Dodaj do ulubionych

Krzyś kończy roczek

IP: *.* 15.08.01, 23:27
Kochane mamuśki chcę Wam wszystkim oznajmić że mój ukochany maleńki Krzyś staje się "mężczyzną". 17 sierpnia skończy rok i jestem z niego dumna bo jest wspaniałym i prześmiesznym dzieckiem (niektórzy doświadczyli tego na własnej skórze- nie? zlotowcy.:))I chociaż czasami daje mi w kość to i tak kocham go nad życie. Su
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 06:10
      Całuski dla synka i gratulacje dla Ciebie.Dorka
      • Gość: guest krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 08:48
        Buziaki ,całuski ,uściski dla Krzysia :love:Gratulacje dla Mamy i Taty Krzysia :benetton: GosiaP.S Ach jaka szkoda ,że nie widziałam Krzysia (może innym razem) :hello:
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 08:44
      Wszystkiego najlepszego! Moja Zosieńka również kończy roczek jutro - 17 sierpnia :D
      • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 09:49
        To fantastycznie.Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka. Suniątka
      • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 08:05
        To taki wspaniały dzień - pierwsze urodziny. My obchodziliśmy je w niedzielę. Zosieńko dużo słoneczka, radości, rośnij zdrowo i bądź radością dla rodzinki - życzy także wcześniaczek Piotruś
    • Gość: guest Re: dla Zosieńki i Krzysia!!! IP: *.* 16.08.01, 10:33
      Kochanym małym smerfkom życzenia szczęśliwego nowego - DRUGIEGO - roku, mnóstwa uśmiechów, zdrówka i pięknych prezentówprzesyłająstyniontkowscy - Justyna i Jasiek :)
      • Gość: guest Re: dla Zosieńki i Krzysia!!! IP: *.* 16.08.01, 18:46
        :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap::hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: Bardzo, bardzo dziękuję! :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: Mój maleńki wcześniaczek miał bardzo pracowity rok :hap: :hap: Utył sześć razy tyle gif" alt=":hap:" border=0 align=absmiddle> :hap: Cieszy się nieustannie z życia :hap: :hap: :hap: :hap: I tylko szkoda, ze ten rok tak szybko minął :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap: :hap:
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 21:42
      Sto lat, sto lat.............wszystkiego najlepszego dla Krzysia od Michałka i jego mamypozdrowieniaAgaMi
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 16.08.01, 23:17
      :bounce: Sto lat sto lat :bounce::bounce: niech żyje żyje nam :bounce::bounce: Sto lat sto lat :bounce::bounce: niech żyje żyje nam! :bounce::bounce: Jeszcze raz jeszcze raz :bounce::bounce: niech żyje żyje nam! :bounce::bounce: NIECH ŻYJE NAM!!!Su niech Krzyś będzie dla Ciebie pociechą w smutku, iskierką w radości, promykiem słońca, światełkiem w tunelu.Wszystkiego naj przesyłają Basia z Patrykiem.
      • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 08:01
        Dołączamy się do życzeń dla szacownego jubilata. Bądź zawsze uśmiechnięty aniołeczku, niech poznawanie świata sprawia Ci wiele radości i pociechy rzecz jasna z rodzinki - życzy także roczny( 12.08.)Piotruś z mamą i tatą
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 09:56
      :) Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin kochanemu Krzysiowi życzy młodsza koleżanka Zosia, z mamą Patykiem :) :love:
    • Gość: Magdziejka Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 11:40
      Jak najwięcej przyjaciół :crazy:, a na razie zabawek i zabaw :benetton: dla Krzysia i gratulacje dla rodzicielów przesyłają Magda i Hania :hello:ps. Być może się spotkamy, gdyż dziś jedziemy do Giżycka i będziemy tam 2- 3 tygodnie (ul. Sikorskiego),nota bene : Piękny ten reportaż !
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 13:57
      Gratuluje SU!Jestes pewnie teraz dumna Mama. I tak powinno byc !Wszystkiego co najlepsze dla Twojego Synusia!Buziaczki :love:
    • Gość: MJS Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 17.08.01, 21:09
      Niech nam żyje mały Krzyś Hipp Hipp Hurra.
    • Gość: guest Re: Krzyś kończy roczek IP: *.* 18.08.01, 08:40
      Dziekujemy Wam serdecznie za wszystkie życzenia. Krzyś gdyby umiał czytać byłby baaardzo wdzięczny. A jeśli chodzi o imprezę urodzinową to powiem Wam w sekrecie że nasz solenizant wszystko przespał :) Su
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka