IP: *.* 13.03.02, 19:17
hejmy rozwazamy 2 opcje- na razie zamowilismy w TPSA usluge "30 za 60"- czyli 30 godzin interentu za 60 zl abonamentu, wychodzi cie godzina dziennie, a to co poza tym to wg noramlnych (=wysokich) stawek jest naliczane.a poza tym jest ejszcze SDI, ale wolno chodzi.A w ogole to rozwazamy przylaczenie sie do SFERII- wtedy masz tez linie telefoniczna tam a nie w TPSA.I tu tez chodzi o to, ze to JA glownie spragniona jestem kontaktow, bo moj maz ma net w pracy...
Obserwuj wątek
    • Gość: lbudasak Taki mały dylemacik Internetowy IP: *.* 13.03.02, 20:51
      Jestem kobieta ,ale zgadzam sie z Darkiem,ktory pisze ,że cos w waszym związku jest nie tak.Ja też korzystam z GG i to moj mąż mi go założył.Jeśli ludzie sobie ufają ,to nie będą przejmować się idiotycznymi rozmowami z nieznajomymi.Tak zareagował mój mąż ,kiedy opowiedziałam mu o jednej z rozmów z gosciem z GG.(a bywają tam tak napalone typy ,ze nie przeszkadza im np. to ,że kobieta jest w ciąży.I tak by ją bzyknęli-.osobiscie taka sytuacja mnie spotkała na GG i bylo to zabawne i jednocześnie niesmaczne).Ale ,,na boga,,przecież to są tylko słowa .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka