IP: *.* 24.04.01, 12:34
Czy ktoś może mnie oświecić w jaki sposób mogę wejść na chat? Próbowałam kilka razy, ale bez skutku. Też chętnie pogadam, ale chyba nie mam wystarczającego osprzętowienia...Kto podpowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: chat IP: *.* 24.04.01, 12:39
      Ten temat na forum "eDziecko od kuchni"pozdrawiam :hello:Marcin webredaktor
    • Gość: Katasia Re: chat IP: *.* 24.04.01, 13:54
      Marcin, dla Ciebie to jest proste i jasne, ale chyba musisz to lepiej wytlumaczyc. Ja wchodze, w sensie przyjmuja mnie tam, widza, witaja usmiechami ... ale wstyd sie przyznac NIE MAM POJECIA JAK TAM GADAC ... Nie smiej sie tylko napisz dokladnie.
      • Gość: agata Re: chat IP: *.* 25.04.01, 07:39
        Katasiugdy już wejdziesz na chat (wpisując swoje imię lub nick, bez hasła) znajdziesz pod oknem głównym taki pasek. Tam się wpisuje wypowiedzi i naciska enter. Wtedy twoja wypowiedź wskakuje do dyskusji. Spróbuj.Agata
    • Gość: fynn Re: chat IP: *.* 04.05.01, 18:38
      Musisz sie zarejestrowac zeby czatowac.
      • Gość: agata Re: chat IP: *.* 07.05.01, 08:10
        Chyba nie. Nie jestem zarejestrowana i chatuję regularnie. Wpisuję tylko nick, bez hasła.
        • Gość: Anna Re: chat IP: *.* 07.05.01, 11:03
          Tak masz racje nie trzeba sie rejestrowac ale wiem dlaczego nie moze czatowac. Jesli wpisuje nick taki jak juz istnieje nie mozna poloczyc sie z serwerem musi wpisywac dotad dopoki nie wymysli nicka niewystepujacego jeszcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka