Dodaj do ulubionych

Powrót do pracy.

IP: *.* 26.11.01, 13:30
Witajcie. Jestem mamą ośmiomiesięcznego Jasia. mój urlop macierzyński to już tylko wspomnienie, co gorsza, teraz kończy mi się zaległy wypoczynkowy i... PORA DO PRACY! tak uważa niestety tylko mój mąż, ja wolałabym zdecydowanie zostać w domu z synkiem. Ostatnio jakoś nie możemy się dogadać, zaraz o wszystko się kłócimy, szczególnie o pieniądze. Jak wytłumzcyć meżowi, że nie mam ochoty zostawiać Jasia z obcą osobą w domu i zamartwiać się całymi dniami, co robi, czy zjadł, czy nie płacze. Dodam, że cały czas karmie piersią i chciałabym dalej, jak najdłużej, ale jak wrócę do pracy, to może nie być takie łatwe. Na pewno są na forum osoby, które już to przeszły, poradźcie! Pozdrawiam wszystkie Mamy, Tatusiów no i oczywiście pociechy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Katii Re: Powrót do pracy. IP: *.* 06.12.01, 19:45
      Ja właśnie od trzech dni pracuję i nadal karmię piersią. Po prostu wcześniej przygotowywałam siebie i maleństwo do tej sytuacji. Od jakiegoś miesiąca ustawiłam sobie karmienie tak żeby rano około 7 possała cycusia a potem do 15 inne jedzonko. Okazuje się, że bardzo ładnie zdało to egzamin. Co innego rozłąka z dzieckiem jest to przykre ale myślę, że i do tego się przyzwyczaję. Tobie też tego życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka