Dodaj do ulubionych

Anonimowa ankieta

IP: *.* 11.10.01, 08:28
Proszę napiszcie, czy Waszym zdaniem powinno się KvMa stąd wyrzucić? Strasznie chyba wszystkich wkurza, a jego posty są bez wartości. Wybaczcie, że się nie ujawniam, ale chcę znać zdanie innych.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta - chyba za dużo anonimów IP: *.* 11.10.01, 08:49
      Odgrzewasz, temat który był poruszany wielokrotnie :-(To jest forum, a nie koło wzajemnej adoracji i schlebiania sobie nawzajem. Każdy bez względu na religię, poglądy, płeć może tu pisać.Choć nie zgadzam się z pewnymi poglądami KvM i drażni mnie sposób prowadzenia przez Niego rozmowy - nie mam zamiaru Go wyrzucać. Ani KvM, ani Bogusi, ani nikogo "niewygodnego". Jestem za wolnością słowa tu na tym forum. Salon powstał m.in. po to aby można było tu kulturalnie rozmawiać z każdym i o wszystkim :-)
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta - chyba za dużo anonimów IP: *.* 11.10.01, 08:54
        Odpowiadam wprost - nie, mój drogi anonimowy wykidajłowink , KvM nie należy stąd wyrzucać, natomiast po raz kolejny powtarzam apel do webredaktora o logowanie...
        • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta - chyba za dużo anonimów IP: *.* 11.10.01, 10:06
          Tez uwazam,ze logowanie to dobry pomysl.Szczegolnie gdy przychodzi do takich sytuacji jak ta wlasnie.Nie bedzie chyba takiej sytuacji,ze kazdy kazdemu przytaknie.Wyrazanie wlasnych pogladow nie powinno byc powodem do nagonki-chyba,ze wyraznie to kogos rani i tylko temu ma sluzyc. Zawsze myslalam,ze tolerancja konczy sie gdzie sie zaczyna zlo i zlosliwoscMoim zdaniem posty ktore mam sie nie podobaja mozna omijac a juz napewno osoby ktore nam z jakiegos powodu dzialaja na nerwy i nie jestesmy w stanie toczyc z nimi rozsadnej dyskusji(bo emocje nas poniosa).Jesli ktos chce podyskutowac z KvN to chlopak napewno sie ucieszy.Jesli ktos ma argumenty ktore trafia mu do przekonania to wspaniale. Jesli uwaza,ze nie ma sensu z nim dyskutowac to nie ma co sie upierac.Przeciez mamy wolna wole i mozemy wybierac i autora i tresc postu.Malo mam ostatnio czasu na czytanie ale nie wydaje mi sie by KvN naprawde `wszystkich wkurzal` i wypisywal rzeczy bez sensu.Tylko moje skromne zdanie.:sweat:
          • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta - chyba za dużo anonimów IP: *.* 11.10.01, 10:12
            No i znowu mnie zacmilo `KvM` oczywiscie.Chyba pojde sie wyspac.:sweat:
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 08:51
      No nie! Bez przesady.Moze jeszcze zrobimy czystke?!To: >Strasznie chyba wszystkich wkurza, a jego posty są bez wartości.to jest bardzo subiektywna ocena. Na dobra sprawe to samo moznaby powiedziec o wiekszosci postow na tym forum-gdyby sie zaczac czepiac.
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:07
      Odpowiem nieanonimowo - pomysł jest delikatnie mówiąc niezbyt mądry. O ile mi wiadomo, nie ma zadnych kryteriów, oprócz kultury, które powinny spełniac osoby piszące na tym forum. Jesli kogos KvM wkurza to nie ma obowiązku czytywać jego postów, które zawsze sa podpisane, ani z nim dyskutowac. Gdyby rzeczywiście wszystkich i zawsze wkurzał i wszyscy mieli go dosyc, to nie miałby z kim dyskutowac i sam by sobie poszedł. Ale wyrzucać ?!!! Daj sobie spokój.ATA
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:12
      A jak Ty sobie, drogi Anonimie, wyobrażasz to wyrzucanie? Założysz mu blokadę na edziecko?Ja za nim nie przepadam (delikatnie mówiąc), ale są z pewnością tacy, co nie przepadają za mną. Może i mnie powinno się wyrzucić? A co z Tobą?
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:15
      Co to za określenie WYRZUCAĆ???? Dlatego, że ma inne niż większośc nas poglądy? T O L E R A N C J A ! ! !EwaPS W głowie mi sie nie mieści... Już dwie osoby były stąd ... poszczute - tak to odebrałam - a teraz wyrzucać, bo wkurza? Mnie też wkurza, a czy dałam temu wyraz? Doceniam to, że dzięki temu wkurzającemu tonowi spowodował więcej dyskusji i mogliśmy bardziej się poznać. Inna sprawa , że i KvM często ma ton oskarżycielski, ale nikogo (poza eksrtemami np. wulgarnymi osobami, które na szczęście się tu nie pojawiają, albo żartownisiami) nie powinno się za to WYRZUCAĆ!
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:42
        Drogi Anonimie!Niestety Twój pomysł jak i ukrywanie sie pod postacią Anonima swiadczy źle o Tobie.Jesli wkurza Cię KvM czy ktokolwiek inny, to Twój problem, a problemy trzeba rozwiązywać, a nie ich unikać (czytaj wyrzucać).Każdy ma prawo do swoich poglądów i ich wyrażania, jesli to potrafi bez względu na poparcie ogółu, to tylko mu pogratulować. Dlatego gdyby Twój post był podpisany i szukający dobrego rozwiązania problemu pt. "KvM mnie wkurza" byłoby OK.Mimo, że troszkę mnie zniesmaczyłes, pozdrawiam i życze miłego dnia.
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 10:07
        ..wyrzucić...???? a komuż to tak bardzo zalazł za skórę???może uda się sprawę załatwić polubownie ;)Po to stworzyliśmy Salon żeby móc tu sobie pofolgować. Od tej pory inne fora na e-dziecku są tematycznie szanowane i traktowane delikatniej.To prawda ze KvM podnosi ciśnienie, ale czymże byłaby dyskusja bez emocji????Pozdrawiam Anja
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:45
      Mnie np. KvM wkurza, ale z czasem coraz mniej. nie zgadzam sie natomiast, ze jego posty sa bez wartosci - reprezentuja pewien swiatopoglad (o bardzo wyraznie okreslonych wartosciach) - dzieki temu kazdy/a z nas moze sie zastanowic jakie ma poglady tak naprawde (bo wielu ludzi ma taki miszung mglistych pojec z tv i innych mediow). Zastanawia mnie natomiast, kim jestes anonimie? I mam nadzieje, ze nie alter ego KvM!!! Mam nadzieje, ze jego poglady nie pozwalaja na takie denne prowokacje. Popieram idee logowania do forum.Magda
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:46
      A nie uważasz drogi Anonimie, że wypowiedzi KvM są takim małym punktem zapalnym większości rozmów? Dzięki jego poglądom (chociaż czasami mogą być denerwujące) rozkręca się sensowna wymiana zdań. A poza tym, to jest forum, a nie "kółko wzajemnej adoracji".Pozdrawiam,Politea
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:48
      A czy istnieje tu jakaś Święta Inkwizycja, która byłaby władna wyrzucić stąd kogokolwiek??!!A może demokracja wg. Mleczki:Jak większość chce zjeść Pikusia, to Pikuś będzie zjedzony!Drogi Anonimie. Wywal KvM-owi co Ci leży na wątrobie, lub nie czytaj jego postów. Łatwo je wyróżnić, bo w przeciwieństwie do Ciebie zawsze się podpisuje.No chyba, że Anonim to KvM-prowokaror.ada
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 09:58
        Oczywiście, że nie wyrzucać KvM!!!! Ani nikogo innego!!!!Jeśli jakiś wątek mnie denerwuje, to go po prostu nie czytam, albo jak czytam, to się nie wtrącam w dyskusję!Każdy ma prawo do zdecydowanych poglądów, zwłaszcza, gdy umie ich bronić.Kasia R
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta do Ady IP: *.* 11.10.01, 10:19
        Ada,:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samosąd!!!!tego jeszcze na forum nie było, też miałam taką myśl że Kristo znowu "dorzucił do pieca" ale chyba nie.....to w gruncie rzeczy dobry chłopak:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Anja
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 12:08
        Też mi się wydaje, że to KvM. Zawsze wszędzie go pełno, a w tym wątku, dotyczącym jego osoby, cisza. Dziwne prawda? :ouch: Aga
        • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 12:23
          A co mam tu pisać? Pokłony Wam składać, że mnie nie chcecie wyrzucić? Wychodzę z założenia, że przyzwoite zachowanie to norma, a nie coś co potrzebuje poklasku
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 10:14
      Anonimie, z osobami takimi , jak Ty, nie powinno sie w ogóle dyskutować. Bez względu na to, jak aktualnie się nzywasz. Może chociaż raz miej odwagę się ujawnić, byśmy Cię mogli nazwac po imieniu. A może boisz się, że Ciebie też ktoś zacznie omijać? Nikt Ci przecież nie każe czytać postów Kvm. Jak nie masz na nie ochoty, to je omijaj.Bez wyrazów szacunkuTyska
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 10:17
        Ups, podałam zły email :-)To ja Tyska oczywiście.
    • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 10:45
      KvM NA MINISTRA PRACY! ALBO GOSPODARKI!!!
      • Gość: guest Re: Anonimowa ankieta IP: *.* 11.10.01, 12:38
        Już było: NA PREZYDENTA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka