zona_mi Re: A lubiłyscie mufki? 11.11.06, 23:56 Ja bardzo, ale to bardzo lubię. Szczególnie Mufkę51 i Moofkę. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: A lubiłyscie mufki? 11.11.06, 23:57 ) To samo miałam napisać, ubiegłaś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ps. 12.11.06, 11:10 Ja się nie podlizuję, bo to jest uczucie odwzajemnione! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: ps. 12.11.06, 12:10 zona_mi napisała: > Ja się nie podlizuję, bo to jest uczucie odwzajemnione! > Bardzo odwzajemnione nawet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: A lubiłyscie mufki? 12.11.06, 11:19 ło matko, jaki fajny wątek ja mufki nigdy nie mialam, zawsze rekawiczki w jednym paluchem jedna dziewczynka miala rozowa futrzaną i jej bardzo zazdroscilam do czasu jak nie zobaczylam, jak sie w tej mufce wywala na lód biedactwo, rece schowane miala przeciez ale nick taki nie jest wynikiem tej tesknoty z dziecinstwa tylko dzielem absolutnego przypadku a mufkę51 uwielbiam jak czekoladę Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: A lubiłyscie mufki? 12.11.06, 11:56 Mufki nigdy nie miałam,posiadała ja za to moja sąsiadka staruszka.To był obiekt moich westchnień(nie staruszka oczywiście).Była cudna...czarne futerko,koralikowe obszycia.Dla takiej smarkuli to było cudo. A moofkę bardzo lubię pomimo tego ,że nie ma czarnego futerka i koralików. No co do futerka to może jednak ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: A lubiłyscie mufki? 12.11.06, 13:27 A moją Mufkę kocham. No bo czy mozna jej nie kochać img151.imageshack.us/my.php?image=achteoczy1hk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: A lubiłyscie mufki? 12.11.06, 14:19 kicia7 napisała: > A moją Mufkę kocham. No bo czy mozna jej nie kochać Stanowczo stwierdzam,że takiej Mufki nie da się nie kochać ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: A lubiłyscie mufki? 12.11.06, 14:33 a co to za czas przeszły ! Lubiłam, lubię i będę lubić. Mufki - wszystkie 51 i mufki pisane z angielska przez oo też. Odpowiedz Link Zgłoś