Dodaj do ulubionych

Nawiążę współpracę

IP: *.* 22.11.01, 10:13
Cześć forumowiczanie,w "salonie" podejmuje się bardzo różne tematy, dlatego odważyłam się na złożenie prośby-propozycji.Przez najbliższe killka lat nie ma mowy o tym abym podjęła pracę zawodową poza domem, postanowiłam więc na wypróbowaniu możliwosci zarobienia dodatkowych groszy w domu.Z zamiłowania projektuje strony www, jednak nawiązanie współpracy z dobrym kontrahentem nie wychodząc z domu i nie spotykając go osobiście jest niezwykle trudne. Zdarzyło sie nawet, że zostałam mówiąć najprościej oszukana a moja praca poszła na marne.Dlatego mam prośbę do Was drodzy eForumowicze: jeżeli ktoś z Was prowadzi działalność i chciałby ją promować również za pośrednictwem www to bardzo chetnie pomogę w rozwiązaniu tego problemu. A może macie znajomych, którzy są zainteresowani taką usługą - będę wdzięczna za kontakt na priva.Zainteresowanym udzielę wszelkich dodatkowych informacji, proszę zatem o kontaktPozdrawiam Wszystkich MagdaP.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Nawiążę współpracę IP: *.* 22.11.01, 10:19
      mam nadzieję, że mnie za w/w post nie wyrzuca z edDziecka??/
      • Gość: guest Re: Nawiążę współpracę IP: *.* 22.11.01, 10:52
        Magdo! Moim zdaniem takie rzeczy w Salonie są jak najbardziej na miejscu. (Dopóki nie ma na to osobnego kącika). Wierzę, że inne osoby ( w tym administracja) też nie będą przeciw. Nie słyszałem aby z e-dziecka ktoś został kiedykolwiek wyrzucony.
        • Gość: guest Re: Nawiążę współpracę IP: *.* 22.11.01, 18:29
          Dzięki KvM,mam taką nadzieję! Czyli mogę w razie czego liczyć na informacje?Magda
          • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 18:50
            a nasza ewentualna strone lovestorowa (czyli sex shopowa) zrobisz? i pyanie czy projektujesz, czy programijesz czy jedno i drugie i czy obslugujesz?pozdro.j.
            • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 19:00
              Jasne,mam nadzieję, że nie będziesz chciała umieścic treści nie zgodnych z normami, bo zdejmą z serwera.Strony projektuję, programuję (raczej zapisuję w HTML-u) i mogę uaktualniać. Własnego serwera nie posiadam, ale z tym nie ma najmniejszych problemów: konkurencja duża, więc ....podrawiam i życze sukcesów Magda
              • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 20:51
                tresci nie beda nie zgodne z normami, bez przesady, moze jestem wariatka ale nie az taka... w kazdym razie wpisalam Twoj adres do ksiegi i pamieci, trzymaj sie,j.
                • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 21:38
                  OK JOJO!Jakby co - to jesteśmy umówione.
                • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 21:57
                  Jojo,Czy ty przypadkem nie czytasz w moich myslach?do zobaczenia Izia
                  • Gość: guest Re: Nawia˛z˙e˛ wspó?prace˛ IP: *.* 22.11.01, 21:59
                    czytam, czytam... za to mi placa ... ;-)
    • Gość: guest Re: Nawiążę współpracę - jakie warunki? IP: *.* 24.11.01, 14:49
      Magdo, a czy możesz mi na priva odpisać, jakie są koszty założenia przez Ciebie takiej strony i czy ew. mogłabyś potem mnie przeszkolić z robienia takich stron (oczywiście na prywatny użytek)? Byłam kiedyś na kursie ale pogubiłam notatki i nic nie pamiętam. Pozdrawiam anuś
      • Gość: guest Re: Nawiążę współpracę - jakie warunki? IP: *.* 24.11.01, 23:17
        Odpowiedziałam na @pozdrawiam MAgda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka