hanom 27.03.03, 12:54 nie wiem gdzie pytac, sprobuje tu. czy upchne spacerowke (chicco pick up air) do bagaznika seicento. prosze o pomoc, bo waza sie losy tego czym sie bede od asfaltu odpychac)) anaa (hanom) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_pynia Re: seicento 28.03.03, 08:35 Hej! Co prawda nie mam wózka Chicco, ale mam seicento. Posiadam również wózek głęboko-spacerowy (wielka kolumbryna marki wózek). Gondolę wkładałam z dzieckiem do środka, a podwozie mieściło mi się w bagażniku po zdjęciu kółek z jednej strony. Zmierz wózek po złożeniu, albo nawet spróbuj upchnąć, przed kupnem, czy to wózka, czy samochodu . Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
hanom Re: seicento 28.03.03, 20:43 sprawdzilam, wchodzi, kupuje auto) dziekuje bardzo za pomoc. swoja droga glupio sie czlowiek czuje wchodzac z wozkiem do salonu samochodowego)) hanom (anaa) Odpowiedz Link Zgłoś
agaki Re: seicento 28.03.03, 21:44 Spokojnie, zmiesci sie. Juz sie zastanawialam nad zmiana autka (szkoda mi bylo) kiedy po kilku probach weszlo, trzeba miec "system". Polacam autko. Wszędzie sie ziesci a dziecko ktore siedzi z tylu napewno nie otworzy sobie drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
domi23 Re: seicento 28.03.03, 22:26 hehehe ja do seicento upycham nawet wózek dla bliźniaków a na tylnej kanapie stoją dwa foteliki i od biedy jeszcze siądę między nimi jak trzeba cudowne autko - polecam dominika z michałkiem i mikołajkiem Odpowiedz Link Zgłoś