Dodaj do ulubionych

prezent dla męża

IP: *.* 28.11.01, 10:03
dziewczyny, poratujcie. co dajecie swoim mężom na prezent na różne okazje? widzę że dużo osób ma z tym problem. i ja też - za parę dni jego urodziny (już nie mówiąc o Gwiazdce). wszystkie pomysły już chyba wyczerpałam w tym super aparat foto + książki o fotografowaniu (to jego hobby). żeby było trudniej, garniturów nie nosi, odpadają więc koszule, spinki, pudełeczka na wizytówki i tym podobne gadżety dla biznesmenów ;-) no i uparcie twierdzi że nic mu nie potrzeba i nie rozumie że ja CHCĘ dać mu prezent na urodziny (aha jeszcze że to marnowanie pieniędzy bo akurat kupujemy mieszkanie). książek za bardzo nie czyta oprócz swoich naukowych. pływanie - jego drugie hobby- wysoko specjalistyczne ;-) oprzyrządowanie typu majtki kupuje sobie sam. ubrań nie chce też, nosi cały czas to samo (dżinsy i koszulki). raz czy dwa zrobiłam mu t-shirt z odpowiednim nadrukiem no ale ile razy można.podrzućcie różne pomysły, może ktoś jeszcze skorzysta...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 29.11.01, 02:01
      Może jakieś narzędzia, osprzęt do samochodu lub CD z ulubioną muzyką.
      • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 30.11.01, 13:47
        może plakat o interesującej go problematyce ?
    • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 30.11.01, 16:58
      HA ! A ja mam problem za soba :))))))))))))))Jako zrodlo wiedzy polecam najnowsza Polityke z dodatkiem zawierajacym propozycje na prezenty gwiazdkowe dla niego, niej, dla nich .....Np. moj maz lubi kawe, lubi dobra kawe, wiec dostanie maly, dwu filizankowy zaparzacz do kawy expresso + malusienka filizaneczke + paczuszke bardzo dobrej, gatunkowej kawy :))
      • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 30.11.01, 20:07
        A moj malzonek dostanie w tym roku pod choinke wage kuchenna (maz swietnie gotuje), a kilka dni potem na swoje urodziny automatyczna bieznie do biegania i treningow.
        • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 30.11.01, 20:49
          Ja kupuje w tym roku dla mojego męża ładny skórzany portfel. Ale MOGĘ COŚ PORADZIĆ! W zeszłym roku zamówiłam dla męża śliczny wizytownik z grawerką. Super co? Wydaje mi się, że oryginalny prezent prawda??
          • Gość: guest Re: prezent dla męża IP: *.* 03.12.01, 10:41
            dzięki za pomysły. urodzinki były wczoraj, kupiłam mu nową książkę Eco "Baudolino", sama zresztą mam ochotę ją przeczytać... trochę skromny prezent ale za to trafiony, a zresztą i tak powiedział że ja jestem dla niego najlepszym prezentem :love:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka