joannamichal 22.10.06, 21:35 Bardzo mnie to męczy. Chodzi o dzisiejszy program. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannamichal Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 22.10.06, 21:39 Wielkie dzięki. Mój mąż się załamie, bo ją uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 09:32 jestem w szoku od wczoraj. Tzn jesli o Liszowską chodzi to szok trwa od zeszłego tygodniaAle tego,że odpadnie nie spodziewałam się zupełnie.Byla moją faworytką.Zresztą teraz wszyscy faworyci zostali. Może czas zacząć obstawiać kto wygra???? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:03 Nie cierpię tego Przemysława i blondyny w krótkich włosach. Normalnie patrzeć na gościa nie mogę, a pewnie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:06 A ja uwielbiam Przemka. Bardzo jest przystojny moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:08 Mnie sie nie podoba, no ale to kwestia gustu rzecz jasna.Za to trzeba przyznac, ze dobrze tanczy i powinien powalczyc o zwyciestwo.Liszowska bym zostawila w miejsce Rusin- ta jakas taka bezbarwna mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:10 Sadowski nie był moim ulubionym"gwiazdorem" ale faktem jest, że postępy zrobił,zaczęłam go zauważać no i chyba ma szansę na wygranie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_domika Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:13 Perzemek z ewa swietnie tancza i chciala bym zeby wygrali ale wydaje mi sie ze Przemek zbyt sie afiszuje z ta miloscia to calowanie obraczki w kazdym programie to troche mnie smieszy Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:16 Do tej pory MIŁOŚĆ była kołem napędowym dla zwycięzców..nie zauważyłyście? Kolejny fikcyjny/niefikcyjny romans byłby już nie do strawienia dla widzów, więc teraz w modzie jest miłość małżeńska i wiernośc jednej, jedynej))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:17 mama_domika napisała: > Perzemek z ewa swietnie tancza i chciala bym zeby wygrali ale wydaje mi sie ze > > Przemek zbyt sie afiszuje z ta miloscia to calowanie obraczki w kazdym > programie to troche mnie smieszy obiecał żonie. a pozatym to chyba również ten gest zjednuje mu gubliczność i co za tym idzie głosy. marketing Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 10:23 taaa odpadła ta strasznie gruba Liszowkamnie sie podoba Kinga cudnie tańczy a do tego ta super figura łani .Przemek tez jest spoko a Lucas to mnie tak drazni ze nawet nie wiem jak tanczy ale cos jakos tak ciotkowato chybareszta oki. Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: Kto odpadł z Tańca z gwiazdami 23.10.06, 11:57 no i mnie załąmałaś, joanno wpadłam w depresję Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 montechristo:-))) 23.10.06, 12:02 żartowałam z tą strasznie gruba oczywiscie jak dla mnie ona ma piekne cialo .to bylo odnosnie atku gdzie dziewczyny pisały o niej ze jest gruba)) Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: montechristo:-))) 23.10.06, 12:35 aaaaaaaaa, to mnie pocieszyłaś. Chciałam się załamać, bo skoro Liszowska jest strasznie gruba..... Ja wyglądam podobnie, tylko mam grubsze nogi i mniejsze zęby, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś