Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: *.* 13.12.01, 21:07
Cześć Właśnie wyżyna mi się ząb mądrości, niesamowicie boli (chyba ma za mało miejsca), dziąsło spuchło uniemożliwiając rozmowę. Może macie sposoby inne niż tabletki przeciwbólowe, które nie do końca działają.Pozdrowienia obolała Iza"
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 13.12.01, 21:21
      Przykro mi, sposobu nie mam, ale znam ten ból. Życzę Ci, aby szybko minęło... To nie trwa wiecznie, może jadnak apap?
      • Gość: guest Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 13.12.01, 21:44
        Najlepszy dentysta :)
        • Gość: guest Re: sposob IP: *.* 13.12.01, 22:15
          mialam to samo. za pierwszym razem przeszlam straszny bol, bo mialam stan zapalny. wiec kiedy przy kolejny zebie dopadlo mnie to, poszlam do dentysty i ona mi oczyscila to miejsce zaaplikowala wode utleniona i zapisala lekarstwo. nie doszlo do dalszego zapalenia. dokladnie wyczysc to spulchnione miejsce, bo ono jest siedliskiem dla bakterii, mozesz przemywac woda utleniona. rob to czesto nie zalujac pasty i penetrujac dziaslo. powinno pomoc.ale jak sprawa poszla dalej , to popros dentyste o pomoc. pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 13.12.01, 22:28
      Idz do dentysty-moze jest żle ustawiony. Albo może trzeba przeciąć dziąsło.Polecam Tantum-Verde,żele na ząbkowanie i szałwię do płukania. Ja ząbkowanie mądrościowe zakończyłam w pierwszej klasie LO. Wiem, jak to boli i że czasami są powikłania. Dlatego nie tylko posłuchaj dobrych rad na temat środków przeciwbólowych, ale koniecznie idż do stomatologa.Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.* 13.12.01, 23:15
      potwierdzam- idź do lekarza. Mój mąż miesiąc temu miał okropne powiklania z powodu wyżynajacego się zęba mądrości( podobnie jak u ciebie- ząb wżynał się w dziąsło)Srodki przeciwbolowe nic nie dały a tylko odwlekły niepotrzebnie wizytę u dentysty i zaczęły się powikłania.Powodzenia nie łam się!Megi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka