IP: *.* 20.01.02, 19:22
WITAM SERDECZNIE,MAM MA IMIĘ KASIA I JESTEM MAMĄ PRAWIEM 3-LETNIEJ ALICJI. JEST TO MOJE PIERWSZE WEJŚCIE NA "FORUM" GDZIE MAM NADZIEJĘ POZNAĆ INNE WSPANIAŁE MAMY.. MIESZKAM W WARSZAWIE NA OSIEDLU "BRÓDNO" I BARDZO CHĘTNIE POZNAM WAS RÓWNIEŻ OSOBIŚCIE. MOJE PIERWSZE ZAPYTANIE WYNIKA Z OGLĄDANEGO NIEDAWNO PROGRAMU O MIEJSCU W KTÓRYM SPOTYKAJĄ SIĘ MAMY Z DZIEĆMI ABY POROZMAWIAĆ, POBAWIĆ, POĆWICZYĆ Z DZIEĆMI POD OKIEM SPECJALISTY. MOŻE KTÓRAŚ Z WAS WIE O ISTNIENIU TAKIEGO MIEJSCA W WARSZAWIE? POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrys Re: NOWA MAMA IP: *.* 20.01.02, 19:38
      Cześć, mamo Alusi !Ja też mieszkam na Bródnie, mam prawie 2-letniego synka i prawie nikogo tu nie znam. W jakiej części osiedla mieszkasz ?PozdrawiamKasia B.
      • Gość: kisiel Re: NOWA MAMA IP: *.* 20.01.02, 20:03
        WITAM,MIESZKAM PRZY UL ŁOJEWSKIEJ (1 PRZYSTANEK PRZED PĘTLĄ AUTOBUSOWĄ).
        • Gość: tygrys Re: NOWA MAMA IP: *.* 20.01.02, 22:52
          Tak w ogóle to też mam na imię Kasia...A z Łojewskiej 7 wyprowadziłam się dokładnie rok temu (z resztą po roku mieszkania tam). Może nie raz mijałyśmy się z wózkami ?...W tej chwili mieszkam na Rembielińskiej, więc Park Bródnowski mamy w połowie drogi. Ile masz lat, Kasiu ?
    • Gość: yoko Re: NOWA MAMA IP: *.* 21.01.02, 23:38
      Witam Was Mamy z Bródna.Ja mam na imię Agnieszka i jestem mamą prawie 15-sto miesięcznego Cezarka.Tak się złożyło że też mieszkam na Bródnie, no może troszeczkę dalej niż Wy ale w okresie cieplejszym praktycznie codziennie chodziłam do Parku Bródnowskiego.Pozdrowionka dla Was obu. :hap: :) :DAga mama Cezarka.
      • Gość: kisiel Re: NOWA MAMA IP: *.* 23.01.02, 18:34
        Witaj Mamo Czarka,Może uda nam się kiedyś spotkać w Parku (w jakiś piękny,słoneczny dzień...)ach gdzie ta Wiosna...Pozdrawiam.
    • Gość: tygrys Re: NOWA MAMA IP: *.* 23.01.02, 19:19
      No to kiedy wybieramy się na ten spacerek ? Dzisiaj w parku było ślicznie tylko niestety pusto...PozdrawiamKasia B. z Michałkiem
      • Gość: kisiel Re: NOWA MAMA IP: *.* 27.01.02, 18:57
        Cześć Kasiu,Niestety wróciłam już do pracy więc na spacery z Alą pozostają mi tylko weekendy. Obiecuję, że jak tylko znajdę chwilkę dam znać (może uda się w najbliższy weekend..) Pozdrawiam.p.s. Czy Twój malutki jest już na "etapie" Teletubis?
    • Gość: ptysio Re: NOWA MAMA IP: *.* 23.01.02, 19:39
      Hejka!Nie jestem co prawda z Bródna, ale też jestem "nowa" na forum, od kilku dni (witałam wszystkie mamy na części forum poświęconej karmieniu piersią). Mam na imię Gośka i 10 mcznego synka. A teraz Twoje pytanko: nie wiem jaki program oglądałaś, ale może chodzi Ci o tzw. Zielone Domy? Czyli takie jakby przedszkola w kórych jednak nie zostawia się dzieci tylko bawi z nimi lub rozmawia z innymi rodzicami? Informację o takich domach w Warszawie uzyskasz pod nr tel Fundacji Zielony Dom - 828 12 90. Sorry jeśli nie o to Ci chodziło.To jest dla dzieci do 4 lat i albo przeznaczone dla tych, które nie idą do przedszkola, a mamy chcą, by były w towarzystwie rówieśników, albo jako przygotowanie do przedszkolnej edukacji :)
      • Gość: kisiel Re: NOWA MAMA IP: *.* 27.01.02, 18:46
        Hejka,Bardzo dziękuję za info-napewno zadzwonię. A tak z innej beczki-jak będziecie miały ochotę to zajrzyjcie do Centrum Handlowego, szczgólnie polecam LA HALLE są super promocje (np. kupując dwie rzeczy płacisz za jedną),kupiłam sobie dzisiaj fajne ciuszki za "grosze". Niestety ciuszki dla dzieci nie są aż tak przecenione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka