Dodaj do ulubionych

Urodziłam!!!

IP: *.* 02.08.01, 22:55
Moje kochane!!! Kilka dni temu zostałam po raz drugi szczęśliwą mamą drugiego chłopczyka. Nazywam się teraz Anuszka, mama Kuby i Michała. (!!!!!!!!!!!!!!)Boże, jak to cudownie po przerwie wejść na edziecko. (Te dni przerwy były przymusowe- trzeba jednak móc siedzieć, żeby cokolwiek napisać). Dziękuję wszystkim, którzy trzymali za mnie- bo rzeczywiście UDAŁO SIĘ. Miałam poród dokładnie taki, jak sobie wyobrażałam. Nie że lekki albo super szybki- ale taki.....jak chciałam żeby wyglądał. Wzięłam sobie do serca rady osób, które zachwalały techniki "oddychania"- i efekt zaskoczył mnie bardzo.Jestem teraz mamą dwójeczki- i bardzo to dziwne uczucie. Myślałam że mój starszy syn jest mały. Ale kilkunastogodzinne już przebywanie z maleństwem wywołało we mnie autentyczny szok, kiedy przytuliłam starszego. Boże,jaki mój czterolatek jest duży!!!Wszystkie mamy małych dzieci!!! Szybko przypomniałam sobie jak to jest padać ze zmęczenia przy małym dziecku. Ale nie wiem czy jest coś piękniejszego. Nie,nie ma. Na razie kładę sobie Miśka golutkiego na brzuchu i myślę , że takie chwile..... Szczcęśliwa Anuszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 02.08.01, 22:59
      Gratulacje !!! :love:
    • Gość: guest Re: Gratulacje ! IP: *.* 02.08.01, 23:50
      Gratulacje !!! A parafrazujac cytat z filmu, dodam jeszcze " Wszystkie Miśki to porządne chłopy" - Mika, mama Michała
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 06:20
      Anuszko!Serdeczne gratulacje!!!!
      • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:12
        Gratulacje!Gosia,też mama dwóch chłopów
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:21
      Gratulacje!!!!Mam nadzieje że ja tez będe taka szczęśliwaI ja też CHCĘ CHŁOPCZYKA!!!PozdrawiamKasiK
      • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:35
        Ale Ci dobrze...Przytulaj sobie to pachnidełko i ciesz się!!!Duzo zdrówka i radości! :sweat:
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:38
      Wszystkiego najlepszego dla mamusi i syneczka! Buuu, ja też to chcę przeżyć jeszcze raz...nawet miesiąc mogłabym nie siedzieć ;-)
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:42
      Gratulacje i żeby wszystko układało sie jak najlepiej.
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:57
      Gratulację dla całej rodzinki :hap: :hap: :hap: :hap:
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 07:58
      GRATULACJE !!!Łza sie w oku kręci. Ja też mam dwóch synów ale to już prawie trzy lata jak Maciek stał sie starszym bratem. A w marcu trzeci dzidzu?. Po Twoich słowach nie mogę sie tego dzczekać i chciałabym JUŻ !!!PozdrawiamMarta
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 08:11
      Gratulacje Anuszko! .Kiedy u nas widzi się takie nowonarodzone szcżęście, mówimy do niego "Szczęść Boże maleństwu" . Więc powtarzam Ci to samo :-)Tyska
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 08:13
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!Ale Ci zazdroszczę.....Po informacji Agaty o jej ciąży i waszych doniesieniach prawie codziennie śni mi się, że jestem w ciąży! Dzisiaj w nocy czułam nawet bóle parte!!!! Ale .... chyba jednak przez najbliższe lata niewiele się u mnie pod tym względem zmieni - mogę tylko śnić. A właśnie dziś jest 3 rocznica mojego porodu!BARDZO gorące uściski dla was wszystkich!EWA
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 08:24
      Najserdeczniejsze gratulacje .... :-)Cieszę sie Twoim szczęściem, a w lutym także zostanę mamą dwójki dzieci z tym, że Miśka mam już w domciu ;-)PozdrawiamJoasia 4,5l i Szkrabek ~18,02,02
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 09:05
      SERDECZNE GRATULACJE!!!! :bic:Pozdrawiam całą Twoją rodzinkę!!!
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:21
      GRATULACJE. Życzę wam głównie spokoju i trzymam kciukiRenik mama Michała Michały są super
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:30
      Gratulacje!!!
      • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:32
        GRATULUJĘ i zazdroszczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Skrzynia mama Marysi
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:34
      Przyłączam się do gratulacji! Moja Jagódka niby jeszcze malutka - 9 m-cy, ale gdy widzę noworodki albo słyszę ich kwilenie to też bym chciała... A czterolatek rzeczywiście wydaje się bardzo duży przy takim maluchu - pamiętam jak przyjechał mój brat ze swoją czteroletnią córeczką na chrzciny Jagódki...
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:38
      Serdecznie Tobie Grtuluję!!!Ja też zostanę drugi raz mamusią, będzie to w grudniu ale już z niecierpliwością czekam kiedy to będzie, żeby móc przeżywać to samo co ty i cieszyźć się tą malutką istotką wraz z moim 7 letnim synkiem i mężem.Pozdrowienia!:hello:
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 11:43
      Gratuluję Ci z całego mojego serduszka ...Na mnie przyjdzie kolej za dwa miwsiące i już się na tę myśl cieszę .... wiec domyśliłam się jak możesz być szczęśliwa po tych miesiącach oczekiwania ....Jeszcze raz GRATULACJEwioleta
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 12:14
      Anuszko mamo Kuby i Michała!!!Ja również gratuluję Ci bobaska i życzę Wam:dużo zdrówka :bounce: , miłości :love: , szczęścia :benetton: i radości :hap:Krutka mama Elżuni
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 12:53
      Anuszko gratulacje! Podobne chwile przezywalam calkiem nie dawno.Gdy urodzil sie 4 mies. temu moj synek Justynka tez 4 letnia okazala sie nagle b.duza i "dorosla" w porownaniu z takim nowo narodzonym okruszkiem...Pozdrawiam ciebie i maluszka! :hello:
      • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 13:22
        Cieszę się razem z Tobą!Iza-mama Bartka i żona Michała
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 15:02
      Anuszka, gratulacje!!!!!!!!!!!
      • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 17:59
        Gratuluję!!!!! Ja też będę miała maleństwo za niespełna miesiąc i już nie mogę się doczekać. Z drugiej strony jestem pełna ciekawości jak to jest - URODZIĆ DZIECKO? Życzę Wam wiele spokoju i miłości. Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 19:59
      Serdeczne gratulacjeWszystkiego najlepszego dla całej rodzinki :love:Gorąco pozdrawiam :hot:razem z supersynkiem Michałkiem :hello:(jakie fajne imie nie? A jakie fajne chłopaki te Michały)AgaMi
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 20:03
      Ja też gratuluję, Michał to najładniejsze imię na świecie, oczywiście oprócz Kuby :)
    • Gość: Isia Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 20:26
      Anuszko witaj w klubie podwójnych mam. Życzę Ci jak najwięcej przespanych nocy i wiele pociechy ze swoich obydwu szkrabiątek. Isia mama Michałka i Kasi :hello:
    • Gość: guest Re: Urodziłam!!! IP: *.* 03.08.01, 21:01
      Gratulacje!!! Dużo szczęścia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka