Dodaj do ulubionych

depresja w ciąży

IP: *.* 13.06.01, 13:16
Jestem w 26 miesiącu ciąży i obecnie siedzę w domu z półtoraroczną córeczką. Ciąża przebiega prawidłowo i nic niepokojącego się nie dzieje, ale od pewnego czasu ogarniają mnie lęki, sama nie wiem czym spowodowane. Budzę się w nocy zlana potem z walącym sercem, nie mam ochoty zajmowac się córką, sprzątać, gotować. Nawet nie chce mi się wychodzić z domu. Nie wiem co mi się stało jesten\\\\m ciągle zmęczona, a spać nie mogę. Może która z was ma podobne problemy lub znajdzie na to jakąs radę.Pozdrawiam Monika.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: depresja w ciąży IP: *.* 13.06.01, 19:50
      Ja bym radzila wiecej relaksu. Moze niech ktos sie zajmie corka a Ty poświęć trochę czasu tylko sobie. Mnie pomagaly dlugie spacery, kąpiele, ale nie w gorącej wodzie. Poczytaj jakies ksiązki (moga byc romanse, bo to zawsze z happy endem). Mnie najlepiej pomagało haftowaniesmile Ogólnie tego nie znoszę, ale w ciązy wyhaftowałam caly obrus i nic innego mnie nie uspakajało jak to. mam nadzieje ze i Ty cos znajdziesz. A moze któraś babcia zajmie się malą a Ty z mężem do jakiejś knajpki lub kina? A co do sprzatania i gotowania i innych takich to nie zawsze musisz miec posprzatane i ugotowane. Gotować można na kilka dni a nieporzadek napewno zostanie Ci wybaczony przeciez jestes w ciązy i dotego zajmujesz sie córeczką.Mam nadzieję, ze znajdziesz sposób na swoje problemy. Życzę Ci tego z całego serca. Jesli chcesz sie pozalic albo pogadać to pisz na priva, to tez czasami pomaga.Trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka