koralik12 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 18.11.06, 19:18 Po domu bardzo często chodzę niepomalowana i jak wychodzę na chwilę to tez się nie maluję. Jak wychodzę na dłużej albo ide do kogoś to sie maluję. Ale mam ciemne rzęsy i brwi i nie rzuca się od razu w oczy jak się nie są pomalowane, jakbym miała jasne to pewnie malowałabym się zawsze od razu po wstaniu z łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
maallinka Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 18.11.06, 19:29 jesli o mnie chodzi to mozna byloby zadac pytanie odwrotne: czy wychodze umalowana? Maluje sie jak absolutnie musze to znaczy nie pamietam kiedy sie malowalam. Ale ja po prostu wygodna jestem i nie lubie miec cial obcych na twarzy, poza tym w makijazu czuje sie jakos tak dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a rzadko się maluję n/t 18.11.06, 20:45 Chyba,że jakaś impreza, uroczystość... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 uwielbiam sie malowac 18.11.06, 20:52 ale oczywiscie zdaza mi sie wychodzic z domu bez makijazu.miewam takie poranki ze gdy widze sie w lustrze to rece mi opadaja oczy podkrązone,cera ziemista ,włosy roztrzepane wtedy sie za siebie biore i doprowadzam do ladu smarowidłamiale bywa tez i tak ze po przebudzeniu wygladam ok.wtedy makijaz sobie odpuszczam /co ciekawe moj mąz twierdzi ze kazdego ranka(no poza momentami gdy choruje)wygladam tak samo dobrze)) Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: uwielbiam sie malowac 18.11.06, 20:59 no wiec gdyby z jakichs przyczyn np alergii nie moglabym sie malowac co uwielbiam odgryzlabym sobei glowe i ja zjadla Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 oxy a ile czasu zajmuje ci makijaz? 18.11.06, 21:02 tak z ciekwoasci pytam.a gustujesz w pastelach czy raczej w mocnych kontrastwych kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxy a ile czasu zajmuje ci makijaz? 18.11.06, 21:29 roznei ale od wstania do wyjscia potrzebuje ok. 2 godziny ( w tym kawa przed TV z jakies pol godz+ prysznic + mycie suszenie i stylizacja wlosow). Maluje sie roznie czasem wole pastele a czasem np. oprocz neutralnych kolorow dodaje granatowy, niebieki lub turkus. Ostatnio czesto lacze to kolory ze zlotem i rozem. Lubie makijaz na "nieumalowanie" ale i tak lacze co najmniej 4 kolory cieni+ puder brazujacy + roz+ kredka + tusz + blyszczyk lub jeszcze lepiej czerwona szminke. No ja sie po prostu uwielbiam malowac i tesotwac rozne kombinacje na sobieno i kocham "smoky eyes" i bladorozowe usta ale to na wieczorne wyjscie. Zdecydowanie nie lubie siebie bez makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: oxy a ile czasu zajmuje ci makijaz? 18.11.06, 21:56 masz podobnego swira jak ja))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: oxy a ile czasu zajmuje ci makijaz? 18.11.06, 22:21 ja tez sie przylaczam hehe. Ja to dopiero lalunia - wyrodna matka Nie dosc, ze chodzi w butach na ocasie, to sie lajza jeszcze maluje Moje szczescie, ze tipsow nie noszePP Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: oxy a ile czasu zajmuje ci makijaz? 18.11.06, 22:24 normalna lafirynda jestes zawsze balsamem na ma skolatana dusze jest widok zadbanej mlodej matki albo kobiety w ciazy. normalnie az milo popatrzec an takie)dobrze ze choc torche duch w narodzie nie ginie Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re:nie wyjdę bez makijażu 18.11.06, 22:08 koniecznie kredka na dolnej powiece+tusz,niekoniecznie podkład,usta błyszczykiembardzo rzadko,no i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re:nie wyjdę bez makijażu 18.11.06, 22:40 Uczciwie wyznam, że bez podkładu z domu nie wyjdę Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 19.11.06, 09:05 jak wychodze rano do szkoly czy pracy - maluje sie zawsze. podklad, puder,cienie, kredka, dobry tusz ,blyszczyk Jak przychodze zmeczona do domu to pierwsze co robie to zmywam makijaz i po poludniu smigam juz bez. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 07:32 Rano potrafię wstać dużo wcześniej żeby umyć włosy i zrobić delikanty makijaż.Robię to codziennie nawet jeśli wychodzę z domu o 7.30. Po prostu lepiej się wtedy czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 08:43 Używam tylko podkładu, mam duże oczy i ciemną oprawę, więc nawet po nieprzespanej nocy wyglądam nienajgorzej. Za to cera, mimo przekroczonej trzydziestki ciągle nieszczególna, więc bez wspomnianego podkładu ani rusz... Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 10:19 Niestety bardzo często... Przy obrabianiu rano dwójki dzieci czasu czasem nie starcza. I nie mówcie, że może powinnam wstawać wcześniej, bo wstaję o 5.40 i jest to dla mnie straszne - uwielbiam spać. Odpowiedz Link Zgłoś
czaszka00 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 10:22 ja wychodze, nie lubię tapet na twarzy ...nawet szminki i tuszu do rzęs nie posiadam hehe ..ostatnio malowałam się na swoim ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 11:28 Caly czas wychodze bez makijazu nawet na imprezy i swieta Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: wychodzicie z domu bez makijazu? 20.11.06, 11:30 Zdarza mi się, czasem nawet do pracy. Największą schizę makijażową miałam w ogólniaku. Nie pokazywałam się nikomu bez kresek na powiekach. Teraz mnie to strasznie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś