Gość: Anuszka
IP: *.*
02.08.01, 22:55
Moje kochane!!! Kilka dni temu zostałam po raz drugi szczęśliwą mamą drugiego chłopczyka. Nazywam się teraz Anuszka, mama Kuby i Michała. (!!!!!!!!!!!!!!)Boże, jak to cudownie po przerwie wejść na edziecko. (Te dni przerwy były przymusowe- trzeba jednak móc siedzieć, żeby cokolwiek napisać). Dziękuję wszystkim, którzy trzymali za mnie- bo rzeczywiście UDAŁO SIĘ. Miałam poród dokładnie taki, jak sobie wyobrażałam. Nie że lekki albo super szybki- ale taki.....jak chciałam żeby wyglądał. Wzięłam sobie do serca rady osób, które zachwalały techniki "oddychania"- i efekt zaskoczył mnie bardzo.Jestem teraz mamą dwójeczki- i bardzo to dziwne uczucie. Myślałam że mój starszy syn jest mały. Ale kilkunastogodzinne już przebywanie z maleństwem wywołało we mnie autentyczny szok, kiedy przytuliłam starszego. Boże,jaki mój czterolatek jest duży!!!Wszystkie mamy małych dzieci!!! Szybko przypomniałam sobie jak to jest padać ze zmęczenia przy małym dziecku. Ale nie wiem czy jest coś piękniejszego. Nie,nie ma. Na razie kładę sobie Miśka golutkiego na brzuchu i myślę , że takie chwile..... Szczcęśliwa Anuszka