Dodaj do ulubionych

mam dzisiaj urodziny ....

03.09.06, 15:44
..... i chciałabym żeby ten dzień się jak najszybciej skończył.Nigdy nie
lubiłam dnia swoich urodzin.Od dziecka.Nie dlatego, że się starzeję. Od
ładnych kilku lat moja rodzinka o mnie nie pamięta.Mowię o rodzeństwie i ich
rodzinach.A ja zawsze o wszystkich pamiętam.I jest mi z tego powodu po prostu
przykro.Mój mąż jest cały dzień do wieczora w pracy a córcia jest dzisiaj
wyjątkowo nieznośna.No i znowu ryczę..... Czy ktoś też nie lubi swoich
urodzin?A skończyłam 27 lat.
Obserwuj wątek
    • mamakrzysia4 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 15:48
      ja 27 sierpnia skończyłam 28 latek też nikt nie pamiętał tylko mój synek
      pogłaskał mnie po buzi
    • mamamichasia1 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 15:58
      Droga Magdo
      w dniu urodzin życzę spełnienia wszystkich marzeń
      pozdrawiam Cię serdecznie
      Gosia z synkiem
    • gosika78 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 16:00
      Ja tam się zawsze wszystkim przypominam tongue_out Inaczej też by było mi przykro.
    • gosika78 I wszystkiego naj :) 03.09.06, 16:00

• oxygen100 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 16:03
      ja nie lubie ale w tym wieku to juz moge nie lubictongue_out nie zeby mi kazde kolejne
      urodziny spedzaly sen z powiek ale jakos tak swiadomosc ze kostucha z kosa
      coraz blizej nie wywoluje u mni eeuforii. 27 to piekny wiek... Mlody ale juz
      troche doswiadczonysmile) Wszystko co najlepsze jeszcze przed Toba, cialo jeszcze
      jedrne a zmarchy niewidoczne (ale to sie zmienitongue_outtongue_out). Przykro ze nikt nie
      pamieta o Tobie, ale tak to juz jest. Troche znam ten bol. Troche bo moi
      rodzice i siosstra zawsze pamietaja. Maz juz sie tez nauczyl i wie ze mus jest
      zapamietac dwie daty w rokusmile) ale jego rodzina ma mnie gleboko w.... A ja
      zawsze mam ten sam dylemat czy olac czy celebrowac ich uroczystosci. I wiesz
      o?? Coraz blizej jestem tego zeby jednak olac. W koncu ile mozna udawac ze nie
      rusza Cie to ze ktos ma Cie gdzies. Nie martw sie jutro bedzie nowy dziensmile)
    • oxygen100 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 16:04
      zapomnialam. Zycze Ci tylko zadowolenia z siebie i zawsze sztywnego fiuta twego
      meza zeby mogl Cie zadowolic zawsze gdy tylko masz na to ochotesmile)
      • magda_272 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 17:04
        Dzięki bardzo dziewczyny smile chyba faktycznie przestanę się przejmować, i po
        prostu też ich wszystkich oleję.A co!!!
        oxy - życzenia w dechę big_grin !!! Na szczęście nie mogę na to narzekać big_grinDD.Mąż jest
        zawsze zwarty i gotowy.
        I wiecie co wam powiem?Postanowiłam,że wreszcie zrobię prawo jazdy i że chcę
        samochód (jakieś małe gówienko, żeby mi dupkę woziło) A co!!!
        Kurde, jak dobrze ,że jest emama... jesteście kochane!!!
        • connie1 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 17:19
          Dla pocieszenia ja mialam wczoraj urodziny , dzisiaj imieniny . Dobrze ,ze
          chociaz mąz pamięta, bo rodzice juz nie , bo po co...
          Mam nadzieję ,ze synek bedzie pamiętal o swietach mamy (wszyskie poczatek
          wrzesnia , rocznica slubu tez)
          • magda_272 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 18:53
            Connie1 - my rocznicę ślubu mamy jutro.i spędzimy ją osobno.bo jak ja wrócę z
            pracy, to małż już do pracy pójdzie sad
            Wszystkim urodzonym dzisiaj,wczoraj,kilka dni temu lub za kilka dni skladam
            najserdeczniejsze życzenia .
        • oxygen100 Re: mam dzisiaj urodziny .... 03.09.06, 17:28
          zawsze takie skladamsmile) zadowolenia z siebie i sztywnego fiuta. Bo to jest to
          co tak naprawde jest do szczescie potrzebne. Zwlaszzca to zadowolenie z siebiesmile
    • mmarusia a ja imieniny... 03.09.06, 20:29
      Magda czy Ty to ja? wink
      Ja mam dzis imieniny i pol dnia przeryczane.Tez chce,zeby ten dzien sie
      skonczyl...
      Tez o mnie prawie nikt nie pamietal...
      Rodzice,szwagierka i kolezanka....
      Maz,najwazniejsza dla mnie osoba zapomnial...Poklocilismy sie i wtedy mu
      powiedzialam,ze mi przykro,bo dzis sa moje imieniny.I tak to mial gdzies.
      Pojechal z dziecmi na basen.Wracajac kupili mi czekoladki.CZEKOLADKI !!
      Wiedza od dawna,ze nie jadam czekoladek,ze bardzo ciezko bylo mi schudnac.To
      tak jakby palaczowi,ktory rzucil palenie kupic fajki...Jestesmy ze soba 16
      lat,ja mam 36 lat i doszlam do wniosku,ze moj maz wcale mnie nie zna!!Ze ma
      mnei tak naprawde gdzies!Te czekoladki byly dla "swietego spokoju"-"no
      co,kupilem czekoladki!!".Mam w d..ie te czekoladki !!Ja nie potrzebuje
      diamentow i futer,aby byc szczesliwa.W tym dniu chcialabym sie poczuc kims
      szczegolnym,dostac kawe do lozka,aromatyczna kapiel w spokoju,masaz stop....Czy
      to tak wiele?
      To moj najgorszy dzien w tym roku.

Zlozcie mi fajne zyczenia smile
      Magda,odwaz sie byc soba i olej urodziny tych,ktorzy o Tobie nie pamietaja !
      Ja tez jestem taka jak Ty.Tez pamietam ZAWSZE ! Chyba jednak wszystkich oleje.
      Mojego meza tez,a co?! Niech poczuje sie tak jak ja !

Magda,aby wszystko lub choc wieksza czesc ukladala sie po Twojej mysli.
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !! Szkoda,ze nie mozemy spotkac sie na drinkusad(
      Nawet nie mam z kim wypic toastusad Wszyscy moi znajomi mieszkaja 20km ode mnie
      (rok temu tez tam mieszkalam).Musialabym jechac autem.Wtedy nie moglabym
      pic ...sad Ehhh...
      Czy To Ty pisalas o prawku i aucie?
      Jesli tak,to zycze,aby powiodly sie Twoje plany !
      • connie1 Re: a ja imieniny... 03.09.06, 20:40
        ja mam tylko jedno zbiorowo na wszystkie swieta wrzesniowe-szczęśliwego
        rozwiązania...
      • oxygen100 fajne(?) zyczenia:P:P 03.09.06, 20:53
        No to ja Ci zycze hartu ducha przede wszytskim bo faceci to tepe osly. Jak im
        sie nie wbije do pustych glowek ze pewne daty nalezy pamietac sami tego nie
        wymysla. I to zapewne nie ze zlej woli tylko meskiej ulomnosci.Bo czymze jest
        ich chromosom Y jak nie wybrakowanym X??smile) Zreszta doswiadczenie zyciowe (hehe
        jestem od Ciebie tylko 2 lata mlodsza) wskazuje ze faceta nie mozna trakotwac
        za bardzo powaznie. Bo oni sa takiej konstrukcji ze moga uzywac albo mozgu albo
        fiuta. A i to gdy wredna matka natura za bardzo wyposazy to gdy fiutek sposobi
        sie do uzycia-mdlejasmile)A gdzy musza uzyc mozgu by np. pobrac pokarm i go
        przezuc fiutek skapcanialy wisi smetnie. Wiec pamiec o niekotrych datach to
        zbyt wielesmile
        Oprocz tego hartu to zycze ci jeszcze duuuuzej lazienki na wylacznosc. Bo to
        taka namiastka babskiego krolestwa.
        • magda_272 mmarusia... 03.09.06, 22:10
          nawet nie wiesz jak tęsknię za dobrym drinkiem....( córcia ma niecałe 5 mcy i
          karmię ją piersią - więc narazie nitki) ale wirtualnie wznoszę toast za nasze
          święto (nas tu wszystkich jubilatek i solenizantek). a ty zasuwaj do lodówki lub
          do barku i walnij sobie drina big_grin.
          I życzę tobie, żebyś była twarda i wytrwała w swoich wszystkich
          postanowieniach.Ja sobie też to obiecałam.I że zorganizuję sobie lepiej dzień
          (wróciłam do pracy po macierzyńskim). I żeby wogóle nam się lepiej działo big_grinDDD
          • mama-nesika Eee, może byc gorzej:)) 04.09.06, 14:43
            Mąż zawsze o moich urodzinkach pamieta, za to jest +/- do 17. w pracy, a kiedy wraca do domku - zjawia sie tez moja "ukochana" teściowa - oczywiście niezapraszanasmile) Teścia akurat zawsze w ten dzień coś strasznie boli (nie zebym tęskniłasmile) i tak sobie siedzimy we trójkę, prowadząc przemiłe rozmówki pt. jak sie pogorszył stan zdrowia teścia, jakie problemy finansowe ma teściowa (dobre sobie) i jaki to biedny jest brat mojego męża, bo "taki chudy" (!!!) i tak ciężko pracuje (robi toćka w tockę to co mój mążsmile)
            Dodam tylko, że prezentów zadnych od niej nie dostaję - co najgorzej kwiatek symboliczniesmile)Żeby chociaż było po co tak cierpieć, , hi hi
            Kiedy w końcu wychodzi jest juz tak późno, że trzeba córcie położyć spać i co najwyżej zapchać sie na pocieszenie tortemsmile) Na nic innego już nie starcza sił, tak mnie wykańczasmile)
            Pozdrawiam, najlepsze zyczonka (choć troszku spóźnionesmile)
    • a.lenard Re: mam dzisiaj urodziny .... 04.09.06, 14:45
      jakiś czas temu napisałam identyczny post, nie przejmuj się, nie myśl o tym ze
      ktos nie pamięta, a jak mąż przyjdzie i zapomni to przytul go i ....jego
      portfel, wyciągnij stówkę i powiedz ze to dla ciebie na prezent urodzinowy big_grinD
      Humorek odrazu ci się poprawi
    • iwles A ja składam Ci życzenia :) 04.09.06, 14:58
      Ja lubię smile

I dlatego składam Ci:
      Jak najserdeczniejsze życzenia smilesmilesmilesmile
      Dużo uśmiechu, słoneczka i jak najmniej zmartwień

smilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
      • magda_272 Re: A ja składam Ci życzenia :) 04.09.06, 18:34
        Mój mężuś pamiętał.Juz po północy mnie wyściskał.
        A dziś w pracy wszyscy pamietali big_grinDDDD Wyściskali mnie, wycałowali... I nawet
        prezent dostałam big_grin
        Już mi lepiej.A to dlatego że ten dzień już minął.Niemniej jednak serdecznie
        dziękuję za wszystkie życzenia i podtrzymanie na duchu. Pozdrawiam gorąco.
        Magda.
        • oxygen100 Re: A ja składam Ci życzenia :) 04.09.06, 18:57
          beksatongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka