flurcia 13.09.06, 07:18 Witam Was wszystkie w dniu dzisiejszym z filiżanką małej czarnej z mlekiem. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamikolajcia Re: Wątek kawowy 13.09.06, 10:43 A ja od jakiegoś czasu pije z rana Inke z mlekiem, nawet ją polubiłam choć nie ma to jak prawdziwa kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Wątek kawowy 13.09.06, 14:56 Ja nie zaczyna dnia bez kawy ( oczywiście po sniadaniu ) bo bez niej chyba bym nie potrafiła nic zrobić. A później jak Mała idzie spać ok. 12 lub 13 zasiadam przed kompem z drugą filiżanką. Oczywiście nie może to być kawka z ekspresu czy rozpuszczalna. To już chyba nałóg. Pozdrawiam wszystkie kawoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_grzes Re: Wątek kawowy 13.09.06, 16:26 ja również pijam kawe Inkę,kawe figową Enrilo albo czekolade na goraco.czasami pozwalam sobie na cappucino.generalnie jednak nie piję kaw kofeinowych tylko zbozowe. mój mąz zaś odwrotnie-tylko kawa sypana i broń Boze zbozowa Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Wątek kawowy 13.09.06, 23:04 Hmmm... jak miło obydwoje z mężem kochamy kawę. Ostatnio kupiliśmy sobie czajniczek z Ikea w którym parzy się kawę. Wsypujemy do niego kawę sypaną Folgers z dodatkiem wanilii ... jest przepyszna, a jak pachnie ! Do tego obowiązkowo mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Wątek kawowy 14.09.06, 10:25 Ja najbardziej lubie kawe z ekspresu, czarną bez cukru, rozpuszczalną tylko z mlekiem a sypanej wogóle nie pije. W ciąży musiałam zrezygnować z tych przyzwyczajeń i jak już pisałam rano pijam Inke natomiast co jakiś czas pozwalam sobie na "prawdziwą" kawę z ekspresu ale dodaje do niej ubite na pianke mleczko. Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: Wątek kawowy 18.09.06, 01:12 ja kawkę owszem ale z mlekiem sojowym waniliowym, krówke musiałam odstawić W czasie ciaży lekarz nawet mi zalecał małą czarną bo miałam bardzo niskie ciśnienie! Pozdrawiam, dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
kejtka1 Re: Wątek kawowy 18.09.06, 09:30 Witam kawką rozpuszczalną, czarną innej nie lubię. Małpki w kąpieli Odpowiedz Link Zgłoś