Dodaj do ulubionych

Ustka-co mi polecicie

IP: *.* 29.03.02, 22:40
Mam do was ogromną prośbę. Chcę jechać na wakacje do Ustki i może ktoś z was poda mi dobry adres. Wspomnę, że zależy mi na wynajęciu niedrogo domu prywatnego z dostępem do łazienki i kuchni. Ma to być dom na trzy mamy z trójką dzieci. Z góry wam dziękuję.Pozdrawiam myszkasmile)
Obserwuj wątek
    • Gość: EwG Re: Ustka-co mi polecicie IP: *.* 30.03.02, 12:22
      Spróbuj pogrzebać trochę na stronach internetowych. Ja już sobie znalazłam fajny ośrodek nad morzem.EwaPs. Spróbuj w wyszukiwarkach wpisywać: wakacje, wczasy, morze. Lub przez portale turystyczne Wirtualnej polski, Onetu czy Interii (albo innych)Powodzenia
    • Gość: nastka2001 Re: Ustka-co mi polecicie IP: *.* 30.03.02, 16:29
      Nic Ci nie polęcę choc jestem ze Słupska (20 km od Ustki) dlatego, że nie rozumiem (zcałkowity brak patryjotyzmu lokalnego) jak można z małymi dziećmi wyjechać na wakacje do Ustki czy Łeby. W sezonie jest tak dużo ludzi, że przejście promenadą graniczy z cudem. Znalezienie miejsca na plazy też nie jest łatwe. Po prostu są tłumy. Chyba, śże zależy Wam na głośnej muzyce, czy atrakcjach typu wspólne grilowanie ileś tam osób na raz. Uważam, że o wiele lepszym pomysłem byłby wyjazd do pobliskich Rowów, albo jeszcze lepiej do Poddąbia. Spokojne miejsca, miejsca z odródkami (co w Ustce jest rzadkościa), a na dmuchane ogromne zabawki możecie wpaść do Ustki na jeden dzień. Jest co prawda jena rzecz cudowana w Ustce po stronie zachodniej jest bardzo ładna plaża i zejście do morza. Ale w poddąbiu jest po prostu przyjemniej (jest ośrodek wczasowy ) takie trójkątne domki.Pozdrawiam Nastka2001

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka