Dodaj do ulubionych

Jak przytyć?

IP: *.* 06.04.01, 21:37
Czy jest dla mnie jakaś nadzieja, że samoistnie przytyję, kiedy przestanę karmić piersią? Na razie mam ok. 10 kilo niedowagi. Czy ktoś zauważył odrobinę optymizmu dla mnie, że tyje się po zakończonej laktacji czy się łudzę? (Przed ciążą miałam 3 kilo więcej niż teraz).
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrycja Re: Jak przytyć? IP: *.* 07.04.01, 00:09
      dam Ci nadzieję,Kobieto! przytyłam ,oj przytyłam .ale nie po zakończeniu ,tylko wtedy,gdy Gilbert zaczął ssać mniej a ja dalej jadłam tyle samo.nie wiem,co prawda,czy miało to bardziej związek z brakiem ssania czy bardziej z moim łakomstwem-w każdym razie pamiętam desperację tak wielką,że jeszcze trochę karmiąc (w nocy) jadłam prawie wyłącznie marchewki,bo w ubranie nie wchodziłam...a po skończeniu zupełnym karmienia moje plany misterne wzięły w łeb , bo ktoś pojawił się w moim brzuchu i znowu zaczęłam tyć...
    • Gość: Aneta Drabek Re: Jak przytyć? IP: *.* 07.04.01, 09:18
      Na pewno Cie pocieszę jeśli powiem, że ja w czasie karmienia też miałam niedowagę (ok. 5 kg), ale po zakończeniu karmienia szybko wróciłam do mojej "starej" stałej wagi, sprzed ciąży.PozdrawiamAneta
    • Gość: Kasia Re: Jak przytyć? IP: *.* 07.04.01, 12:45
      A ja nie przytyłam i dalej mam ok. 10 kg niedowagi, mimo, że nie karmię już prawie rok!!! Denerwują mnie te ciągłe uwagi: ależ ty jesteś chuda, zrób coś ze sobą!. Robię, jem ile wlezie, niczego sobie nie żałuję, i nic.Ważę wciąż tyle samo, 6 kg mniej niż przed porodem. Może ktoś wie, dlaczego?! Kasia
    • Gość: Yoda Re: Jak przytyć? IP: *.* 07.04.01, 18:54
      Mysle Anko, ze jestes "beznadziejnie chudym przypadkiem", jak sie nie bedziesz ruszac, przestaniesz karmic, i bedziesz sie obrzerac wszystkim co niezdrowe, to moze te pare kilo dociagniesz. A moj nos mi mowi ze znamy sie wirtualnie...... nie????
    • Gość: Anka, mama Julki Re: Jak przytyć? IP: *.* 08.04.01, 14:39
      Yoda, oczywiście że to ja i już żałuję, że nie podpisuję się Ankusia, bo to było bardziej funkcjonalne.Kiedy byłam z córką u pediatry po skierowanie dla niej na badanie zespołu zaburzeń wchłaniania, lekarka nieoczekiwnie wręczyła mi dwa dodając, że ja też mam się zbadać, bo coś za chudo wyglądam. Może ty też powinnaś Kasiu?
      • Gość: Yoda Re: Jak przytyć? IP: *.* 09.04.01, 09:06
        ;)))))) ale ja mam nosa...:))))))na ciebie w szczegolnosciwink)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka