Dodaj do ulubionych

Mały brzusio

IP: *.* 11.03.02, 17:34
Witam przyszłe mamusie!Dziewczyny jestem w 15 tygodniu ciąży i wciąż mam mały brzuszek.W którym miesiącu moge się spodziewać większych kształtów.A zaznaczam że jestem osobą szczupłą,może to i śmieszne lecz nie moge się doczekać uczucia że rzeczywiście jest we mnie mała istotka.Pozdrawiam i błagam nie śmiejcie się z mojego pytania!
Obserwuj wątek
    • Gość: 220571 Re: Mały brzusio IP: *.* 11.03.02, 18:27
      Mnie brzuszek urósł w czwartym miesiącu. Też jestem bardzo szczupła i też nie mogłam się doczekać....Pozdrawiam serdecznie :hello:
      • Gość: weronka Re: Mały brzusio IP: *.* 12.03.02, 14:03
        witaj. droga koleżanko po mnie do końvca ciąży nie było widać że w niej jestem . tak około 2 tygodni przed porodem można było zauważyć maleńki brzuszek i wszyscy myśleli,że to jkaiś 6 ty miesiąc. a czy to musi być widać. ja uważam,że to nasza osobista tajemnica i nikomu nic do tego który to miesiąc.
    • Gość: tygrys Re: Mały brzusio IP: *.* 11.03.02, 21:50
      Taka już nasza uroda....U mnie dopiero w 6 miesiącu zaczęło być "coś" widać :)A w zimowej kurtce do końca ciąży nie mogłam liczyć na ustąpienie miejsca w tramwaju...A mała istotka chociaż mało widoczna jeszcze da Twoim żebrom nieźle popalić :)Pozdrawiam Ciebie i Mały BrzuszekKasia B.
      • Gość: IFCIA Re: Mały brzusio IP: *.* 11.03.02, 21:57
        Ja w 5 miesiącu chodziłam jeszcze w jeansach zapieta na ostatni guziczek takze nie przejmuj się napewno nie długo bedzie widacsmile pozdrawiam przyszłą emamusię całuski IFCIAsmile
    • Gość: Adzia Re: Mały brzusio IP: *.* 12.03.02, 08:55
      Hihi, nie możemy się doczekać na brzuszek, co? Znamy, znamy...;-) mi też nie chciał rosnąć - jeszcze w szóstym miesiącu chodziłam w dżinsach. Ale nagle dzidzia zaczęła się rozpychać, kopać, rosnąć - ależ byłam dumna! I w zasadzie do końca ciąży brzuszek był stosunkowo mały - a dziecko przyzwoitych gabarytów, bo 3670.PS. To nie śmieszne! Wszystkie tak mają! :-)
    • Gość: Aluc Re: Mały brzusio IP: *.* 12.03.02, 13:45
      Ja widocznego (dla każdego) brzuszka doczekałam się dopiero w ósmym miesiącu i przez całą ciążę nie nie założyłam (oprócz rajstop) żadnej ciążowej rzeczy. Zaczęło być widać - dla mnie i dla lubego - w szóstym. Mały miał ważyć koło 3 kilo, to "koło" wyszło 3730/59 :Dmały brzuch błogosławiłam szczególnie w czasie wkładania skarpetek, depilowania nóg i obcinania paznokci :lol:a nawet jak już było widać, to i tak nikt mi miejsca nie ustępował :cry:nie martw się - jak poczujesz w środku małego piłkarza nożnego, to ci wynagrodzi z nawiązką niewidoczny brzuszek :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka