Dodaj do ulubionych

Aparat Canon ????????

IP: *.* 30.08.02, 13:15
Cześć !Mam pytanie czy ktoś z Was korzysta z aparatu Canon EOS 300 lub zbliżonego modelu?Chodzi mi o Wasze uwagi i spostrzeżenia na temat obsługi i użytkowania tegoż aparatu?Czy jesteście zadowoleni z niego, z jakości zdjęć!
Obserwuj wątek
    • Gość: brytnej Re: Aparat Canon ???????? IP: *.* 31.08.02, 09:24
      Czesc!Ja mam wlasnie Canona EOS300-i jestem bardzo zadowolona.Nie jestem wprawdzie profesjonalistka...ale aparat jest w miare prosty w obsludze-i zawsze w razie czego mozna przelaczyc na automat...pozdrawiam-Basia
    • Gość: guest Re: Aparat Canon ???????? IP: *.* 31.08.02, 10:30
      Hej! Ja też mam EOSa300 i uważam, że jest super! Kiedyś słyszałem taką opinię : "EOS300 - doskonały aparat dla amatorów i średnio zaawansowanych" - .....no właśnie, ...doskonały :)
      • Gość: guest Re: Aparat Canon ???????? IP: *.* 03.09.02, 15:30
        To ja już tylko potwierdzę po koleżankach: jest super! Nie należę do bardzo umiejętnych fotografów - ale mam stosy przepięknych zdjęć. Aparat jest łatwy w obsłudze (wybierasz opcję "portret" i już niczego więcej nie musisz specjalnie ustawiać, to samo ze "zdjęciami w ruchu" (to był zawsze dla mnie problem przy aparacie w pełnej automatyce)).Jeden mały feler? Bateryjki do tego aparatu (szt.2) sa moim zdaniem dość drogie ok. 20zł/1szt, ale nic to w porównaniu z jakością zdjęć.
    • Gość: olaaaa2 Re: Aparat Canon ???????? IP: *.* 04.09.02, 15:17
      Mamy taki aparat od 2 lat - naprawde polecam ! tylko przy zakupie zobacz jaki dają obiektyw, , ostatnio w promocji widziałam taki aparat tylko że ze słabym obiektywem.ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka