Dodaj do ulubionych

Ja też wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 05.09.01, 07:42
Witajcie ;))Nie bylo mnie tydzien, moze ciut dluzej i... Nie wyrabiam sie z czytaniem zaleglych postow. Z roboty mnie wywala, bo zamiast cos robic siedze i czytam ;).A tak w ogole to bylam na wyjezdzie sluzbowym, bez dostepu do sieci... To bylo straszne... Ale juz jest OK :)Moja mala tez juz wrocila z wakacji. Od poniedzialku chodzi do sredniej grupy w przedszkolu i jest strasznie przejeta, ze nie jest JUZ MALUCHEM hi hi hi :)Pozdrawiam WSZYSTKIE Mamy :))i dzieki za odpowiedzi na moje posty :)Kasandra
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Ja też wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 08:01
      Witam Kasandro.Fakt trochę się tu naroiło od nowych wątków - sama nie nadążam , choć nie miałam urlopu, ani wyjazdu służbowego...Pozdrowienia dla Ciebie i dzielnej córeczki:-) Dorka :-)
    • Gość: guest Re: Ja też wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 05.09.01, 08:33
      cześć Kasandra witam po przerwie lubie czytac twoje posty,Mój Michał tez teraz poszedł do drugiej grupy i po powrocie dumnie oświadczył nie jestem juz maluchem (ma 3,5 roku) jestem Starsakiem, a te maluchy niech sobie płaczą . I sjadłem cały obiad rosół i kasanke ( a na tablicy ogłoszeń na obiad była pomidorówka oraz mielony z ziemniakami )Ach te nasze maluchy Pozdrawiam :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka