kropka 25.03.03, 22:43 Dobranoc wszystkim. Dzis Wasza pierwsza noc na nowym miejscu. Zapamiętajcie, co Wam się przyśni. Powinno się sprawdzić. Kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eldad Re: Do-bra-noc 26.03.03, 15:20 Mi się nic nie śniło To dobrze czy źle? I czego mam się spodziewać? eldad Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Do-bra-noc 26.03.03, 15:45 Możesz spodziewać się przyjemnego spędzania czasu na portalu . Tu naprawdę nie jest źle. Jestem na Forum Gazety od samego początku, czyli ponad 2 lata. Osoby ze starego e-dziecka są zupełnie niepotrzebnie wystraszone. Chamstwo jest wszędzie, nie tylko na tym portalu, ale większośc forumowicżów to bardzo sympatyczni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sto_kolorow_mgly Re: Do-bra-noc 26.03.03, 15:48 eela, u nas tez jest chamstwo sami widzieliscie wiec ja sie Was nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Do-bra-noc 26.03.03, 16:14 Dzięki Bogu, że tak szybko się zaaklimatyzowałaś . Nowe zawsze straszy. Za miesiąc wszyscy zapomną o tamtym forum. Wiem co mówię, bo nam w zeszłym roku admini sprawili nowe forum. Był wrzask jak stąd do Władywostoku Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Do-bra-noc 26.03.03, 17:11 ale Wy długo śpicie! Jak Ci sie nic nie sniło, to Ci się nie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
electra_edziecko Re: Do-bra-noc 26.03.03, 19:56 O kurcze, sniło mi sie że mój mąż miał kochankę ! Lepiej niech sie nie spełnia ) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Do-bra-noc 26.03.03, 21:53 Jeśli mam być szczera, to śniły mi się posty na starym edziecku, złe, brzydkie, linczujące... źle spałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gusiak_mama_kacperka Re: Do-bra-noc 27.03.03, 09:25 A mi się dziś śniło, że nowe edziecko było starym edzieckiem - miało tylko inną sukienkę. No i ludzi może nowych poznałam (taka Kropke na przykład, kórej wcześniej na edziecku nie było). Edziecko wyglądało troche inaczej, chyba inne kolorki, ale mamy te same, rady jak zwykle ciepłe, dyskusja wrze, ktoś rzucił temat odstawiania od piersi sześciomiesięczniaka i dyskusja się zrobiła na 457 postów. Gosia1 własnie organizowała kolejny zlot i wszystcy chcieli sie spotkać i wszystko było tak jak dawniej. Mam nadzieję, że to się spełni. A już gdzie... Czy to takie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.t Re: Do-bra-noc 27.03.03, 14:57 a mnie sie snilo,ze moje bąble wreszcie przespały całą noc... niestety, o 5.10 obudził mnie ryk Kamilka - odstawianego właśnie od piersi. Ale on ma więcej niż 6 miesięcy... ja juz sie powoli zadomawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silije.amj Re: Do-bra-noc 30.03.03, 16:42 Moja malutka córeczka oznajmiła, że śniło jej się, że mamusia urodziła drugą dziewczynę )))) Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Do-bra-noc 02.04.03, 17:13 Mi się śniło, ża sprzedaliśmy nasze mieszkanie, mąż nie chciał się ze mną ożenić, nie mieliśmy gdzie mieszkać....okropieństwo. Na szczęście już się kiedyś ze mną ożenił i faktycznie teraz nie musi... Agnieszka, mama Szymka i ? Odpowiedz Link Zgłoś