dziwne
      sposoby - dzidziolkiem, dzidonkiem, dzidkiem itd
      czasem mu sie jeszcze ten dzidek wyrwie, tyle, ze to juz prawie przedszkolak
      jest tongue_out
      zawsze robie wielkie oczy i przypominam, ze jego "dzidek" juz sika na stojąco i
      sam sobie trzyma wink
      czas leci ...
      • shady27 Re: slowo "Noworodek" 06.07.06, 22:11
        i z zalu i z radosci smile) moj maz mowi ze skoro z zalu to zrobmy drugiego wink
        • kasia0802 Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 08:14
          shade, mam pytanie czy ty jestes facetem? wiesz czytam inne fora, i twoje
          wypowiedzi sa hamskie, bezczelne i typowo chłopskie, te przeskleństwa
          szczególnie, i ubliżanie.
          • shady27 Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 09:34
            nie nie jestem facetem....i siedze tylko na tym forum i na bb reszta mnie nie interesuje, poza tym o co ci chodzi??? nie znam cie i nie mam ochoty byc zaczepiania??? bo chyba szukasz zaczepki...to tyle z mojej strony...amen
            • shady27 kasia0802 juz wiem kto ty..... dlatego ignor 07.07.06, 09:44

• madziaaaa Kasia 07.07.06, 11:43
            o prosze, to uważasz zupełnie inaczej niż ja!
        • przeciwcialo Re: slowo "Noworodek" 10.07.06, 09:29
          popieram meża.
    • mimsoon jesteś spaczona :)) 06.07.06, 22:04
      proponuję znowu zajść w ciążę big_grin
      • shady27 jakbym slyszala mojego meza :)) 06.07.06, 22:12
        a wiesz ze tesknie za ciaza....to juz spaczenie 100-go stopnia, w moim przypadku, a tak kiedys nietrawilam dzieci hihi
        • mimsoon a ja zupełnie odwrotnie:) 06.07.06, 22:24
          jak sobie pomyślę,ze mialabym znowu być w ciąży......no ale nie ma takiej
          opcji wink)
    • oza74 Re: slowo "Noworodek" 06.07.06, 22:19
      hehe na swojego-teraz już niemowlaczka-mówlam Nowy Rodek. i jak był Nowym
      Rodkiem to był taki wzruszający. aż cieppło się robi na sercu jak wspominam smile)
      • shady27 Re: slowo "Noworodek" 06.07.06, 22:27
        otoz to.....rety to byly czasy smile
    • gacusia1 Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 00:12
      Moj synek tez ma 8,5 m-ca smile)) Pamietam,jak dzis gdy kilka dni po porodzie
      lezelismy z synkiem w lozku,maz polozyl go sobie na klate,a ja
      powiedzialam "naciesz sie nim,jak jest taki malenki,bo za chwile bedzie kawal
      chlopa z niego".No i tak jest.Nasz Josh nie przypomina nawet niemowlecia smile))
      tylko dwulatka(przesadzam!).Ale tak naprawde,to moja starsza corcia miala ponad
      poltora roku,gdy wygladala i wazyla tyle co synek.Od noszenia prawy biceps mam
      taki,ze ho,ho!Musze przerzucic sie na lewa reke wink
      Nie tylko Ty jestes "spaczona"!NOWORODKI maja w sobie to "cos" smile)) ze
      chcialoby sie nimi zajac,zaopiekowac,przytulic,kochac,bo sa takie bezradne...
      • mamka_klamka Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 08:00
        To chyba ja jestem jakaś spaczona, bo cieszę się, że fazę noworodka mamy juz za
        sobą. Zdecydowanie wolę niemowlę.
    • oxygen100 Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 11:00
      ja moge. na mnie tylko fasolki i dzidzie dzialaja jak plachta na bykasmile)
      • shady27 Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 11:31
        slowa fasolka i dzidzia tak??? mnie fasolka nie razi ale jak s;lysze slowo dzidzia krew mi sie buzuje wink
        • madziaaaa Re: slowo "Noworodek" 07.07.06, 11:44
          fasolka ok, dzidzia nie fajna, już wolę dzidziula. A noworodka strzel sobie, a
          co, też bym sobie strzeliła gdybym mogła.
          • izabela.16 ja tam wole.... 10.07.06, 07:48
            wedlug mnie Noworodek spi ciagle a z Niemowlakiem mozna sie juz madrze
            bawic.noworodek -wiecej czasu dla siebie i mniej placzu.niemowle -trzeba miec
            4rece ,dwie glowy z oczami do okola nich.to tylko slowa inie rozumiem ze tak
            bardzo cie to irytuje
            wrzuc na luzzzzzz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka