Dodaj do ulubionych

Re: Spojrzenie :-(

IP: *.* 03.08.02, 21:08
A mnie sie wydaje normalne ,że faceci patrzą na ładne dziewczyny ,choć ja też wolałabym ,by mój mąz opatrzył tylko na mnie!Chyba gorzej byłoby gdyby patrzył na facetów,nie?Ja sobie tez czasem lubię spojrzeć na ladnego faceta..a i nie czuję sie gorsza od innych kobiet,grunt to uwierzyć w siebie i tusza nie ma tu nic do rzeczy!A teraz cos weselszego!Czasem los jest okrutny...Nasz kolega z pracy jadąc autem obeJrzał się za jakąs blondynką idistał skrętu szyi!mówie Wam widok był niesamowity,został tak jak w momencie oglądania,jak się przyznał od czego to,to wszyscy zamiast mu wspólczuc pokładali sie ze śmiechu,ponoć lekarz też...!!!!!!Pozdrawiam Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: Spojrzenie :-( IP: *.* 05.08.02, 16:07
      Zapomniałam poprzednio zapytać, więc odgrzebuję wątek: a czy któraś kobieta czuje się zagrożona czy poniżona, kiedy facetowi ślinka cieknie, gdy widzi Mercedesa klasy S (Bóg raczy wiedzieć, czy ten jest najlepszy??? chyba tak) lub subaru impreza... I ja uważam, że z oglądaniem się za ludźmi jest podobnie - ktoś jest bardziej wrażliwy, ktoś mniej. Ktoś się zachwyca co drugą kobietą (facete), co ma ładny tyłek, a ktoś tylko Claudią Schiffer oraz Georgem Clooney"em. JA osobiście nie widzę problemu i konieczności samokontroli patnera, jeśli ja się nie czuję zagrożona. Ale gdybym się czuła - no to bym wywaliła prawdę w oczy i czekała na konstruktywną rozmowę. Tak tylko chciałam dorzucić, żeby może uspokoić autorkę wątku: może jej mąż ogląda tyleż kobiet na ulicy co samochodów???kasia
      • Gość: Adasia Re: Spojrzenie :-( IP: *.* 08.08.02, 09:55
        Wiesz, Kasiu, chodzi mi też o to, by mąż mój nie traktował długonogich kociaków jak eksponaty do podziwiania, ale by dostrzegł w nich CZŁOWIEKA. Więc byłoby dla mnie problemem, gdybym dzieliła zycie z kimś, kto na kobietę patrzy jak na gatunek służący do oglądania, pobudzania ślinianek i realizowania niepohamowanego samczego instynktu. I nawet gdybym była jedyną, którą traktuje inaczej, żadna pociecha.Tyle w ramach odgrzewania wątku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka