Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 17.04.02, 21:33
Jestem tu nowa i chciałabym sie z wami zaprzyjaznić.Mam nadzieję, że znajdę tu bratnie dusze,z którymi będę się mogła podzielić radościa i troską.Jestem mamą trojga dzieci:10-letniej Luizy,6-letniej Klaudii i 7-miesiecznego Huberta.Na codzień pracuję jako nauczycielka jezyka polskiego i historii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosiafka Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 17.04.02, 21:44
      hej hej! Iza Witamy :hello:Z nauczycielskim pozdrowieniem Gosia :)
      • Gość: 0107 Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 17.04.02, 22:08
        Witaj!Też jestem nauczycielką i bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś.Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: nikita Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 17.04.02, 22:24
      Hej! :hello:Witam serdecznie, mam nadzieję, że ci się tu spodoba :)Aga, mama 3-miesięcznej Kajki
    • Gość: Lusia Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 07:56
      :hello:Witaj Izo ja jestem mamą prawie 7-letniego Oskarka a nad drugim intensywnie myślimy ha ha ha . Jestem bardzo ciekawa jak twoje starsze dzieci przyjęły Huberta.Jeśli znajdziesz chwilę to napisz do mnie. Edziecko na pewno ci się spodoba. Pozdrawiam.
      • Gość: Iz@ Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 22:04
        cześć Lusiu!!! Nie przypuszczałam,że tak wiele dziewczyn dostrzeże moje powitanie,bardzo mi miło z tego powodu.Będę tu zagladac cześciej.Jeśli chodzi o moje dziewczyny,to bardzo dobrze spisują sie w roli sióstr.No,może młodsza Klaudia jest troszeczkę zazdrosna,ale nie jest tak zle.Mój synek jest wspaniałym dzieckiem,wszyscy go bardzo kochamy,a tak poza tym to muszę Ci powiedziec,że czuję się młodsza o kilka lat mając znów małe dziecko.Życzę Ci powodzenia w staraniach o drugie dziecko i aby Wasze intensywne myślenie przyniosło oczekiwany owoc.Mam nadzieję,że będziemy się tu spotykać cześciej.Cześć!!!!!!!!!!
    • Gość: MIM Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 07:59
      Hej !Witaj w gronie mam - "belferek"IzaMama Marty (4,5) i Marysi (7 m-cy)
    • Gość:  Dorka Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 15:04
      Witaj Iza.Nauczycielek jest tu sporo.Też nią chciałam być. Póki co marzę, by wrócić na przerwane studia, ale belfrem już nie zostanę.Dorka mama Eleonory i Marceliny
    • Gość: iwa7 Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 15:13
      Witaj !!!ja jestem mamą również trójki dzieci.Moja Patrycja ma 13 lat ,Rafał12 a najmłodsze 20 miesięcy.Pozdrawiam i mam nadzieje ,że się zaprzyjaźnimy.
    • Gość: karen Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 18.04.02, 17:08
      Witaj i Witajcie!!! Ja też jestem nowa i mam najmniejsze doświadczenie, a w zasadzie nie mam go jeszcze w ogóle- nasza pierwsza dzidzia ma przyjść na świat na początku maja. Ja nie jestem nauczycielką- jeszcze, jestem tancerką i właśnie "za chwilę" mam się bronić, abym w przyszłości, kiedy już nie będę mogła się ruszać, mogła uczyć tańca.Pozdrawiam karen
    • Gość: Zużka Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 19.04.02, 22:36
      Witaj,witaj na pewno się zaprzyjażnimy - przecież przy 3 dzieci jesteś świetnym "materiałem"na naszą doradczynię!!!-Zużka mama JEDNEGO 4 miesięcznego maluszka.
    • Gość: mysia Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 20.04.02, 22:50
      Witaj w gronie emam!Ja jestem mamą 10-letniego Rafała i 12-letniego Tomka,tzecia dzidzia odeszła.....Dorota z Poznania
    • Gość: agatahevelke Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 21.04.02, 08:35
      a ja jestem mamą 8- miesiecznrego huberta pozdrawiam z calej sily i sciskam imiennika gugusia
    • Gość: maggie28 Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 21.04.02, 09:01
      Witamy!!!Pozdrawia serdecznie Dominika (też nauczyciel) oraz 3-miesięczna Magdusia. Cieszymy się że dołczyłaś do emam!!!Hej
    • Gość: _Su_ Re: Witam wszystkich!!!!!!!!!!!! IP: *.* 21.04.02, 19:35
      Witaj następna uczycielkosmile Ja uczę angielskiego i mam syna Kucha 20 miechów.pozdrawiamySu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka