Gość: guest IP: *.* 16.05.02, 12:27 Jak najlepiej rozprowadzać samoopalacz, żeby wyszło równo???Czy macie jakąś opatentowaną metodę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilly Re: Jak najlepiej... IP: *.* 16.05.02, 12:32 sama bym chciała wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Jak najlepiej... IP: *.* 16.05.02, 12:51 Kupiłam polecany na forum Ambre Solair w tubce. Daje dosyć ładny kolor, do tego piękny połysk (mąż sprawdzał, czy to nie rajstopy Ale rozprowadza się to to fatalnie. Gęsty, wałkuje się i ręka boli, zanim się go wetrze w nogi.Wzięłam się więc za samoopalanie sposobem. Wymieszałam trochę samoopalacza z mleczkem, można też z jakimś leciutkim kremem i wreszcie poszło jak z płatka. I widzę, że kolor jest równomierny. Spróbujcie, polecam ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: Jak najlepiej... IP: *.* 16.05.02, 12:58 Dzięki - naprawdę swietny pomysł, szkoda że sama na to nie wpadłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Jak najlepiej... IP: *.* 16.05.02, 13:42 Jest Ambre Solaire w sprayu. Sprawdziłam, super się smaruje i nie pozostawia smug. Ładny kolorek!!!Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Jak najlepiej... IP: *.* 16.05.02, 14:14 Tak, ale jest niestety bezbarwny. W zeszłym roku miałam spray, ale po kilku próbach dałam sobie spokój, na szczęście są spodnie. Tylko, że tamten to był chyba Nivea, ale nie daję głowy. Odpowiedz Link Zgłoś