Dodaj do ulubionych

Telezakupy MANGO

IP: *.* 08.02.02, 12:35
Czy ktoś mi może doradzić??Co wy myślicie o tym "REWEJACYJNYM" Gyn Fitnes na mięśnie brzucha?Jakośd o tej pory tego typu programy mnie nie przekonywały. I nadal tak jest - raczej traktuję to jako wciskanie kitu i tandety naiwnym, i to za grubą kasę. Sorki jeśli kogoś uraziłam.Ale w sumie nie mam doświadczenia w tym kupowaniu.Jakoś ten Gyn Fitnes przyciągnął moją uwagę:.. 10 minut to tak jak 600 brzuszków..."co za rewelka" myślę sobie. I tak nic nie robię, to mogę nawet cały dzień chodzić w tym pasie. Niech sobie mięśniaczki popracują. hi hi hiWiem, że nie zastąpią normalnych ćwiczeń, ale jeśli chociaż ociupinkę, ociupinusię ten przyrząd jest skuteczy to może wart jest zachodu.No to jak kupujecie, czy nie kupujecie czasami???poradzcie, bo ja nie kupuję... ale się zastanawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania_G Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 13:01
      Ja jak to widzę od razu wyłączam telewizor. Ten gość tak szczeka, że tylko zniechęca, taka mam awersję do tego, że nawet, gdyby coś było super rewelacyjne, to i tak żygam.Ale zastanawiam się czy ludzie to kupują.
    • Gość: tygrys Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 13:12
      Jeśli chodzi o Telezakupy MANGO to jedyną ich zaletą do niedawna było to, że mogłam w czasie trwania programu spokojnie przewinąć albo nakarmić moje zahipnotyzowane dziecko. Ale Michałek chyba już się domyśla, że to kicha, bo sposób przestał działać. Wszelkie superokazje za supermałe(???)pieniądze, które oni prezentują uważam (sorki) za bzdurę. Oglądam czasami tylko po to, żeby się pośmiać. Ostatnio na przykład bardzo bawi mnie Klaudiusz, specjalista od garów, sportu i sprzętu RTV. Tekstu chociaż mógłby się na pamięć nauczyć, a nie zza kamery czytać...:)PozdrawiamKasia B.
    • Gość: EmA Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 14:16
      Jeśli chodzi o Gym Fitnes to zakupiła, urzywam od miesiąca i twierdzę że jest to fantasytczny sposób na zgubienie kilku cm jeśli się nie ma czasu albo możliwości chodzenia na siłownię. Wiele lat temu uprawiałam wyczynowo kulturystykę i dobrze wiem ile pracy trzeba włożyć żeby na brzuszkupojawił się tzw. "kaloryferek" Od siebie powiem tyle: ćwiczę od miesiąca i oprócz utraty po 5cm w talii i biodrach brzuszek zrobił się bardziej naprężony. Nie oczekuję cudów natychmiast, ale widzę że to działa. Trzeba tylko wytrwałości i konsekwencji w stosowaniu, anie od przypadku do przypadku. Nie jest prawdą jedynie to że podczas używania urządzenia można wykonywać wszystkie czynności domowe. Żeby rezultat był widoczny, należy ustawić intensywność impulsów na maximum dla swojej możliwiści wytrzymania, ale wtedy skurcze powodują że jednoczesne robienie czegokolwiek mogłoby skończyć się żle /np. jeśli zmywałabyś w tym czasie naczynia nie gwarantuję że wszystkie dotrwały by cało do końca mycia ;)/Pozdrawiam Edyta mama Alexa
      • Gość: EmA Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 14:18
        bardzo przepraszam za literóki ale trzymam właśnie małego na kolanie i tak wyszłoEdyta
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 15:09
        Edytko! A ile to cudo kosztuje? Wraz z kosztami przesyłki.Magda :hello:
        • Gość: EmA Re: Telezakupy MANGO- do magdy IP: *.* 08.02.02, 15:17
          Koszt urządzenia to 299zł + 15 zł opłata pocztowaPozdro Edyta
          • Gość: BM Re: Telezakupy MANGO- do Edyty IP: *.* 29.03.02, 22:56
            Edytko!Jesteśmy z koleżanką zainteresowane "wyszczuplaczem", czy mogłabyś odezwać się do mnie prywatnie?bardzo proszę o kontaktBeatabjmastek@poczta.onet.pl
      • Gość: Siunia Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 05.03.02, 14:09
        Edytko, bardzo proszę o kontakt e-mail. Miałabym do Ciebie kilka pytan jako do speca ( piszesz, że trenowałas kiedys kulturystyke wyczynowo) 7Joanna7@wp.plPozdrawiamSiuniaPs. Chodzi o to wspaniałe urządzonko i nie tylko
      • Gość: dagal Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 26.05.02, 16:53
        powiedz na jak długo starcza bateria, bo ona jest taka malutka i ile w ogóle kosztuje ekspoloatacja jakieś żele jonizujące itppozdrowieniadagmara mama alka
    • Gość: DagmaraB Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 08.02.02, 15:02
      Witam,ja często kupuję coś w sklepie firmy "Telezakupy MANGO". Nie dzwonię i nie zamawiam pocztą ale idę do sklepu (Gdynia, ul. 10-go Lutego), ogladam na miejscu i kupuję albo nie. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żebym nie była zadowolona z nabytku. Bardzo lubię ten sklep. Z "Telezakupów" to jest to jedyna firma, której ufam. Po prostu innych nie sprawdziłam a w tym przypadku wiem, że nie jest to "firma-krzak" sprzedająca buble.A co do tego przyrządu. Byłam na serii zabiegów u kosmetyczki na podobnym przyrządzie (ale dużo większym) i efekt był REWELACYJNY! Zamierzałam nabyć sobie domową wersję właśnie w MANGO, ale zaszłam w ciążę i narazie sobie odpuściłam. Kupiła go zaś moja mama (ja to mam dobrze - moja mama kupuje różnego rodzaju nowinki - lampę biotron, przyrządy do masaży i inne ustrojstwa a ja to u niej testuję ;). Mama, a wraz z nią i mój brat, są zadowolenia z nabytku.Pozdrowienia,DagmaraPS. A programy w telewizji trochę mnie denerwują... te ACH i OCH zamiast rzeczowej informacji...
      • Gość: wiesia Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 11.02.02, 09:54
        Dagmaro podziwiam Twojąodwagę, bo mnie te reklamy w Mango tak osłabiają, że nie dowierzam by byli w stanie oferowaćcoś naprawdę dobrego. CHoć pewnie skoro sprawdziłąś na włąsnej skórze , rzeczywistosć nie jest aż tak zła.Ale... no jak tu poważnie traktować reklamę zegarka w której narrator rozentuajazmowanym głosem stwierdza ,że "ten zegarek pokazuje godziny..i minuty!!! i sekundy !!! przed południem !!! i po południu!!!" :lol: albo:że jakaś tam płytka poprawia działąnie anteny w telefonie komórkowym jakby ją wydłużała o 1 m - podczas gdy właśnie o to chodzi w antenach by było właściwej długości, a w przypadku "komórek" właściwa długość to kilkanaście- kilkadziesiąt milimetrów!nie wspomnę już o zamianie promieniowania geopatycznego na jakieś tam lub odwrotnie przez rewelacyjny Radiatex :-)
        • Gość: guest Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 11.02.02, 14:40
          Widzisz Wiesiu jak doskonale zapamietałas te reklamowane produkty, a o to wlasnie chodzi tym, którzy wymyslają te teksty reklamujace daną rzecz.
          • Gość: wiesia Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 12.02.02, 08:10
            Niezupełnie Agnieszko- zapamiętałam BZDURY któe ktoś wygaduje. Tego typu reklamy spowodowały u mnie taką reakcję , że NICZEGO co tam reklamuję nie traktuję poważnie-choć jak dowodzi Dagmara mogą się zdarzyć rzeczy naprawdę niezłe. Ale ja i tak nie kupię tam niczego- właśnie dlatego, że pamiętam te idiotyzmy!
        • Gość: DagmaraB Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 11.02.02, 14:43
          Wiesiu,dlatego ja nie kupuję rzeczy pod wpływem reklam w telewizji, ale jak już wspomniałam, sklep mam "pod nosem" i lubię tam zaglądać, dotknąć, obmacać ;)A sprzęty kuchenne bardzo sobie chwalę. I kosmetyki samochodowe. Płytek do telefonów czy "odpromieniowywaczy" nie nabywam, bo po prostu nie są mi potrzebne.Z tych wszystkich firm "telezakupowych" tylko MANGO jest dla mnie wiarygodne, bo wiem, gdzie w razie czego iść z reklamacją. Zakupy w sklepie (w sklepie a nie przez telefon) MANGO nie wymagają wiecej odwagi niż jakimkolwiek innym sklepie.Wszędzie można trafić na wartościowe rzeczy i na buble... A reklamy tych produktów w telewizji faktycznie robią więcej złego niż dobrego... I to właściwie nie jest wina konkretnego produktu ale nastawienia do tego typu firm.Pozdrowienia,Dagmara
          • Gość: guest Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 06.05.02, 11:08
            Cześć!A może masz jakieś doświadczenie z takimi plastikowymi torbami próżniowymi (nawet nie pamiętam, jak się nazywają)? Dopiero teraz zainteresowałam się tym wątkiem, bo właśnie się przeprowadziliśmy i chyba jestem na tyle zdesperowana brakiem miejsca w szafie, że nawet reklama zakupów w MANGO mnie nie zniechęciła ;)
            • Gość: dagal Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 26.05.02, 16:49
              kupiłam ale nie w mango tylko innym telesklepie i jestem zadowolona 6 szt za 170 zl. faJNIE się pakuje i dużo się mieści naprawde ryzyko opłaciło sie pozdarawiam
      • Gość: Ika Re: Telezakupy MANGO - do Dagmary IP: *.* 29.03.02, 23:44
        A tak z ciekawości - czy ceny w tym sklepie firmowym sa takie same, jak te podawane w TV?
      • Gość: domisia mikser MANGO IP: *.* 07.05.02, 16:41
        ja tez zastanawiałam się długo, czy u nich zamówić, ale postanowiłam raz zaryzykować. Zamówiłam mikser, który kroi wszystko. Pociągało mnie w nim to, że jedno urządzenie , bez zmiany kolejnych ostrzy - robi wszystko. I rzeczywiście tak jest. Ten mikser jest mi nieodzowny - surówka - to 2 min. Tarte ziemniaki na placki - 3 min. Mięso na galarcik - 5 min - chociaz wcześniej wcale nie robiłam galarciku - kto by to kroił? Buraki , pure ziemniaczane , cebulka i kiełbaska do fasolki po bretońsku. Mieli szpinak , czosnek.Szukałam takiego miksera w sklepach, ale nie mogłam znaleźć takiego, który miałby tylko jeden garnek i taką moc silnika.Kupiłam i jestem zachwycona. Tarta marchewka z jabłkiem, albo ciasto na naleśniki - rewelacja..Dominika
        • Gość: dagal Re: mikser MANGO IP: *.* 26.05.02, 16:51
          taki sam firmy mulineks kosztuje ok. 120 zl. wiec mango troche przesadza z cenąpozdrowienia
    • Gość: akacha Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 30.03.02, 09:59
      Kiedy koleżanka dopełniała mi akrylowe paznokcie, zobaczyłam u niej dziwny przyrząd - pilniczek z różnymi nasadkami na baterie paluszki do piłowania rozmaitych powerzchni. Ciekawie to wyglądało i spodobało mi sie. Cena - przystępna -49 zł właśnie w MANGO .Pobiegłam na 10 lutego do sklepu, bo też mieszkam w Gdyni i pytam Panią o taki pilniczek na baterie, Pani zdziwoina-nie mamy żadnych pilniczków! Kiedy wytłumaczyłam o co mi chodzi, mówi: aaaaaa UPIĘKSZACZ DO PAZNOKCI, to jest......No i kupiłam, ale wcześniej już przetestowałam, no i ważne, że zobaczyłam w sklepie, pomacałam itd. A tak przez telefon to chyba nie mieli by klientki...Co do reklam,to też mnie denerwują, a te 600 brzuszków...wydaje mi sie niewiarygodnie. Cociaż po waszych opiniach :) no nie wiem.Pozdrawiamkacha
    • Gość: Dragon Re: Telezakupy MANGO IP: *.* 26.05.02, 19:02
      Witam. :hello:Właśnie widziałem oferte AUCHAN i cena gym fithnes wynosiła ok 40 zł, nie wiem co prawda czy to podrubka, ale wszystkie napisy były takie jak reklama w telewizji ( cena w tv to ok 190 zł) :lol: :lol: :lol: :hap: hehe Pozdrawiam Dragon ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka